Reklama

Reklama

Plážoví povaleči

  • Česko Plážoví flákači (festivalový název) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Frankie, ztracený teenager, prožívá šílené léto mezi nemocným otcem a matkou, která trvá na tom, aby si našel přítelkyni. Mladík se snaží uniknout před každodenní realitou tím, že se potuluje s kamarády, bandou delikventů, a že flirtuje na internetu se staršími muži. (Artcam Films)

Recenze (30)

SAINTS 

všechny recenze uživatele

Hlavny hrdina tohto nezavisleho filmu rieši svoju sexualitu.Na internetovej zoznamke flirtuje a zoznamuje sa so staršimi mužmi alebo sa len tak bezcielne poflakuje s kamaratmi.Režiserke vyšla stavka na Harrisa Dickinsona,ktory podava v hlavnej ulohe skveli vykon.Pribeh je sice jednoduchi no vyborne dokazal vykreslit tažkosti dospievania Frankieho.Flakači pôsobia dokumentarno autenticky,Eliza Hittman je evidentne dobra pozorovatelka a nadana režiserka.Uspech tohto filmu na nezavislych festivaloch je zasluženy.8/10 ()

VojtaMarek00 

všechny recenze uživatele

Hittman natočila film o objevování sebe sama, ve kterém ale neobjeví sebe sama nikdo, už vůbec ne hlavní postava. Pár explicitních záběrů a více než slušná kamera prostě dobrý film nedělají. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Od první minuty jsem věděl,že to bude bez konce.Kdo už zná tenhle typ filmu,tak je jako doma.U takových to dramat je vcelku jedno,že nedostane nějaké zakončení,protože některé filmy reflektují spíše na jádro či střed dané postavy,která nakládá se svým životem jako zde Frankie,kterýho zahrál skvěle Harris Dickinson.Film je to spíše pro gay komunity,ale heterosexuál tenhle film musí vzít jako fakt,že když nevíte co vlastně chcete a proč jste tím čím jste,tak užijete života stejně bez rozdílu pro jaké pohlaví zrovna toužíte. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Toto je presne ten typ filmu, kedy si poviem, že fakt som ho nemusel vidieť. Jednak to dejovo bolo dosť slabé a nerozvinuté, jednak sa tu rozoberá problematika, ktorá mi je absolútne cudzia so zbytočnými intímnymi scénami. Nechápte ma zle, nech si každý robí, čo chce, ale pozerať sa na to nemusím. V poslednom čase sa podobných filmov vyrojilo, ako húb po daždi, otázka ostáva, či to je ok. Každopádne mne to nič nedalo a dve hviezdičky za odvahu natočiť podobne ladený film. 40 % ()

omit 

všechny recenze uživatele

Príbeh strateného chlapca z Brooklynu. Film divákovi už v prvých momentoch jednoznačne ukáže, že protagonista vo svojom živote nemá jasno - je stratený. Po zhliadnutí tohto filmu som zistil, že sa stratila dokonca aj jeho myšlienka. Od začiatku filmu sa ani protagonista a ani dej filmu nepohol jednoznačným smerom... Film bez deja, ktorý nadchne len máloktorého návštevníka kina. ()

Související novinky

20. ročník Mezipater je za dveřmi!

20. ročník Mezipater je za dveřmi!

25.10.2019

Program 20. ročníku Queer filmového festivalu Mezipatra bude i tenhle rok plný těch nejlepších queer filmů, diskuzí a večírků. Festival začíná v Praze 7. listopadu a potrvá až do 14. listopadu. Potom… (více)

Reklama

Reklama