Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Potřeba zbavit se těla zavražděného vede v některých případech vraha k otřesnému aktu jeho rozčtvrcení. Po nalezení pouze jedné z tělních částí čeká kriminalisty nesnadný úkol identifikovat mrtvolu. 13. prosince 1997 se na česlech vodní elektrárny v Nelahozevsi zachytilo torzo ženského těla, přesněji hrudník bez pánve a hlavy. Začalo pátrání po zbytku těla, které kriminalisty dovedlo až k samotnému vrahovi. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale není možné, dokonce i ROM vraždil? A experti se posmívali jeho nízkému IQ? Jak toto mohla ČT pustit do éteru? Ne samozřejmě je dobře, že byl tenhle exot dopaden. To že se vymlouval na fet a chlast mu nějak nepomohlo, ale stejně je to humus – člověka zabiješ, pak ho ještě rozčtvrtíš a následně vymyslet, kde a jak se zbavit těla. I vzhledem k tomu, že byl už několikrát trestaný, měl dostat doživotí… ()

topi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Tak jsem s ňou drogoval jo, no pak ten chlast...a pak se to stalo no...já jsem byl vožralý a nadrogovaný, tak nevím..." Neskutečně primitivní cigoš s velmi nízkým intelektem, který pak jen opakoval "já nevím, já nevím". Opravdu kuriózní na tom všem bylo, že se spletl a sám nahlásil nález torza v jeho bytě kde se dlouhou dobu nezdržoval, protože si myslel, že to tělo není jeho. Kdyby to věděl, tak ten kus hodí zase do Vltavy a třeba by se ten případ nikdy neobjasnil. Mazec! A opět tak nízký trest! 15 let za takovou prasárnu, navíc když už byl sedmkrát trestán a jednou i za znásilnění. Hnus toto! ()

Reklama

Reklama