Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kumail je stand-up komik, příležitostný řidič Uberu a největší fanoušek Akt X. Emily studuje psychologii, má skvělý smysl pro humor a rozhodně se teď nechce vázat. Alespoň do chvíle, než vyrazí na večer stand-up komiků. Duchapřítomný Kumail Emily okamžitě padne do oka, a i když oba tvrdí opak, brzy je jasné, že nepůjde jen o záležitost na jednu noc. Nadějně se rozvíjející vztah ale naruší záhadná nemoc, která Emily uvrhne do umělého spánku. Teprve v nemocnici se potkává Kumail s jejími svéráznými rodiči, kteří se přes počáteční nedůvěru s Kumailem postupně sbližují, což generuje řadu zábavných situací. (Aerofilms)

(více)

Recenze (296)

x_ander 

všechny recenze uživatele

The Big Sick je skvělě napsané lehce komediální drama, nicméně herecky mě neuhranulo. Jako konverzačka funguje bez zaváhání, ale tak nějak mi chyběl jasnější tah na branku nebo silnější závěr. ()

Knightey 

všechny recenze uživatele

Tenhle film me opravdu nudil... sice sem tam zaznelo neco vtipneho ale ve smes to bylo strasne zdlouhave a opravdu nudne. Az tak, ze se mi chtelo spat, porad jsem cekal, ze se neco na konci zmeni/zvrtne a bohuzel, tohle se nekonalo. ()

Cerebrum 

všechny recenze uživatele

Dost dlouho jsem se na tenhle film chystal a je asi dobře, že jsem se na něj podíval až s dvouletým zpožděním - pamatuju si, že tehdejší hype byl enormní a mluvilo se často i o nejlepší komedii roku. Asi bych byl tehdy velmi zklamaný, protože ten film rozhodně není komedie, i když je rozhodně velmi vtipný. Nejsilnější moment je pro mě moment probuzení a Emily a urna s ženami, protože je silně realistický a připomíná mi bolestivě tolik vlastních životních okamžiků, zbytek je taky velmi lehký a příjemný, ale není to nic, co by film povznášelo na další podobné dramedie. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Veľmi slušná a pohodová romantická komédia, v ktorej si Kumail Nanjiani zahral svoj vlastný životný príbeh a bolo to v snímku cítiť. Bolo to naozaj emotívne a zároveň milé. Nebyť hluchých miest, určite by to bola komédia roka. Nešlo tam ani tak o vtipy ako práve o ten príjemný pocit, ktorý z tohto snímku pri záverečných titulkoch máte. Preto aj pomerne vysoké hodnotenie z mojej strany. 75 % ()

Karlos8 

všechny recenze uživatele

Ženu, se kterou chceš strávit život poznáš tehdy, když ji povedeš a cítíš se jako kus hovna. Tradičně začínající začátek dvou sympatických lidí, který v sobě nese příchuť něčeho jiného. Příchuť kultury, náboženství, rasy, tradice a rodinných zvyků. Život není jednoduchý, což tento film perfektně vystihuje. Spousta vtipů (ten nejkratší je stejně nejlepší), narážek (11. září, Forrest Gump), vztahových vzestupů i pádů a hlavně do poslední minuty očekávání, jak to celé vlastně dopadne, dělá tento snímek svým způsobem netradiční, skvěle pojatým a především koukatelným. ()

Víteček 

všechny recenze uživatele

Konečně jednou zase kvalitní uvěřitelná romance, která není založena na uhánění, stalkerství, veřejném nátlaku a grandiozních gestech, jak je zvykem v mnoha a mnoha filmech. Navíc zde okořeněné slušnou dávkou humoru. Vzniká tak velmi kvalitní konstelace, která pobaví, potěší a neuráží. 85 %. ()

LacoDeLoco 

všechny recenze uživatele

Hodne videt, ze se jedna o "nezavislou produkci" Chybi vyraznejsi momenty, vsechno plyne tak nejak normalne, jako v normalnim zivote. Proste prumer. ()

Gregor_Samsa 

všechny recenze uživatele

Takový příjemný lidský vztahový film s několika mimořádně povedenými gagy, happy endem sladkým tak akorát a zdařilými insighty do života stand-up komiků a pákistánských přistěhovalců. Ideální na rande s dívkou, se kterou se teprve poznáváte... :-) [80%; 2017-08-07 Kino Světozor] ()

mr.twizta 

všechny recenze uživatele

Bravurni dialogy, neotrela zapletka, ale taky vsudy pritomna 'dulezitost' (ve smyslu importance) a nekolik facepalmovych klise. Film ma ambice rozesmat i pohnout, v mem pripade ovsem zabral jen prvni umysl. Ray Romano a Holly Hunter bozi. ()

rigby 

všechny recenze uživatele

K oslavným recenzím se rozhodně nepřidám. Mně tenhle film vůbec neoslovil, snad jen nezapomenutelnou neskutečnou nudou, kterou jsem během něho prožíval a pořád se díval na hodinky, kdy už bude konec. Jenže se to vleklo až moc rychle. Trapná komedie, která nebyla vůbec vtipná, křečovité dialogy, o záhadné nemoci ani nemluvím, to už bylo na mě příliš. Slibovaná romantika nikde. A že hlavní hrdina byl Pákistánec, tak kvůli tomu si rozhodně nezaslouží ani bodík navíc. ()

fafejt001 

všechny recenze uživatele

ASI takhle , mnoooho povyků pro tak málo . PO různých recenzích jsem čekal fakt pecku ! Pro mne dost zklamání . Asi tomu už nějak nerozumím , co je -- výborná , nápaditá , neotřelá , skvělá romantická komedie . ()

Kushina 

všechny recenze uživatele

Pěkný romantický film. Komedie to byla opravdu jen z části, spíš druh humoru, u kterého se nesměji, ale baví mě. Co říci k filmu, ničím neurazil ani nenadchl. Trval opravdu hodně dlouho a občas to bylo dost tahavé. Konec byl hodně useknutý a dost urychlený, tomu se klidně mohl dát větší prostor. Ve výsledku to dělá: 65% ()

Kozlowski8 

všechny recenze uživatele

Americký Pákistánec Kumail zcela přilnul k americkému životnímu stylu a ignoruje dodržování sociálních a náboženských tradic své domoviny. Po tom, co se zamiluje do americké dívky, je ve své rodině odepsán úplně. Když dívka těžce onemocní a je v kómatu, seznámí se Kumail během dnů, strávených v nemocnici s jejími svéráznými rodiči a postupně se s nimi sbližuje...Velmi mnoho nezáživných a stupidních keců, nulová atmosféra, nulové emoce. Kumail je nemastný-neslaný křupan, který mne nebavil ani jako stand-up komik, ani jako milenec. Mezi těma dvěma jsem necítil žádnou chemii, žádnou milostnou jiskřičku a v okamžicích, které měly v divákovi vyvolat smích, radost, či smutek a dojetí, se nedostavilo vůbec nic. U mne jasný palec dolů. 25%. ()

Veeria 

všechny recenze uživatele

Nadšení se nekoná. Film si pozvolna plynul, přesto se na mě emoce nepřenášely. Nevím, co bych si z tohoto filmu měla odnést. Své diváky si najde, ale já to nejsem. ()

kokofek 

všechny recenze uživatele

Já nevím,když já tu romantiku nemusím! Mám ji raději v životě.Ve filmu se chci dojmout a někdy rozveselit a rozesmutnit a taky hodně přemýšlet! Ani jedno tam pro mě nebylo.Taková romantika po indicku. ()

Reklama

Reklama