Reklama

Reklama

Lovci trolů: Příběhy z Arkádie

(seriál)
  • Česko Lovci trolů od Guillerma Del Toro (více)
Trailer
USA / Mexiko, (2016–2018), 20 h 42 min (Minutáž: 23–24 min)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(52)

Z nezměrné představivosti uznávaného filmaře Guillerma del Tora pochází příběh dvou světů, jejichž střet popisuje epická sága Trollhunters. Když obyčejný teenager Jim Lake Jr. na své ranní cestě do školy narazí na tajemný amulet, nečekaně objeví pod svým městečkem v Arcadii mimořádnou tajnou civilizaci mocných trollů. Jim je náhle je nucen hrát zásadní roli ve starověké bitvě mezi dobrem a zlem a rozhodne se zachránit svět – hned jak skončí hodina tělocviku. (TV Minimax)

(více)

Recenze (19)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Skvělá animace a skvělé příběhy na seriál se to hodně povedlo klidně bych bral delší minuty dílu, super zábava potěšila nečekaně. ()

Axis 

všechny recenze uživatele

Vemte ingredience z dospělého Hellboye, rozřeďte je do dětinštějšího hávu, přidejte trochu šablonovitého hrdiny, jeho první lásku, tlustýho sidekicka, hromadu perfektních oblůdek a máte tu solidní fantasy animák pro děti a odrostlejší drobotinu. A pokud i ve vašem dospělejším já stále bije dětský srdíčko, smutníte nad filmovým ruďochem tak se s nimi dívejte a budete též spokojeni. 7,5/10. ()

Darill 

všechny recenze uživatele

Tohle jsem si opravdu užil a Netflix mě opět přesvědčil, že patří k naprosté špičce v "televizní" tvorbě. Obsazením (především skvělý Yelchin jako hlas hlavní postavy) i produkcí áčkový animák, přitom je to seriál na 26 dílů. Myslím, že si v tom své najdou dospělí i děti. Je to vtipné, akční i vztahové. Zhruba 20 minut na epizodu je v tomhle případě tak akorát. Naivně doufám v druhou řadu, které se ale asi nedočkáme... ()

LeitoSE 

všechny recenze uživatele

Ak by som mal medzi štyrmi až štrnástimi rokmi, tak by to bol pravdepodobne môj nový najobľúbenejší seriál. Takto môžem aspoň s čistým svedomím povedať, že sa stále nájdu tvorcovia, ktorí dokážu vytvoriť animovaný seriál na úrovni pre deti, ktorý budú schopní pozerať s nimi aj rodičia bez toho, aby sa im exponenciálne znižovalo IQ s každou pozretou časťou. Tlieskam del Torovej predlohe a celému vývojárskemu a dabérskemu tímu. Je to pútavé, zábavné, originálne, jediné, čo sa mi zdá, že je mierne na škodu je až prílišná epizodiálnosť. Chcelo by to viacej reálií trolov a menej nezáživných problémov vo svete ľudí a budem nadmieru spokojný. Taktiež človek nemôže len smútiť, že hlavná postava už nikdy nedostane rovnaký hlas než ho mala v týchto 26 častiach. 25/25 - 85% ()

char_t 

všechny recenze uživatele

Pár minut to vypadalo na animák pro děti. Ale pak z Trollhunterů začali víc a víc být cítit DreamWorks, dabéři z ranku Rona Pearlmana nebo Marka Hamilla, a hlavně Guillermo del Toro. Obzvlášť dvojce Hellboye mají Trollhunters hodně blízko. Nakonec z toho bylo celkem příjemné odpočinkové fantasy. 75 % ()

AloeB 

všechny recenze uživatele

Perfektní důkaz, že je jedno, kolik klišé ve filmu/seriálu použijete, hlavně že to má srdce (asi), Někteří lidé jsou schopni probdít noci u Outlandera a pak jsem tady já, kterému k životu stačí pár animovaných trollů a golden trio roztomilých pitomečků (kde Tobes působí jako alterego svého tvůrce, co se v popisku na jisté soc. síti vymlouvá, že used to be thin... really). Dalo by se mluvit o čisté žánrovce či návratu do dětství, dala by se chválit fantazie Guillerma del Tora a jeho roztodivné příšerky a stejně tak by se dala kritizovat infantilita - ale čert to vem, protože Trollhunters jsou přirozeně jeden z nejlepších seriálů na světě. ()

maruli 

všechny recenze uživatele

Parádní pecka z kategorie děckoviny pro dospělé. Skvělý příběh, vývoj charakterů, vtipné bonmoty a inteligentní dialogy. Už se nemůžu dočkat na 3. sérii :) ()

Víteček 

všechny recenze uživatele

Rozhodně kvalitní seriál. Je to zřetelně cílená na mladší publikum a poznat to je, ale je to zpracované dobře, takže něco to dá i straším. Hlavní trojka byla na můj vkus trochu moc tradičně sestavená, ale zároveň to byly dobře vytvořené konzistentní postavy, které byly sympatické, takže to zase tolik nevadilo. Celkově byla nejlepší první řada se svým skromnějším pojetím nebezpečí a ve třetí bylo naopak pár prvků, které jsem tolik neocenil, ale nebyl mezi nimi až takový rozdíl a proto hodnotím jako celek, protože žádná z řad výrazněji nevybočila žádným směrem. Kvalitě animace se pak na seriál dá vytknout jen málo. Ano, někomu třeba nemusí sedět, ale já problém neměl a každopádně je udělaná dobře a příjemně se na ni kouká. Jeden z lepších animovaných seriálu v tomto formátu (cca 20 min a mířené spíše na mládež) minimálně posledních pár let. ()

Necrolock 

všechny recenze uživatele

Ve 21 letech si to sice užívám pořád hodně, ale stejně bych si přál aby mi bylo 12 a já tím mohl žít. Vážně super animák, a to animáky obecně moc rád nemám... ()

stihac10 

všechny recenze uživatele

Skvělý seriál s úžasnou první sérií, ne tak dobrou druhou řadou a téměř dokonalou třetí a zároveň poslední řadou... Stay tuned na seriály 3BELOW a WIZARDS (pokračování/spin offy) První série 8, ''druhá'' série 7, třetí série 9! ()

warha 

všechny recenze uživatele

"Strickler" je jedna z nejlepších postav v seriálu, neskutečně charismatický dabing, výborný vývoj postavy a já mu fandil od začátku až do konce. Jsem nesmírně rád, že dostal takový konec jaký dostal. ()

UncleMorty 

všechny recenze uživatele

Fakt to těm dětem závidím, být mi 9 let tak to žeru takovým způsobem, že se nebavím o ničem jinym. Tak skvěle napsaný příběh s bandou opravdu sympatických a skvěle napsaných postav tu dlouho nebyl a čert to vem, že jsem dospělý, i tak jsem si to užil a tlačim slzu za Antona a další serii co nebude. ()

Potjoc 

všechny recenze uživatele

Na tom seriálu se mi líbilo hlavně ty různé vymoženosti typu lehká váha nadzvedá do vzduchu či zastavení času. ()

AdelleR 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trollhunters jsou z produkce DreamWorks naprosto nečekané překvapení. Po tři série se rozvíjí rozsáhlý, komplexní příběh, jehož fantazie snad nemá hranic. Není to typický DW animovaný seriál, jaké známe, epizody jsou vystaveny úplně jinak a spousta plot-twistů je nepředvídatelná. Je to temnější, než se zpočátku zdá, vývoj postav funguje na jedničku, a skvělá je i animace (málokdy se v animovaném seriálu vidí takový detail jako práce s dioptriemi ve sklech brýlí). Za mě skvělý počin a jsem zvědavá, s čím přijdou zatím vedlejší postavy v dalších navazujících seriálech. ()

Lykos 

všechny recenze uživatele

Hodně chytlavé, akční, vtipné, napínavé, magické a připojuji se k názoru, že být mi -náct, tak by to bylo dokonalý. Jistě by se tomu dalo leccos vyčíst, ale je to seriál asi primárně pro děti, tak to tak berme a pojďme si to užít a těšit se na novou sérii. ()

Manarit 

všechny recenze uživatele

Překrásný pohádkový seriál, který se nebojí potěšit i dospělé a nesklouzává do infantilnosti. Postavy jsou promyšlené, sympatické a po skončení třetí série jsem se s nimi loučila těžce. Jediné, co mi kazí zážitek, je pro mě neukončený konec. Konec třetí série jakoby vyloženě vybízel k pokračování, které nebude. ()

Reklama

Reklama