Reklama

Reklama

Noc šílených matek

Trailer 1

Obsahy(1)

Čtyři mámy, které mají společné jenom jedno, a to je předškolní výchova jejich dětí, se rozhodnou jít na neškodnou společnou večeři. Večer začíná katastrofálně, avšak ženy brzy přijdou na to, že mají společného víc, jak si mysleli. (TV JOJ)

Recenze (15)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Karaoke Bridget „Meat Loaf“ Everett? Městské legendy mají pravdu. Modrá velryba zabíjí.. Zasloužilé matky na zaslouženém tahu začínají být frekventovaným námětem, ale tady se nebylo moc čeho chytit. Alespoň ocením autenticitu při rozhovorech o sexu, protože jak dobře víme, při tomhle diskuzním tématu jsou chlapi proti ženám jen studentíci katolické školy. No nic, Ant-Manova manželka si pod produkcí manžela uspokojila své scenáristické ambice a svět komedie se točí dál.. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Pomerne priemerné, humoru dosť málo, určite sa z toho dalo vykresať viac, ale tri hviezdy dávam za účasť i výkon T. Collette. Ona bola jediný dôvod prečo som to chcel vidieť. Fakt pomerne nedocenená v hollywoode, zatiaľ...50%. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Oduševnělá sestava frustrovaných mamin, která si v počtu čtyř kandidátek vyrazila před padesátkou do nočního víru města, aby pořešila za zády svých mužských protějšků problémy, na které jim v domácnosti nezbývá čas ani chuť. Noční tah městem skýtá nejedno lákadlo, které jim bylo po léta odpíráno, a prostor dostane i nějaký ten společenský trapas, žert i flirt. Komedie, kterou si produkčně vzala na starost známá herecká dvojka Paul Rudd a Adam Scott, velkou kadencí originality a vtipnosti rozhodně nesrší, ani se nezapře ženská tvůrčí ruka, která je ve výsledku viditelná u režijního a scenáristického posazení, ovšem herecká parta je neúnavná a vtipy tahá až z paty. Toni Collette je z celé sestavy nejhvězdnější, pozadu nezůstává hlavně těžkotonážní Bridget Everett, Katie Aselton si zaflirtuje s Adamem Levinem a Molly Shannon narušuje manželské svazky svým rozvodovým stavem. Paul Rudd (obsadil se jen do malé role svérázného prodejce) angažoval pro sepsání scénáře svoji manželku Julii, pro kterou to byl scenáristický debut, a na výsledku je to znát. Některé situace si říkají o vypointovanost, načež k tomu nedojde, některé sekvence jsou neobratně uchopené a čeká se, co z nich vytřískají přítomné herečky. A na ty je spolehnutí. Mužský postoj má menší prostor, Adam Scott s Robem Huebelem zůstali doma se svými předškolními ratolestmi a řeší, jak vylepšit manželskou rutinu. S přisprostlými vtipy se to nepřehání, jsou umírněné, i když má film svým nepřístupným ratingem povoleno nedržet se zkrátka. Asi nejvíc zamrzí, že film není napumpován maximální odvázaností, což bych v souvislosti s tématem i čekal. Režisérka Alethea Jones, která má ambiciozní projekty teprve před sebou, si na rozjezd své filmové kariéry zvolila relativně vtipnou dámskou jízdu, která se stopáží vejde do 80 minut a cílí na diváky, kteří užívají vtipy po lžičkách. 7/10 ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Oddychové chvilky bláznivých matek, komedie co má v sobě špetku dobré zábavy a dobrého humoru. Herecký je to akorát. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nějak mě tyhle filmy o dámách s dětmi, které potřebují trochu orazit, ale ono se to zvrtne, nebaví. Zaprvé proto, že to nebývá moc vtipné zadruhé proto, že to bývá celkem na jedno brdo. A tohle trochu na jedno brdo je, ale musí se tomu nechat, že to sem tam i vtipné je, ale po hříchu ne moc často. ()

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Našťastie to nebola bezduchá kópia podobných filmov s mladším obsadením. Toto prerazilo dno ešte tak o stupeň viac. Na druhej strane to ukáže ale ten neľahký život matiek a ich problémy. Škoda že je to v každom druhom filme. ODPAD! ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Ano je to občas vtipné, ale nemá to absolutně žádný příběh a je to jen pařba ve Vegas přenesená na tlupu matek (rozuměj starých rašplí) nic víc. Nejhorší ovšem je, že se to staží za každou cenu spoustou vulgarit o hodnocení R, což v podání té tlustoprdky vyznívá fakt divně...40% ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Je jasný, že film je inšpirovaný príbehom prípadne sa snaží napodobniť snímok Bad Moms. Hlavný rozdiel je v tom (a to bez urážky), že sa jedná o staršie mamičky. Film naberá na rýchlosti (a vtipnosti) až v strednej pasáži a ako sa približujeme k záveru, tak sa dynamika opäť stratí. Kvôli tomu teraz 2 hviezdičky. Inak z hereckej stránky prijateľné výkony, kde dominantnejší výstup T. Collette je veľmi viditeľný. Osobné hodnotenie: 69% (**) ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Zo zaciatku to trosku nudilo a nebola to ziadna slava,ale casom sa to pekne rozbehlo a uz to vyzeralo ako komedia,najviac sa mi ratali Toni Collette a Bridget Everett,ale i ostatne herecky boli fajn,film z bezneho rodinneho zivota,ktory sa hodi na prijemny vecer...:-) ()

jokino 

všechny recenze uživatele

Nič svetoborné, ale také "normálne" a uveriteľné.. Večer mamín, ktoré si na chvíľu potrebujú trochu oddýchnuť, vypustiť paru a k tomu sa im poskladal drobný príbeh. ()

DyingAngel 

všechny recenze uživatele

Tak toto bola úplne super jazda! Matky boli neskutočné sympaťáčky, humorných situácií mohlo byť ešte viac, kostým jednorožca nemal chybu. A ako čerešnička na torte - chutný Paul Rust na scéne. ()

Reklama

Reklama