Reklama

Reklama

Dej mi své jméno

  • USA Call Me by Your Name (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Když si rodiče sedmnáctiletého Elieho pozvou do své velké italské vily na léto hosta, jejich syn z toho není vůbec nadšený. Zpočátku se zdá, že toho s pohledným americkým 24letým studentem Oliverem nemají mnoho společného, když však spolu začnou trávit více času, začne mezi nimi vznikat něco mnohem hlubšího než je přátelství... (Falcon)

(více)

Diskuze

wenca

wenca (hodnocení, recenze)

A proč mu teda říkal svým jménem? :D To mi příjde jako největší blbina na tom filmu.

Lojz@

Lojz@ (hodnocení, recenze)

Do háje, to nemohli nadabovat do CZ všechny dialogy? Jakej má smysl dabovat jen něco a zbytek s titulkama?

na příspěvěk reagoval Jaroslaf

Longin

Longin (hodnocení, recenze)

Proč je kniha hrozná LGBT sračka a její filmová adaptace boží (viděl jsem první film)?

na příspěvěk reagoval YumiOkami

Uživatel Galahad smazal svůj příspěvek.

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

respekt hercom ze tie homo sceny tak presvedcivo zahrali ale toto nieje veru film pre kazdeho ja som sa pri nom nudil ale prostredie pekne skoro jak u nas na dedine

A.L.E.S.

A.L.E.S. (hodnocení, recenze)

YumiOkami

Díky... :-D Ale nemám pocit, že bych měl nějaké extra argumenty. Strávil jsem na diskuzích s podobnými trotly léta, takže jsem na každou jejich výtku připravený. Jejich argumenty nemají s raciem nic společného, jsou to čisté emoce. A když na ně jdeš logicky, tak tě stejně považují za idiota. :-D

A.L.E.S.

A.L.E.S. (hodnocení, recenze)

Martin741

Všiml jsem si, že diskutuješ i u jiných filmů se stejnou tématikou. Když se tady vztekáš jak malý harant, tak by mě zajímalo, co tě na takových filmech přitahuje, že k nim píšeš příspěvky do diskuzí.

na příspěvěk reagoval Martin741

A.L.E.S.

A.L.E.S. (hodnocení, recenze)

Martin741

To by mě zajímalo, jak z psaného projevu poznáš, jestli někdo je nebo není homosexuál. Spousta heteráků nemá s gayi ani lesbami problém a takové bys označil za gaye stejně... :-D

Dokážeš napsat jediný racionální důvod, proč jsi tak útočný?

A.L.E.S.

A.L.E.S. (hodnocení, recenze)

Martin741

Dělej si, co uznáš za vhodné. Dělat si legraci z takových duševních mrzáků mě sice moc nebaví, ale u tebe udělám výjimku. Taky nemáš šanci mi v tom zabránit. ;-)

A když už teda nemáš gaye a lesby rád, tak si aspoň promaž seznam svých oblíbenců. Ve světle toho, co píšeš, to vypadá fakt směšně... :-D

na příspěvěk reagoval Martin741

A.L.E.S.

A.L.E.S. (hodnocení, recenze)

Jindros

Navážím, protože můžu. Mám tuhle línou verbež v sousedství a jsou s nimi jen problémy. Afričani v rozmnožování neznají mezí.

Nemám zájem se zapálit. Ale můžeš to vyzkoušet za mě a pak se rozhodnu, jestli to udělám taky. ;-)

A.L.E.S.

A.L.E.S. (hodnocení, recenze)

Mr.Apache

A proč bych se měl kvůli mentálnímu invalidovi namáhat? On si vylije žluč, já mu odpovím a jsme spokojení. :-)

A.L.E.S.

A.L.E.S. (hodnocení, recenze)

Martin741

Co kdybys zalezl zpátky do kanálu, odkud jsi přišel, ty degenerativní charaktere? :-D

Tak můžeš ještě podporovat Afričany nebo cikány, to jejich rozmnožování jistě vede k rozvoji společnosti a jsou pro ni přínosnější než já a můj partner. A můžeš jim jet i pomoci, určitě budou tobě jako plemennému hřebci vděční. :-D

A ještě mi vysvětli, co si od těch blábolů slibuješ.

na příspěvěk reagoval Jindros, Martin741

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

A.L.E.S.

ale to je dobre ze pocuvas urazky na svoju sexualnu orientaciu A ne, ne neni to "vec tak pomoijiva, ze se o ni ani nemusi mluvit" - tak to vidis ty a vidis to napicu. Ten tvoj seks nevedie k ... rozvoju spolocnosti ? ma degenerativny charakter .. 

na příspěvěk reagoval A.L.E.S.

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

A.L.E.S.

k tebe ja s uctou nebudem pristupovat nikdy ... uz len zato, ze si so svojim partnerom navzajom skusate telesne otvory 

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

A.L.E.S.

sak tak aj dopadne ten tvoj zapad ... ako staroveke vyspele civilizacie,   zatial staci spomenut anticky Rim - tiez uznaval zbuznelu homoromantiku a jak dopadla Rimslka Risa ?  A just som vytiahol Rimsku Risu -lebo axa nezvratia sucasne trendy, Zapadna Europa pojde v osudoch antickeho Rima 

A.L.E.S.

A.L.E.S. (hodnocení, recenze)

mm13

Rozumím, ale nemohl jsem tušit, že se od Martin741 distancujete.

Díky, že ses na to podíval. Předpokládám, že pokud je to akce na území Slovenska a pro Slováky, budou účastníci té akce taky Slováci. Nemůžeš chtít po nikom, aby z videa, jehož země původu je zřejmá, někdo hledal cizince. Na pražském průvodu taky vystupují zpravidla Češi, cizinců je tam pomálu.

A.L.E.S.

A.L.E.S. (hodnocení, recenze)

Mr.Apache

Mně zase nemohlo napadnout, že Martin741 považujete za individuum... :-)

Někteří heteráci jsou taky dost vopruz, melou si to svoje, dokazují všem, jak jsou skvělí a heterosexuální. Prostě chtějí, aby měli pravdu a chtějí, abychom se vůbec neukazovali na veřejnosti.

Taky jsem se chtěl zeptat, jestli by místo tebe nemohl psát někdo normální.

na příspěvěk reagoval Mr.Apache

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

A.L.E.S.

Presne tak, príspevky MartinaXYZ skoro nevnímam.

A na tom videu potom vidím hŕstku pomýlených kokotlebovcov, ktorých následne polícia ženie až sa z nich práši. Kto je tam Slovensko?

na příspěvěk reagoval A.L.E.S.

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

A.L.E.S.

Tím "ani jeden z nás" myslel mm13 nejspíš sebe a mě, protože ho nenapadlo, že bys mezi nás počítal i tamto individuum. :-) Jinak s tebou je taky řeč jako s hysterickou ženskou. Tohle nemá smysl. Budeš mlít a mlít furt jen to svoje blá blá blá, Slovensko je zlé a já mám pravdu, blá blá, protože jsem utiskovaná buznička a přitom chci být všemi uznávaná. A chci a chci a chci! Legrační, ale po chvíli už dost otravné. Nemohl by místo tebe mluvit  někdo normální?

na příspěvěk reagoval A.L.E.S.

A.L.E.S.

A.L.E.S. (hodnocení, recenze)

mm13

Ano, začala. A stojím si za tím a upřesňuju, že je zdraví nebezpečná pro mě s ohledem na orientaci. I na Prague Pride byli odpůrci, protestovali dost silně, ale nikdy by se nepustili do brutálních rvaček, jako se to stalo loni v Bratislavě. Podívej se na poslední třetinu videa: https://www.youtube.com/watch?v=wJ3NZS8DNbk. Tohle se v Praze nestalo.

Osočil jsi mě, že nemám pravdu. Svými osobními zkušenostmi a o poznání klidnějším průběhem pražského průvodu jsem ti ji chtěl vyvrátit. Je škoda, že ty rozdíly nevidíš, ale realitu nezapřeš.

Bavím se s tebou, Martin 741 se zatím nevyjádřil. Ale napsal jsi toto: "Ani jeden z nás ťa militantnou bukvou nenazval, za takú si sa práve označil ty sám." Odpověděl jsem ti, že mi tohle napsal Martin741. A teď ti vadí, že jsem ti odpověděl a že tady něco motám? Proč jsi tedy psal, že mě nikdo takto nenazval, když to není pravda? Očekával jsem, že budeš chtít odpověď.

na příspěvěk reagoval Mr.Apache, mm13

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

A.L.E.S.

Tá diskusia začala tvojimi vyjadreniami o Slovensku ako o zaostalej a pre zdravie nebezpečnej krajine. Tak kto je tu "popudlivý" a kto koho osočuje? odcituj prosím tie miesta v mojich príspevkoch, ktoré si pochopil ako osočovanie svojej osoby.

A bavíš sa so mnou alebo s Martinom741? Prečo ho tu miešaš?

na příspěvěk reagoval A.L.E.S., Martin741

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

A.L.E.S.

Nemáme si čo vyčítať, či už vo vzťahu k cigánskej menšine alebo homosexuálnej. Takto by som to uzavrel.

Související novinky

Chalamet bude Willy Wonka

Chalamet bude Willy Wonka

25.05.2021

Hvězda filmů Dej mi své jméno a Duna Timothée Chalamet získal po předchozích spekulacích hlavní roli v nadcházejícím prequelovém filmu o Willy Wonkovi. Snímek od studia Warner Bros. pojmenovaný… (více)

Nový thriller od tvůrců Dej mi své jméno

Nový thriller od tvůrců Dej mi své jméno

26.04.2019

John David Washington (BlacKkKlansman), Alicia Vikander (Tomb Raider), Boyd Holbrook (Logan) a Vicky Krieps (Niť z přízraků) si zahrají v novém thrilleru Born To Be Murdered od tvůrčího týmu zpoza… (více)

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Nominace na Oscary

Nominace na Oscary

23.01.2018

Letošní 90. ročník Oscarů bude velký duelem Tváře vody se Třemi billboardy kousek za Ebbingem. Nová fantasy Guillerma del Tora se teď ale proměnila v jasného favorita, jelikož uzmula třináct… (více)

Reklama

Reklama