Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Manhattan roku 1995. Dvě sestry se za zády své matky pokoušejí zjistit, zda má jejich otec poměr. Obě se navzájem sblíží, zatímco se potýkají s vlastními problémy s láskou, sexem a věrností. Když dvě sestry začnou podezírat svého otce (John Turturro) z nevěry, začnou propadat panice a fasáda jejich rodinného štěstí začne vykazovat trhliny. Starší Dana (Jenny Slateová), která se nedávno zasnoubila a potýká se s vlastní věrností, se poprvé v životě sblíží se svou divokou dospívající sestrou Ali (Abby Quinnová). Zatímco se obě dívky za zády své matky (Edie Falcová) snaží odhalit pravdu, začnou objevovat chaotickou realitu lásky a sexu. Snímek Pevná linka, který se odehrává v devadesátých letech minulého století na Manhattanu, je laskavé a poutavé komediální drama o rodině, kterou drží pohromadě tajemství a lži. Režisérkou a spoluautorkou scénáře je Gillian Robespierreová (Náhodná známost). (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

„S touto ženou otec nemôže mať nič spoločného. Ona by ho zjedla na raňajky. Ale jej kabát sa mi páči.“ Osobné hodnotenie: 67% (**) ()

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Slečna alebo pani režisérka by sa mala hlboko zamyslieť nad svojim životom. A jej židovskí prispievatelia taktiež. A aj herci čo opakovane hrajú v jej filmoch. No pozor, teraz som urazil všetky filmy. Takže lepšie povedané v tých ultra debilných, kokotných, vypatlaných, ohavných a nechutných sračkách čo vypúšťa do sveta. Na toto je aj ODPAD! málo. ()

Reklama

zahadum 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý malý a živý film...viem,že väčšine sa páčiť nebude...deje sa tam " len " život...fajn chémia medzi sestrami...mierne veselé..mierne smutné....niekto to nazve nuda...no jasnééé...nie sú tam mobily...FB...a James Franco nevyserie sám seba....a predsa je to super film za 70 % ..... ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Nevím jak by tohle fungovalo v reálu ale papír snese všechno nuda z toho přímo kapala.Proč se děj zasadil do roku 1995 a ne třeba do 1996,A natočen v roce 2017.Jakože skutečná událost??Ha ha... ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Nostalgie po 90.letech? Stáří přišlo brzo...Přátelská epizodní komedie, a kterou hned příští den zapomeneme o tom, jak se lidé chovají ve vážných situacích. Dost dobrých hlášek jako "Nechce jít nikam, leda by tam nosili rádiovky, kouřili vlastní bylinky, vyráběli humus a jedli to z frisbýček". ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama