Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Coby neodolatelný seladon městských bazénů měl Maximo (Eugenio Derbez) jediný cíl – klofnout bohatou starší dámu, nechat se vyživovat a vést sladký život. Klaplo to dokonale. Každá zlatá žíla ale někdy vyschne. Vlastní datum vydání právě zařadilo Maxima do kategorie lenivých veteránů, když se jeho velmi stará žena spustí s velmi mladým prodejcem aut a podvedeného Maxima vykopne na ulici. Ze zlaté klece se stěhuje k sestře do obyčejného bytu a ocitá se ve světě lidí, kteří pracují, nakupují, sami si vaří a provádějí další nepředstavitelné věci. Tudy ale cesta nevede. Ještěže existují děti a ty mají spolužačky a ty zase mají starou bohatou babičku. Svět by přecijen mohl být zase spravedlivý a další boj o pohodlný život může začít. Povede se Maximovi oprášit své zašlé umění svůdce a obnoví slávu svých žlutých plavek? Předá tajemství milovníka svému malému synovci? (Bontonfilm)

(více)

Recenze (142)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Na první pohled alespoň trochu originální námět, který je však ve výsledku standardním filmem o poučení o důležitých životních hodnotách. Bohužel zpracování není nijak zábavné a ve výsledku se jedná o dost promarněný potenciál, vzhledem ke slušnému obsazení. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Eugenio Derbez mi je známy zo super komédie Bez návodu a nesklamal ma ani tu. Je to stále ten Don Juan, šarmantný a vtipný. Scenár ho ale nepustil k niečomu väčšiemu a komické scénky sú tu rozložené nerovnomerne. A že má Salma Hayek po päťdesiatke je neuveriteľné. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

První cca polovina docela ušla a sledovat návrat líného gigola do normálního život bylo celkem zábavné, ačkoliv potenciál tu byl větší. Druhá část už smrděla kýčem typickým pro řadu filmů napříč žánry, kdy hlavní hrdina spadne z hrušky a najde ty správné hodnoty. Co se herců týče, tak Derbez ze začátku docela ušel, ale postupně mi byl čím dál tím víc protivnější, takže nezklamala akorát Salma a celkem mile překvapil její filmový syn. Ale jinak nic moc. 40% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Je to dost nevyvazena komedia, ktora ponuka niekolko neskutocne vtipnych scen ale aj dost vela nudnej vaty. Skratenie o takych 20 minut by filmu pomohlo. Najväcsi problem som mal s hlavnym hrdinom, ktory je totalny flakac a vlastne obycajna vydrziavana kurva. To by bolo v poriadku, keby bol film pojaty cynicky a ponukal by mnoho narazok na tento spôsob zivota. Lenze ono je to pojate skoro az seriozne a film sa snazi dokonca dojat divaka tym aky tazky zivot maju tieto pijavice potom, co ich konecne vykopnu ich starsie bohate partnerky. Na to som sa nevedel prilis naladit. Bohuzial tieto seriozne sceny tu boli na ukor komickych, ktorych bolo na komediu dost malo. Eugenio Derbez vela charizmy nepobral, takze ani vdaka nemu ma jeho pribeh prilis nezaujimal. Prijemnym plusom je, ze sa aspon nepolepsil uplne a na konci neprisiel len tak k nejakej serioznej robote, ale nadalej ostal kurvou. Hlavnym tahakom pre mna a asi aj pre väcsinu divakov bude stale neskutocne nadherna Salma Hayek ako sestra hlavneho hrdinu v ktorej pekarni by som si stale rad pochutil. Aj vo vedlajsej ulohe zatieni Derbeza. Predvedie roztomily tanec a jej neustale prechadzanie z anglictiny do spanielciny nikdy neomrzi. Na konci nam aj zaspieva. Vdaka nej a par fakt vydarenym vtipom to stoji za jedno pozretie. 5/10. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Divákova stupnica zábavnosti, je tu akousi horskou dráhou. Občas je to slušne vtipné, občas...nie. Občas parádne nápady, občas...nie. Občas je to lepšie ako priemer, občas...nie. Tak občas občas. ()

Sidonka 

všechny recenze uživatele

Po všech těch pochmurných dramatech o nemocných, válkách a katastrofách, které jsem v poslední době viděla, jsem si zašla tzv. vypnout mozek a od kina nečekala nic víc než úsměvnou zábavu. Stárnoucí bývalý playboy Maximo, který se snaží oprášit zašlou slávu svých legendárních žlutých plavek a získat bohatou, navíc i atraktivní babičku v podání Raquel Welchové, místy pobavil. Film nemá jiný účel než hollywoodské komedie obvykle mívají. Dá se to vidět, i když některé drsnější vtípky už jsou mírně nejapné a za hranou, až hloupé (viz. invalidi). Kladněji vyznívá to, že si film na nic nehraje, chce jen pobavit a podaří se tam i propašovat dvě tři myšlenky. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že to bude ještě o něco vtipnější, ale hlavně ze začátku tu byly momenty, kdy jsem se moc nebavil. Jakmile se to ale trochu rozjelo, bavil jsem se a u některých scén jsem se skutečně bavil. Finále už je taková klasika, která je nezbytná, protože hlavní postava nemůže být za hajzla, ale i tak jako komedie povedené. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

je tam zopar dobrych hlodov a rob lowe je vazne vtipny, ale ako aj predchadzajuci film s eugeniom derbezom (INSTRUCTIONS NOT INCLUDED ktory bol viac drama) je to dost nemastne-neslane (plusove body za salmu a raquel welch) ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Na americkej scéne komédií je už naozaj ťažké nájsť nejaký originálny námet, kde by ten humor nebol až tak veľmi plytký a úboho teatrálny. How to Be a Latin Lover bolo napriek všetkým klišé a schematickosti celkom vydarené a v porovnaní s inými súčasnými komédiami to bol nadpriemer. Totiž, viacero scén a taktiež dialógov bolo skutočne vtipných a aj celý námet mal v sebe kus originality, ktorá tak nevyhnutne chýba väčšine americkej komediálnej tvorby. Eugenio Derbez sa predviedol v celkom dobrom svetle, inak mi svojim hereckým prejavom pripomína dosť Russella Branda, akurát v takom latino prevedení :) ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Hm, u mna tato komedia osciluje niekde medzi umelym gycom a znesitelnym priemerom. Hodne dlho trva, kym sa nieco rozbehne, potom ale film ma slabe tempo, nevyrazne postavy a kopu nudy. Asponze tie exteriery boli na urovni, no a horko -tazko s odretymi usami to vysplhalo na 44 % ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

neurazilo,pobavilo...Milovník je sice plný klišé a není tu nic co by dokázalo překvapit v rámci vývoje děje a dost možná by se z některých věcí dalo vytřískat víc,ale jako oddechovka na nedělní večer víc než fajn.Zasmál sem se nejednou...70% ()

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

Mírně podprůměrná komedie se skvělým obsazením a několika velice vtipnými momenty. Bohužel ho hodně shazuje přepálená stopáž a předvídatelnost. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Hlúpa komédia bez vtipu. Herecké výkony a réžia je dosť podpriemerná. A k tomu je príbeh veľmi predvídateľný. 1/10 ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Slabší 4* :). Nebylo to až tak klišé, něco bylo nepředvídatelné. Bylo to v podstatě tak blbé až to bylo dobré :). Hlavní herec šílený. ()

Reklama

Reklama