Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Coby neodolatelný seladon městských bazénů měl Maximo (Eugenio Derbez) jediný cíl – klofnout bohatou starší dámu, nechat se vyživovat a vést sladký život. Klaplo to dokonale. Každá zlatá žíla ale někdy vyschne. Vlastní datum vydání právě zařadilo Maxima do kategorie lenivých veteránů, když se jeho velmi stará žena spustí s velmi mladým prodejcem aut a podvedeného Maxima vykopne na ulici. Ze zlaté klece se stěhuje k sestře do obyčejného bytu a ocitá se ve světě lidí, kteří pracují, nakupují, sami si vaří a provádějí další nepředstavitelné věci. Tudy ale cesta nevede. Ještěže existují děti a ty mají spolužačky a ty zase mají starou bohatou babičku. Svět by přecijen mohl být zase spravedlivý a další boj o pohodlný život může začít. Povede se Maximovi oprášit své zašlé umění svůdce a obnoví slávu svých žlutých plavek? Předá tajemství milovníka svému malému synovci? (Bontonfilm)

(více)

Recenze (142)

kocik1 

všechny recenze uživatele

Nevtipná komedie o chlapíkovi v odporně žlutých plavkách, v níž trapnost se pohybuje bezpečně po přechodu a rozhodně neopustí svoje trapné limity. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Konečne komédia, čo prišla s niečím novým, relatívne neokukaným. Žiadny trápny humor, príjemné obsadenie, svižné tempo, dobré fórky. Príjemné prostredie a vedľajšie postavy dobre dotvárali celý kolorit tej bohatej smotánky. Ja som sa bavil možno viac, ako som očakával. Mocné 2 z 5 ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Vtipné, pozitivní, rodinné, láskyplné, sebevědomé, latinské, prostě skvělé. Po dlouhé době komedie, která mě opravdu rozesmála. Příběh stárnoucího milovníka peněz, luxusu, bohatých žen a sebe. A hlavně nepracovat. Do toho horkokrevná sestra a roztomilý synovec, a už se to veze. Vtipy nebyly vulgární, jak je občas zvykem, stále se něco dělo. Jasně, že nějaká ta zápletka, která vyvrcholila jasným šťastným koncem a nějakým poučením tady byla, ale v takovém filmu to čekat musíte. Salma je krásná ženská a když rozjede tu svojí španělštinu, no paní jo! Tohle bylo vážně sympatické. ..tohle mi zvedlo náladu.. ()

Pedross800 

všechny recenze uživatele

Jajajajaja mamacita Salmita je pořád kus a ten její latino temperament se mnou dělal divy :-) Je fajn vidět, že latino power už je v rámci USA natolik silný, že se ta špánina stává naprostou samozřejmostí i v čistě emerickejch filmech, protože slyšet ji z úst mé dávné sexy bohyně, bylo prostě....no jak to říct...přímo orgasmické :-) i ten Donjuán byl vcelku vtipnej, prostě bezva letní praštěná jednohubka. Olééé ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Začátek mě velice navnadil, humorný úvod do života gigolů a lovců starších dam (mimochodem opravdu eklhaft báby, čekal jsem nějaký padesátky, ale tohle byl fakt hnus) je dostatečně zábavný. Po půl hodině kdy se objeví rodinné a moralistické téma to trochu ztratilo šťávu, ale zase to nahradila úžasná Salmita. Ta fakt snad nestárne, vypadá pořád k nakousnutí. Doporučuji titulky, její hlas a zpěv je pohlazení. Některé pozdější vtipy byly bohužel dost trapné, například radit desetiletému klukovi nesmyslně sexistické hlášky na balení stejně staré spolužačky je fakt debilita. Ale Eugenio Derbez je většinou dostatečně tvárný, a jeho protloukání životem obyčejných lidi je zdrojem celkem ucházející legrace. Ve výsledku to byla příjemná spanish komédie s krásnou Salmitou jako třešničkou na dortu. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Opravdu příjemná komedie, ve které není příliš co kritizovat, samozřejmě ale jen v tom případě, že do ní jde divák jako do skutečně nenáročné a odpočinkové zábavy. Hledat tu tedy nějaký inteligentní humor, či zápletku na intelektuální výši, je čirý nesmysl, ovšem na druhou stranu, já osobně zrovna tyto ingredience v komediích úplně nevyhledávám, a mám právě radši takové ty jednoduší a třeskutější podívané, hlavně že mě pobaví a to se tomuto snímku povedlo na výbornou. Nejedná se tedy o ten styl humoru, kdy by divák padal smíchy ze sedačky, nicméně úsměv od ucha k uchu jsem měl po celou dobu, pár fórků zde je pak navíc vážně hodně povedených a k těm vyloženě trapným sklouzli tvůrci opravdu jen minimálně, takže v tomto ohledu velmi povedené. Obsazení filmu je též více než skvělé, Eugenio Derbez je luxusní komik, sympaťák a fakt mi tu zatraceně sedl, sexy Salma je kapitola sama o sobě, Lowe také nečekaně překvapil a v podstatě i všichni ostatní tu působí výrazným dojmem, což filmu také hodně pomáhá. Zápletka má jinak spád, několik svěžích nápadů a nuda tu nepřichází v úvahu, a co se týče dramatických momentů a emocí, o které se tu tvůrci zvlášť ke konci také pokoušeli, tak to úplně neklaplo, ale jejich nefunkčnost není pro celý film nějakou zásadní překážkou. Milovník po přechodu je tak zkrátka fajn zábava, kterou rád doporučím každému, kdo se chce nenáročně pobavit a odpočinout si. ()

KoRner 

všechny recenze uživatele

Amorálna komédia, v ktorej je hrdina totálny magor a vôbec nedostane poučenie na konci príbehu. Salma ako vždy super hot a jej "latino" chlapec s angličtinou, ktorá o Mexiko ani nezavadila mi vôbec nevadil. Nejaký ten vtip v druhej polovici a dal by som o hviezdu viac. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Jasné, bolo to švacnuté na hlavu, ale niektoré momenty som sa trhal smiechom aj s manželkou, takže nemôžem inak a už sa teším, keď si na ďalší deň dáme Overboard. Perfektné gagy, sympatický kasting aj s malými cameami ako Michael Cera alebo Rob Corddry. Fakt že jedna z tých lepších bláznivých komédii za poslednú dobu. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Bavil jsme se víc než u Baywatch i když tu jde o takovou tu klasickou americkou komedii, která je už předem předvídatelná. Nejvíc mě samozřejmě zaujala stále nádherná Salma Hayek a potěšila Kristen Bell, i když tam moc prostoru nemá. ()

Asmodin 

všechny recenze uživatele

Milá komedie, nevtíravá a hlavně není trapná a křečovitá. Derbez & Hayek byli pěkný pár. Dobrým nápadem bylo nedávat známým tvářím dostatek prostoru, který by zbytečně zabrali pozornost diváků. ()

Patrik256 

všechny recenze uživatele

Rozpočet_ 10 milionov dolarov // Tržby_ 61.8 miliona dolarov // Tržby v ČR*_ 4 486 505 Kč // Diváci v ČR_ 30 829 // Tržby v USA*_ 32.1 miliona dolarov ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Scenárista je hodně asi hodně velký gerontofil s mizerným smyslem pro humor. Tady mě nalákala přítomnost Salmy, ale ani ona prostě není všemocná. ()

Jimmy15 

všechny recenze uživatele

To je tak, když nevíte co s večerem a kouknete se, co dávají v kině. Vyrazíte a po 2 hodinách neskutečného smíchu, vycházíte s pocitem, že jste viděli po dlouhé době zase skvělou komedii, plnou vtípků, zábavy, romantiky atd. ()

MiaMahoney 

všechny recenze uživatele

Ubohé čurákování pseudokomického hispánce okořeněné natolik předvídatelnými situacemi a trapným přehráváním všech zúčastněných, že se vůbec nedivím kačerovi Donaldovi, že si tu sebranku nechce pustit přes hranice. ()

cingi.t 

všechny recenze uživatele

Zabavila som sa a to je predsa podstata komédie. Mierne originálnejšie ako priemer tvorby v USA. Jednoduché, vtipné, no na môj vkus príliš dlhé. Na komédie som náročná, pretože sa mi obracia žalúdok z primitívnych vtipov, ale vieme, že dobrej komédií stačí aj 90 minút. Odporúčam pozerať v originále, Salma Hayek je neodolateľná, keď rozpráva po španielsky. Ku koncu som sa modlila k nebesiam, aby to nemalo nejaký stupidný klišovitý koniec, ktorý by pokazil celý film, vďakabohu, bolo to klíše len na 50%. - 3* ()

Reklama

Reklama