Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nečakaná reakcia na video, ktoré Kiya (Addison Timlin) uverejnila na sociálnych sieťach, spustila vlnu jej kriminálnej horúčky. Bude niekto alebo niečo, čo ju v tomto bujarom fláme neplánovaného násilia zastaví? (sochoking)

Recenze (6)

Tft 

všechny recenze uživatele

Like Me sice není úplně dokonalý první počin, ale Robert Mockler má dostatek odvahy odlišit se od stáda i přes to, že místy jeho dílo působí až trochu moc jako film, který očividně chce poukázat na problém v naší společnosti. V době kdy se spousta pseudo-celebrit žene za internetovou slávou a jsou schopni pro ni udělat cokoliv, je tohle ovšem, i přes své mírné nedostatky, slušně natočený film v moderním obleku a s velmi povedenou kamerou. Stručně řečeno, film od mladého nadějného režiséra, který rozumí tématu, do kterého se pouští, po stranách je sice lehce nevybroušený, ale z jeho jádra je jasně vidět cit pro filmový jazyk. Je to takový abstraktní výlet do dnešního světa sociálních sítí a jejich vlivu na lidi, kteří jsou magoři už v době kdy s nimi přijdou do styku. Addison Timlin hraje mladou youtuberku, které se díky jednomu videu dostane nečekané pozornosti a tahle událost spouští spirálu neočekávaných událostí. Jako mysl hlavní postavy se film postupně stává víc a víc šíleným a je z toho cítit velká Mocklerova inspirace surrealistickým filmem . Byla by škoda prozrazovat víc, protože Like Me je nejlepší shlédnout bez jakéhokoliv vědomí o tom co přijde, jen takhle totiž film může naplno zafungovat. Nezávislá scéna má rozhodně pořád co nabídnout a Like Me je toho zářným důkazem. 72% ()

Corpsegrinder odpad!

všechny recenze uživatele

Pár dobrejch záběrů ale celkově hroznej shit, tvůrci zřejmě chtěli kritizovat platformy jako YouTube a podobně, ovšem o tom jak fungujou zřejmě neví vůbec nic. Nesympatický herci, šnečí tempo, naprosto idiotská pointa... neni co řešit. ()

Thomas_xxxxx 

všechny recenze uživatele

Neviem, čo bolo posolstvom a zmyslom tohoto filmu alebo ako tento počin nazvať, ale väčšiu zlátaninu som ešte v živote nevidel a červené hodnotenie by som nepochopil u tohoto počinu, ani keby som mal titul profesor. Jedna hviezda z ľútosti. ()

Scorn_ 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejpodivnejsich vyletu do obsceni soucasne kinematografie. Je potreba se zeptat, 'kdo je Robert Mockler?' A chceme to vubec vedet? ()

Reklama

Reklama