Reklama

Reklama

Legendy kriminalistiky - Série 2 (2019) (série)


Dodávka (S02E02)

(epizoda)
Česko, 2019, 30 min

Hrají:

Mirek Vaňura (moderátor)

Obsahy(1)

V další epizodě se vrátíme do roku 2012, kdy se 30. května krátce po osmé hodině ranní na náměstí ve Velvarech odehrálo drama s tragickým koncem. Pod koly vlastní dodávky zemřel místní řemeslník a otec dvou dětí. Smutný příběh začal v okamžiku, kdy řemeslník se svou dodávkou zastavil u obchodu, nechal klíčky v zapalování a jako obvykle si jen odběhl pro snídani. Přes výlohu si vzápětí všiml muže, který mu krade auto. Vyběhl ven a pokusil se zloděje zastavit. Při potyčce u okna auta, ale jeho majitel upadl na zem, zloděj ho chladnokrevně přejel a odjel pryč. Muž na následky zranění na místě zemřel… (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V nesprávnou chvíli na nesprávném místě kápl na zfetovaného zloděje aut. Tomu se říká vážně pech a bohužel pro mrtvého ho ten zrzavý maník ještě úmyslně přejel jeho vlastní dodávkou. Je jen dobře, že mu ty jeho kecy nikdo nevěřil, stejně jako tvrzení že necítil, že by někoho přejel. 18.5 roku je adekvátní trest, ovšem za cenu lidského života. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Česká verejno-právna televízia vyprodukovala projekt "Legendy kriminalistiky". Je to séria zhruba polhodinových dokumentárnych filmov, ktoré podávajú svedectvo o tých najšokujúcejších a najbrutálnejších zločinoch, čo sa odohrali v Českej republike. V poradí druhá epizóda z druhej série nesie názov "Dodávka". Je to rekonštrukcia prípadu, ktorý sa odohral v ranných hodinách tridsiateho mája roku 2012 v malom mestečku Velvary. Vyhasol tam život mladého muža, otca dvoch detí, len preto, že si bránil svoj majetok. Počas krádeže jeho dodávky ho drogovo závislý recidivista prešiel jeho vlastným autom. Ťažkým zraneniam na mieste podľahol. Páchateľ tohto zločinu bol usvedčený z vedomého, úmyselného konania usmrtiť majiteľa dodávky. **** ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dukazne složitý případ. Myslím že dnes se tresty pro zloděje zprisnily. Necelý rok za opakovaně krádeže aut a prodej drog je dost málo ve srovnání s 18 lety za vraždu. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama