Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nečakaná reakcia na video, ktoré Kiya (Addison Timlin) uverejnila na sociálnych sieťach, spustila vlnu jej kriminálnej horúčky. Bude niekto alebo niečo, čo ju v tomto bujarom fláme neplánovaného násilia zastaví? (sochoking)

Recenze (6)

Thomas_xxxxx 

všechny recenze uživatele

Neviem, čo bolo posolstvom a zmyslom tohoto filmu alebo ako tento počin nazvať, ale väčšiu zlátaninu som ešte v živote nevidel a červené hodnotenie by som nepochopil u tohoto počinu, ani keby som mal titul profesor. Jedna hviezda z ľútosti. ()

Corpsegrinder odpad!

všechny recenze uživatele

Pár dobrejch záběrů ale celkově hroznej shit, tvůrci zřejmě chtěli kritizovat platformy jako YouTube a podobně, ovšem o tom jak fungujou zřejmě neví vůbec nic. Nesympatický herci, šnečí tempo, naprosto idiotská pointa... neni co řešit. ()

Reklama

Scorn_ 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejpodivnejsich vyletu do obsceni soucasne kinematografie. Je potreba se zeptat, 'kdo je Robert Mockler?' A chceme to vubec vedet? ()

Tft 

všechny recenze uživatele

Like Me sice není úplně dokonalý první počin, ale Robert Mockler má dostatek odvahy odlišit se od stáda i přes to, že místy jeho dílo působí až trochu moc jako film, který očividně chce poukázat na problém v naší společnosti. V době kdy se spousta pseudo-celebrit žene za internetovou slávou a jsou schopni pro ni udělat cokoliv, je tohle ovšem, i přes své mírné nedostatky, slušně natočený film v moderním obleku a s velmi povedenou kamerou. Stručně řečeno, film od mladého nadějného režiséra, který rozumí tématu, do kterého se pouští, po stranách je sice lehce nevybroušený, ale z jeho jádra je jasně vidět cit pro filmový jazyk. Je to takový abstraktní výlet do dnešního světa sociálních sítí a jejich vlivu na lidi, kteří jsou magoři už v době kdy s nimi přijdou do styku. Addison Timlin hraje mladou youtuberku, které se díky jednomu videu dostane nečekané pozornosti a tahle událost spouští spirálu neočekávaných událostí. Jako mysl hlavní postavy se film postupně stává víc a víc šíleným a je z toho cítit velká Mocklerova inspirace surrealistickým filmem . Byla by škoda prozrazovat víc, protože Like Me je nejlepší shlédnout bez jakéhokoliv vědomí o tom co přijde, jen takhle totiž film může naplno zafungovat. Nezávislá scéna má rozhodně pořád co nabídnout a Like Me je toho zářným důkazem. 72% ()

Reklama

Reklama