Reklama

Reklama

Po neúspěšném pokusu o atentát na amerického prezidenta (Morgan Freeman) je jeho důvěryhodný ochránce, agent tajné služby Mike Banning (Gerard Butler), falešně obviněn a poslán do vazby. Když se mu podaří uprchnout, musí se držet dál od své vlastní agentury a přelstít FBI, aby našel skutečné viníky. Banning se zoufale snaží odhalit pravdu a obrátí se na ty nejméně pravděpodobné spojence, aby s jejich pomocí očistil své jméno, ochránil rodinu a zabránil hrozícímu nebezpečí pro celou zemi. (Magic Box)

(více)

Recenze (304)

Alien220 

všechny recenze uživatele

Kdyby v letadlo všechno ostatní stálo úplně za nic a zbytek jsem už neviděl, Angel Has Fallen nezapnu, ale let je dlouhý, tak co. Je to pořád to samé, totálně kýčovité, vcelku debilní a jasně odhadnutelné, ALE pořád je to dorbrý! Bavil jsem se, akční scény jsou skvělé a atmosféru to má taky. Nechápu, že se do toho tvůrcům pořád chce, ale prostě to funguje dál. Morgan Freeman zahraje dobře úplně všechno a stačí, když je 90% filmu v kómatu a stejně je to super výkon. ()

Zombi 

všechny recenze uživatele

Slušný klasický akčňák s pěknými výbuchy a pro sérii typickými headshoty. Zábavnější než dvojka. Solidní 3 hvězdy. ()

mosnak 

všechny recenze uživatele

Dobrej akčňák, bavil jsem se velice dobře. Proč ne? Nebylo to utrablbe, ani dlouhé... příjemný večer - 80% ()

Ant_Antony 

všechny recenze uživatele

Nebýt digitálních výbuchů a naprosto fatálních děr v logice a motivaci (záporných) postav, šlo by o průměr... Takhle to zachraňuje jen Nick v lesní boudě... ()

Illy 

všechny recenze uživatele

Výborná oldschoolově laděná akčňárna, střižená podle klasického mustru. Naštěstí - "nečekané" zvraty hlavní hrdina jen suše konstatuje a nečumí s otevřenou hubou, nemá ji plnou patriotských keců a netřepetá se tu na každém rohu hvězdná vlajka. Místo toho se rozdávají headshoty a všechno vybuchuje. Užil jsem si to. ()

maty39 

všechny recenze uživatele

Občas je fajn vidět akčňák staromodního střihu, ze kterého netrčí jedničky a nuly jako sláma ze slamníku. Film, kde se kompletně neignorují fyzikální zákony, ale pouze zdravý rozum a logika. Tak jak to bylo dobrým zvykem v ačních filmech let dávno minulých. Když zohledníme stárnoucího Butlera, průměrný scénář, tak zbyde pouze průměrná, relativně slušná akční historka s průměrnou hollywoodskou akcí. ()

majec4 

všechny recenze uživatele

Dost predvidatelne. Uz po prvej scene som vedel kto bude proti komu. Gerard bol nejaky spuchnuty ci co. Inak ale super natoceny akcnak, ktory musi bavit kazdeho fanusika beckoveho Gerarda. Film nemal extra hluche miesta, nie je tak zabavny ako dvojka, ale jednotke sa to v pohode vyrovnalo. Sceny z lesa boli super, dokonca aj vtipne. Skoda tej predvidatelnosti, mozno by som to znovu vyskriabal s hodnotenim vyssie. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Do tretice parádna akčná pecka. Gerard opäť likviduje jedného za druhým celý film a že mu to teda náramne ide. Čo sa príbehu týka nič nové ale komu to vadí. Za mňa o chlp lepšie ako predošlý diel a nemám problém dať 5*.Finále v nemocnici parádna vec. A že má byť aj pokračovanie ? No tak sem s ním, Mike si ešte nepozabíjal do sýtosti. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

B-ckova blbostka plna strelby a vybuchov ako bolo "trendy" kedysi davno, ale i v niektorych sucasnych brakoch. Ked vsak vypnete obe hemisfery, da sa na to pozerat. Freeman zaverom filozoficky zarecni a peknou fotomontazou sa vtipne pozrie na Putina. Uz prvy velkolepy utok bol tak predimenzovany a hlupy, ak sa mi chcelo plakat. Na efekt bol vsak dostatocne nazorny a desivy. (Preco si nechavat svoj primarny ciel na zaver? wtf!?). Blbost a naivita sa vrsi jedna na druhu, az si niektoru musite napriek tomu oblubit. Tou mojou sa stala "inspiracka" tunelu vybudovaneho trasucim sa starcom, inspirovanym asi Rambom 4, nasledne dokonalo lokalizovane a efektne nocne vybuchy, ktorymi starky vyhladil prakticky celu jednotku. Keby tu nehrali hviezdy typu Butler, Freeman a Reddick, mohli by ste si sucasne hodnotenie (68%) mozno delit dvoma. Hovorim, hlupucke, ale pekne sa na to pozeralo. ;) Ked je rozpocet, aspon akcia vyzera lubivo. ()

drozdy1 

všechny recenze uživatele

Nikdy bych nevěřil, že po prvních dvou průměrných filmech této série bude ten třetí s přehledem nejlepší. Pořád je to přehnaná kravinka, plná amerického patosu, ale konečně je to zábevné a parádně to baví. Akční scény jsou velmi surové a Rko rozhodně prospělo. Jak už tu dost lidí psalo, scéna s drony je prostě vynikající. Gerard Butler hraje jako vždycky standartně a ostatní herci se také snaží. Film má samozřejmě i negativní stránky - jako například otřepaná zápletka a na 100 km jasné zvraty. Scény s Nickem Noltem mi navíc do filmu tolik nesedly. Jak už jsem ale zmínil - je to nejlepší dil trilogie a nudit se při tomto snímku určitě nebudete. Hodnocení: 70%. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Gerard Butler jako hrdinný zachránce prezidentů a sirotků už lehce nestačil s dechem. Zápletka chabá, jasný viník už po pár minutách. Akce slušná, dialogy vyloženě neprudily. Za mne slabší tři hvězďule. ()

Aurus 

všechny recenze uživatele

7,5/10. Za mě to je stejně dobrý jako druhý díl i když na jedničku oba dva filmy nemají. Příběh je velmi dobrý, postavy jsou sympatycké, hudba je výborná, akce tu je výborná, lokace jsou zajímavé a kamera filmu je výborná. Doporučuji ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Od doby, co jsem viděl Johna Wicka, který je pro mě fakt kultovka v daném žánru, bojím se, že už nikdy nebudeme nikomu tolik věřit. Gerard se velmi snaží, ale všechno to nažehlené a ulízané americké vlastenectví mě ubíjí. Efekty jsou více než fajn, vřava je to pořádná a akce je mému srdci velmi blízká..To je bohužel vše. Zlatá střední cesta nikomu neublíží. Jen doufám, že si Gerard najde jiné zaměstnání a už nikdy nic s nim ve filmu nebude mít v názvu "fallen". ()

agassi68 

všechny recenze uživatele

Scenár síce okopčený už niekoľkokrát, herecké výkony nič moc no napriek tomu parádna jazda vyjmúc úvodnej štvrťhodinky. Hviezdičku som pridal za zvuk. Samozrejme nie na PC. Roland Emmerich by mal radosť.. ()

strikeman 

všechny recenze uživatele

Tak jsem, přes mou předchozí negativní kritiku, potřetí vstoupil do téže vody a ejhle - ono se na to konečně dalo koukat. Akce je o něco lépe natočená a konečně tu máme i trochu humoru - teda nevím jestli chtěného, ale to vietnamské peklo v podání Nicka Nolteho mě skutečně královsky pobavilo ... 65% ()

Související novinky

Tři další Pády s Butlerem v plánu

Tři další Pády s Butlerem v plánu

11.11.2019

Gerard Butler a jeho akční série Pád Bílého domu, Pád Londýna a Angel Has Fallen je v kinech kupodivu držák, který tu s námi očividně ještě pár let zůstane. I přes kolísající kvality jednotlivých… (více)

Reklama

Reklama