Reklama

Reklama

Top Gear

(pořad)

Obsahy(1)

Mírně proměněná, ale o to lépe sehraná trojice hlavních moderátorů, Matt LeBlanc, Chris Harris a Rory Reid, přijíždí v další sérii testovat vybrané automobilové novinky a trochu si u toho zablbnout... (TV Prima)

Recenze (25)

subic 

všechny recenze uživatele

Zapomeňme už na tragickou první a XXIII řadu v nové obsazení. Potom řada druhá a XXIV je o něco lepší, zhubla sestava moderátorů ze 6 na 3, v podstatě tím hlavním je nyní prošedivělý američan Matt LeBlanc, letos mu už bylo 50 (2017). Zůstalo umění BBC, co se týká vizuální stránky, autoři se snaží z toho udělat i zajímavou show, nové závody atd., tak jako se to léta dařilo předchozí legendární trojici. ()

char_t 

všechny recenze uživatele

23. série, s Evansem namísto původní trojice, byla jednoduše velký špatný. 24 - 26 s LeBlancem už tak děsivá nebyla, ale chemie mezi moderátory nefungovala, starý formát nebyl pořádně využitý (Stig atd.) a obecně to byla hodně nuda, zvlášť ve srovnání s čerstvě spuštěným Grand Tour. Až 27. sezóna s novým obsazením konečně začíná připomínat starý dobrý Top Gear. Moderátoři spolu fungují, evidentně se dobře baví, a s nimi poprvé po letech i diváci. Humor je sice trošku drsnější, občas to hraničí vyloženě se šikanou mezi moderátory, ale to asi dnešní divák chce, hádám. Navíc každý díl je takový "malý speciál" - závody, cesty po světě se třemi starými auty, úpravy aut, prostě všechno to, co máme rádi. Tak snad to vydrží. S23 = 0 %, S24-26 = 25 %, S27 = 60 % ()

Reklama

Saraph 

všechny recenze uživatele

Na nedoporučení jsem přeskočil 23. sérii. Budu tedy hodnotit od 24. dál. 24. série: (3*) Koukatelné a po několika epizodách jsem úplně přestal vnímat fakt, že show uvádí noví moderátoři. Ovšem je vidět, že v tom nejsou ještě zaběhlí, nejsou naprosto sehraní a mnoho pokusů o vtipy moc nefunguje. 25-28. série: (4*) Začíná to nabírat na kvalitě a moderátoři jsou znatelně více ve svém živlu. Jejich uvádění už působí víc uvolněně a tím pádem i humorněji. ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele

Evans byl příšernej, Reid jen o trochu lepší (chová se jak 18-letý vesnický tuner s hrozným akcentem), ale naštěstí je víc v pozadí. LeBlanc a Harris jsou fajn, Harris je jistě opravdový expert a umí řídit, jen neumí moc hrát, to se ale dá odpustit. O Sabine to platí dvojnásob, ta už je ale hodně nepříjemná. No-name hosté úplně k ničemu, už jen přeskakuju nebo jdu dělat čaj/kafe. Technické zpracování a kamera jsou stále na jedničku. Původní trojka je v The Grand Tour je okamžitě zašlapala do země i bez hostů a Stiga. První sezona, která pořad málem zabila **, Druhá sezona ***, Třetí sezona ***, Čtvrtá sezona (4*, 3*,4*,4*, 3*) ****. Odchod LeBlanca a angažování dvou buranů to už totálně zabil, ta příšerná angličtina se už nedá dál poslouchat. Přes pár pokusů jsem to přestal sledovat (max 1*) ()

Jordan.17 

všechny recenze uživatele

Jak už zde bylo řečeno, 23. série byla dost nepřirozená až trapná, snaha navázat tam, kde stará trojka skončila byla absurdní... Pokračování však opravdu stojí za to. Bez zrzka to hned jede a Chris Harris je jednoznačně chlapík na správnym místě. Pokud jim to vydrží, nebudu mít důvod měnit své hodnocení. ps. možná škoda, že zde nejsou k hodnocení dostupné jednotlivé epizody ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Chris Evans měl být jedním z hlavních moderátorů. Už v průběhu 23. série, na jejímž začátku přišel jako jeden z nových moderátorů, však byla zjevná ztráta jeho iniciativy, a to z důvodu neoblíbenosti u diváků. Ve 24. sérii už se ani neobjevil. (Nathaniell)
  • Matt LeBlanc v pořadu řekl několik hlášek, které použil jako Joey v seriálu Přátelé (od r. 1994). Mezi nimi i nejoblíbenější: „Tak jak to de?“ (Nathaniell)

Související novinky

Matt LeBlanc opouští Top Gear

Matt LeBlanc opouští Top Gear

01.06.2018

Britský zábavní pořad Top Gear je opět bez hlavní tváře. Show totiž opouští bývalý herec z Přátel, Matt LeBlanc. Ten se připojil k novému moderátorskému týmu v roce 2016, v době kdy pořad po… (více)

Reklama

Reklama