Reklama

Reklama

VOD (1)

V Severní Korei dojde k vojenskému převratu a jeden zdejší špion se spojí se zástupcem jihu, aby tajnou operací zabránili válce. (Netflix)

Recenze (5)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Za mě spokojenost. Jung Woo-Sung je pro mne druhá největší hvězda z JK hned po po Lee Byung-Hunovi, takže na každý jeho další film jsem zvědavý a tohle politicko válečné řádění mi sedlo. Je sice pravdou, že je to občas zmatek vyznat se v postavách, kdo patří kam, ale já řeším spíše akci a s tou jsem spokojen. Je krvavá, přestřelky mají drajv a dojde i na typicky dynamický Korejský fight, takže si nemohu příliš stěžovat. Scéna s hromadnou destrukcí civilistů především mladých holčiček byla hodně drsná, ale zároveň boží :D Dobrý film u kterého jsem se nenudil. 70% ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Ani zdaleka dokonalé, ani zdaleka uvěřitelné, ale stejně bylo hezký se zasnít a ke konci jsem brečela jak želva. Na politikaření si zas tak neujíždím, ale v tomhle případě mě docela bavilo. I když je pravda, jak se zmiňují i ostatní, že příběh vyžadoval ze začátku velkou soustředěnost, aby se člověk zorientoval. Jung Woo-sungovi role sedla (ostatně skoro jako vždycky) a jeho herecký i akční výkony pro mě byly středobodem celého filmu. Hvězdičku proto přihazuji za jeho účast. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Netflix nešetřil penězi na silné obsazení, celkové provedení filmu, jak se bývalý geroj z rozvědky KLDR rozhodne zabránit puči na svrhnutí milovaného vůdci během návštěvy v Jižní Koreji, celkově vygradovaný a napínavý film, akcí se nešetří, ale chybí mi tam větší propracovanost charakterů. Jakoby vše bylo šito horkou jehlou a velmi se spěchalo s produkčním procesem, film rozhodně nabízí zajímavé politické, vojenské postřehy, které problematiku rozděleného národa staví do temného byť pravého světla. Tak nějak jsem viděl větší palby v daném žánru, špionážního filmu, thrilleru, rozhodně je to nadprůměr, ale nic více. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Zacne sa to ako taka variacia na Shootera s Wahlbergom. Hlavneho hrdinu za Severnej Korey najmu na nejaku akciu, ale potom to chcu zhodit na neho. No a pri patrani po pravde sa proti svojej vôli musi spojit s policajtom z Juznej Korey. Ale ziadna buddy pohoda to nie je. Stale sa to berie strasne vazne a namiesto akcnych scen sa dockame hlavne politickych intrig na obidvoch stranach barikady. A to mi dvakrat strhujuce nepripadalo. Zato tych par akcnych scen je kvalitnych. Nejaka ta prestrelka alebo kratka kvalitna bitka v ktorej sa znova ukazuje, ze Korejci vydrzia viac jak terminator. Len zrychlena nahanacka pomalo iducich aut bola slabsia. Celkom ma potesil tragicky zaver. Vysledkom je solidny nadpriemer na jedno pozretie. Holt, Netflixu sa s filmami stale uplne nedari. 6/10. ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Jako že mě poslední dva filmy. které jsem na téma Severní/Jižní Korea viděla, V.I.P. a Confidential Assignment, hodně bavily, tohle mně přišlo takové nijaké. Určitě jde o zajímavý film se skvělým hereckým obsazením, ale příběh měl své mouchy. Na začátku jsem se v tom celkem ztrácela - kdo je kdo a na kterou stranu vlastně patří. Postavy tam zmiňují takových jmen, že jsem byla chvilkama mimo obraz. Líbila se mi dějová linka s Jung Woo-sungem a Kwak Do-wonem, měla spád, ale politické řeči kolem mě prostě nebraly. Ubrat jich, aby to bylo dějově přehlednější, film zkrátit, šla bych s hodnocením možná výš, takhle jen 3,5*. Potěšily a ve scéně v autě i pobavily G-Dragonovy písničky. Při pohledu na zpívajícího Kwaka a nevěřícné Jungovy výrazy jsem se musela smát a zpívat si s ním :) ()

Reklama

Reklama