Reklama

Reklama

Po neúspěšném pokusu o atentát na amerického prezidenta (Morgan Freeman) je jeho důvěryhodný ochránce, agent tajné služby Mike Banning (Gerard Butler), falešně obviněn a poslán do vazby. Když se mu podaří uprchnout, musí se držet dál od své vlastní agentury a přelstít FBI, aby našel skutečné viníky. Banning se zoufale snaží odhalit pravdu a obrátí se na ty nejméně pravděpodobné spojence, aby s jejich pomocí očistil své jméno, ochránil rodinu a zabránil hrozícímu nebezpečí pro celou zemi. (Magic Box)

(více)

Recenze (304)

italka63 

všechny recenze uživatele

O mnoho lepší než dvojka, viděno v dabingu, který byl perfektní. Od filmu jsem dostala přesně to, co jsem chtěla, akci, techniku, zbraně. To takhle když se začnou drony houfovat, to nevěstí nic dobrého... ()

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě je to kravina a slátanina, jako první dva předešlý díly. Ale pokud to člověk neřeší, tak se na to dá koukat. Tady ten díl se mi líbil nejvíc. Má jistý parádní momenty, který mě fakt dostali a kolikrát jsem se od srdce zasmál. :-D Nejlepší je zde Butlerův otec, scéna v lese je prostě pecka. Butler dostává z počátku řádně na prdel, což je taky fajn. Ale nakonec to všechno ustojí, vyřeší a umorduje až do zdárného konce, hlavní je, že prezident zase přežije... Jinak jsou zde věci, který jistě vedou lidi i k odpadu. Např mor dnešní doby: "prezident černoch, zlý běloch hlavní záporák, nekompromisní agentka - opět černoška" atd. ... Ještě že ten Butler je běloch a pořádnej alfa pure-male v nejlepším věku a nade všema vyčuhuje. Protože tak to prostě je, tak to pánbůh na světě zařídil ... ;-))) Ale prostě je to sranda, dobrá akce a já se bavil. Taky ubylo nekvalitních digi-efektů a jednu budovu asi fakt reálně srovnali se zemí. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele

…….z trilogie s Gerardom Butlerom -prvý diel :Pád Bieleho domu,druhý diel: Pád Londýna a toto je tretí diel....všetko len voľné pokračovania, bez bližšej náväznosti.Tento diel som videl ako prvý a ....aj keď mi Butler nie je extra sympatický skôr mi pripomína nejakého mäsiara,bez charizmy a ako herec mi tiež nepríde niečo extra....ale bavil som sa a..... dalo sa to pozrieť....akčné,stále sa niečo dialo a táto čast - ex post- sa mi videla ako najlepšia. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nejdříve Žérarovi upadl foťák,pak Londýn a i když by člověk čekal,že mu do třetice upadne rovnou nějaký stát,nestalo se a upadl mu anděl.Tak jako tak,oba předchozí filmy mám i přes dementní scénáře rád a beru je jako fajn oddechovky.Trojka jde pak stejnou cestou.Akce je dost a třeba jedna z úvodních scén s drony je opravdu povedená.Bohužel je to ale všechno.Žérár totiž není celkem evidentně v nejlepší formě a nevypadá že by ho to zrovna moc bavilo.Tvůrcům pak nevychází ani rádoby šokující zvraty,protože kdo je hajzl a zrádce je jasné už asi po pěti minutách.Třešničkou jsou pak digitální triky,které dělal velmi pravděpodobně stejný člověk jako u Geostorm.Doufám,že dalšího dílu se pro dobro všech už nedočkáme...60% ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Jak rád díly Pádů přirovnávám v komentech ke kebabu, zde do třetice musím pokračovat! Proč vlastně kebab? Protože ho zbožňuju a žeru jako tuhle celou trilogii! I když posílené ranní směně padla a Eckhart odešel domů, odpolední pokračuje ve stejným silným složení! Pravdou je to, že Freeman dlouho není vidět a chystá zřejmě v kuchyni nějakou čmaňu nebo krájí zeleninu, nicméně Butler válí a jede za pultem na 100 procent! Rozdává furt ty svěží údery a ty chutný rány, s neustálým výrazem drsoňe, což mi zákazníci bereme všem deseti! Jestli to takhle bude pokračovat dál, nejen že budu mít problémy z přežírání s nadváhou, ale hlavně mi vyschne šrajtofle, pač já tady s těma borcama chci být do konce a chci i klidně další takový supr nářezy! 75% ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

Jedna věc dělá Angel Has Fallen asbsolutním unikátem. Okamžitě rozpoznáte záporáka, i když oficiální odhalení je za hodinu. Začnete koukat, během prvních deseti minut... jop, tenhle, jojo. Za dalších deset minut... aha, tenhle taky, jop jop. Naprosto fádní z pohledu příběhu, kde dva předešlé firmy aspoň trochu šlapaly. Taky měly daleko víc akce a hlášek. Prostě byly zabavný a lepší ryzí béčka. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Vlastně si uvědomuju, že spousty filmů slušně podhodnocuju. I tenhle film má právo na víc, než jsou tři hvězdy. Butler je záruka kvality, Ric natočil film zručně. Takže v době totálního úpadku světy filmu, ve kterém letí aušusy typu barbie musím tomu filmu přidat. 80%. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Každým dílem to jde kvalitativně o kousek níž, ale co, pořád je to koukatelné, sem tam se objeví i nějaký ten zajímavý nápad jako třeba útok dronů a ta Rková přístupnost také celkem potěší. Dějově je to bída jako obvykle, ale výplach je to příkladný a tak to má být. 55% ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Mnohem slabší než London a Olympus has fallen. Scény atentátů jsou sice na efekt zlý, ale výslednej dojem uspokojující (smrt nevinných atd.), ale Angel nenabídnul ani to. Chyběl tomu Eckhart. Jinak klasicky vykreslená stupidní Amerika. Navíc jsem čekal, že se to bude odehrávat v letadle prezidneta, Air Force One, kterýmu se přezdívá Angel. Škoda. 2* a.k.a 35% ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Klasická taškařice, kde hlavní hrdina patří k prezidentový ochrance a je nespravedlivě obviněn z jeho atentátu. A tak mu nezbývá než se vydat proti celému systému, který ho doposud živil. Musí se do toho zavlíst ještě jeho vyděšená žena a malá dcerka a také ztracený otec, který se našel po 30. letech. Pak musí pár prima agentů-agentek z FBI zemřít a ukázat prstíkem na prohnilí systém soukromého sektoru. Celý se to zamíchá a je to, počkat na něco sem zapomněl, na závěr musí ještě proletět hodně nízko stíhačky, nebo aspoň ukázat vlaječku… ()

Juto 

všechny recenze uživatele

,,Pád anjela" je akčný predvídateľný film a je to typ akčného filmu, ktorý vás privedie späť k nostalgickým akčným filmom z vrcholných čias Schwarzeneggera, Stallona, Seagala, Van Damma atď. 6,5/10 ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Oproti poměrně mizernému filmu Pád Londýna disponuje tento snímek přece jen kvalitnějším scénářem, takže to není úplná ztráta času se na něj podívat. Třeba scény týkající se útoku dronů na amerického prezidenta a jeho ochranku jsou docela povedené, nicméně jinak se jedná podle mého názoru o veskrze průměrný počin. (50%) ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Pořád si to drží grácii, i když je vše jasné a prvoplánové. Ale kvůli tomu na to člověk nekouká. Ale pár nápadů tam bylo. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Angel se sice nemůže pyšnit žádným excelentním dějem, tady ty dotčený příběhy, kdy jeden agent je falešně obviněný, celý film se snaží očistit a jede si svou one man show, jsou desítky. Zas oproti dvěma předchozím dílům to nijak nezaostává a znova to vcucne na pěknou akční show s pár zvraty. Gerard Butler to celé v pohodě utáhne. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Ako sa sami tvorcovia vyjadrili, tak oba sequely vznikli "iba kvôli prachom". Táto úprimnosť je mi fakt sympatická. Napokon to z toho bolo aj cítiť. Prekombinovaná betrayal heistovačka s absolútne zbytočnou otcovsko-synovskou vložkou. A ešte patetický vzťah préza USA (a že ho hral Freeman, lebo sakra KTO INY?!) so svojím strážnym Angelom. Ale Butler stále vo výbornej forme a výbuchy, krvavé čvachtanie a zrozumiteľná akcia dôstojnosť zachovali. ()

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele

KONEČNĚ (!) do třetice vypustili ten iritující americký patos, všudypřítomné hvězdy a pruhy a pojali to úplně jinak. Záchrana prezidenta tu je sice taky, ale nezabírá ani polovinu stopáže a hlavně neprobíhá pod dozorem papalášských čumilů, kteří by se po úspěšném ukončení akce teploušsky objímali a plácali po zádech. Zatímco jednička byla o headshotech, tohle je zase o explozích. Není to nic, co bych musel vidět znovu, ale na jedno podívání fajn akčňák. A bouchá to tam pěkně. ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Po White House padla budova nemocnice, jinak nikdo vyjma obyčejných agentů FBI a zlosynů nepadl v oběť. Je trošku smutné již ve druhé minutě filmu zjistit, kdo že bude zlosyn usilující o bonus cash k aktuálnímu platu. A když divák ví, kdo že je ten tajemný lotr a současně to, že hlavní hrdina a prezident musí přežít, ztrácí film naprosto smysl. 52 % Celosvětový příjem k 12. 12. 2019: $133,365,452, což je 3,33 násobek rozpočtu ()

Související novinky

Tři další Pády s Butlerem v plánu

Tři další Pády s Butlerem v plánu

11.11.2019

Gerard Butler a jeho akční série Pád Bílého domu, Pád Londýna a Angel Has Fallen je v kinech kupodivu držák, který tu s námi očividně ještě pár let zůstane. I přes kolísající kvality jednotlivých… (více)

Reklama

Reklama