Reklama

Reklama

Tad Stones a tajemství krále Midase

  • Španělsko Tadeo Jones 2: El secreto del Rey Midas (více)
Trailer 1
Španělsko, 2017, 85 min

Obsahy(1)

Tad cestuje do Las Vegas, aby se podíval na nejnovější objev své kamarádky Sáry – papyrus dokazující existence krále Mida, který díky síle kouzelného náhrdelníku proměnil všechno, na co sáhl, ve zlato. Šťastné setkání Tada a Sáry však překazí podlý Jack Rackham, který ukradne papyrus a unese Sáru, aby ji přinutil najít náhrdelník, zdroj nekonečného bohatství. (HBO Europe)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (18)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Prvni dil jsem nevidel, popravde ani jsem nevedel, ze nejakej je, ale po par lehce zmatenejch narazkach jsem to zjistil, ale myslim, ze neni absolutne potreba ho videt. Jinak pribeh je hodne, hodne zjednodusenej Indiana Jones michnutej Larou Croft, ale ocenuju, ze se furt jedna o docela akcni a dobrodruznej animak, tech tolik neni. Samozrejme musi dojit i na radoby vtipny zvirata (pes s papouskem) a o poznani vtipnejsiho sidekicka zombika/mumii. Samotnej animak je pak docela svizne natocenej, uplne stupidne to nepusobi, sem tam se da pobavit a pribeh je naprosto dostacujici, i kdyz desne jednoduchej, na animaci je videt, ze je levnejsi, ale zadny drama, takze za me nakonec vlastne spokojenost, o zadny veledilo se samozrejme nejedna, ale na evropsky pomery nadprumer. ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Zatímco první film byl vcelku průhledná, ale milá a zábavná parodie na Indiana Jonese s různými narážkami na další známé filmy, dvojka je jen obyčejná a vcelku průměrná podívaná, která už ani není tak zábavná. Příběh není nikterak překvapivý a to, že většinu vtipu obstarává mumie, díky čemuž jsou jen v pozadí některé jiné (a dle mého v prvním filmu zábavnější) postavy, u mě příliš nefungovalo. 5,5/10 ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

V porovnaní s prvým dielom je to o niečo slabší, ale prekvapivo nie moc. Celkom náučný príbeh jak pre mladých, tak aj pre dospelých. Vtipných scén je trošku menej, ale tých menej je niekedy viac. Z mojej strany tri silnejšie hviezdičky. PS.: Ten vták s tabuľkami je stále neprekonateľný. Osobné hodnotenie: 75% (***) ()

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Priemerný animák s naivnou zápletkou hľadania kúzelného amuletu kráľa Midasa prepletený romantickou linkou. Hlavný hrdina Ted Stone je taký Ďuro Truľo v úlohe Indiana Jonesa (veď v originále sa vola Tadeo Jones) aj to nie úplne lebo archeológiu ešte len študuje aby sa zapáčil svojej láske archeologičke Sáre. Komickým prvkom je múmia, ktorá sa svojimi poznámkami a oblekmi stará o celkom dobrú zábavu. Charaktery ostatných postáv sú jednoduché. Postavičky pripomínajú seriál Garfield ale inak je animácia celkom vydarená. Príbeh uzatvára šťastný koniec s rozprávkovo vznešeným ponaučením. 65% pre menšie deti 70% ()

Galerie (46)

Reklama

Reklama