Reklama

Reklama

Chicago Justice

(seriál)
Trailer 2
USA, 2017, 9 h 19 min (Minutáž: 43 min)

Kamera:

Lisa Wiegand

Hrají:

Philip Winchester, Monica Barbaro, Joelle Carter, Jon Seda, Carl Weathers, Andre Bellos, Daniel Craig Baker, Jatone Smith, Jason Beghe, Danny Jacobs (více)
(další profese)

Epizody(13)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (2)

DarkSikorski 

všechny recenze uživatele

Tento seriál byl dobrý pokus o přidání dalšího kousku do Chicagské série. Ale tím to tak nějak skončilo. Tedy není, či spíše nebyl, to špatný seriál. Ale tak nějak se dalo čekat srovnávání se zavedenými Chicagskými seriály. A v tomto směru prostě Justice neměl šanci. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Nejnovější přírůstek do Chicago rodiny se nemohl představit ve větším stylu než při masivním crossoveru. A to samozřejmě muselo Justice nakopnout ke spoustě diváků, ale na druhou stranu hrozilo okamžité srovnávání se zaběhlými týmy. Chicago Justice dokonale zapadá do rodiny seriálů od Dicka Wolfa a své místo si dokázal najít, ale jestli úvodní crossover něco ukázal, tak je to fakt, že v téhle rodince je Justice zatím nejslabší. Zásah Fire byl provedený bezchybně, vyšetřování PD šlapalo, ale soudnímu procesu něco chybělo. Postupem času se zajímavost případů zvyšovala, ale pořád se Justice dalo jednoduše označit za nejméně zajímavý kousek z chicagské rodiny a tak není divu, že se nakonec prodloužení nedočkal. Soudní procesy prostě v současné době netáhnou tolik, jako tomu bylo před pár lety a tak i když tam potenciál byl, nadále budeme sledovat pouze hasiče, policajty a doktory. ()

Reklama

Galerie (227)

Reklama

Reklama