Reklama

Reklama

Legendy kriminalistiky - Série 1 (2017) (série)


DNA: Odložená spravedlnost (S01E03)

(epizoda)

Obsahy(1)

30. dubna roku 1990 otřásla obcí Klučov zpráva o trojnásobné vraždě v rodinném domě blízko trati. Vyšetřovatelům se pro nedostatek stop vraha nalézt nepodařilo, zanechal však za sebou stopu ve formě své DNA. Nový obor kriminalistiky, který se u nás začal rozvíjet právě na počátku devadesátých let, nebývalou měrou přispěl k odhalování i takových zločinů, které by byly dříve nevyřešitelné. Klučovský vrah čekal na své odhalení celých čtrnáct let. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na každou svini se vaří voda a tenhle chlapík si zasloužil rovnou oddělat na místě, když ho chytli. Několikrát trestaný za loupež, znásilnění, jinou trestnou loupež – tohle má žít mezi námi…Chudáci ty tři holky / ženy, které onoho večera zabil a znásilnil jen proto, že ho vyhodili z vlaku a on nevěděl kde je a jak se dostat zpátky…Hnus fialový a díky policistům, že to ani po letech nevzdali, aby ho dopadli… ()

topi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jaroslav Gančarčík byl dopaden až po 14 letech a to díky metodě využívající vzorky DNA. Bestiálně ubodal tři ženy v rodinném domě a dále pak pokračoval v trestní činnosti a v znásilněních. Autentické záběry, když ho policisté vyslýchají dávají tušit, co to je za individuum. Amnestie po samotové revoluci byla fakt průser, tohle Václav Havel neměl dopustit, maximálně propustit politické vězně, ale tyhle prasata měli dále hnít za mřížemi. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Brutální odporné individuum, nepříliš inteligentní, nakonec sedí ve vězení. Ale tolik nešťastných souher okolností, vedoucí k vraždám, že to snad ani nemůže být možné. ()

Reklama

Reklama