Reklama

Reklama

Happy Hunting

  • Austrálie Happy Hunting
Trailer

Obsahy(1)

Osamelý alkoholik Warren je nútený odcestovať do Mexika. Pred prekročením americkej hranice sa zastaví v mestečku Bedford Flats, aby tu prespal a počkal na dodatočné informácie. Čakanie si chce skrátiť účasťou na miestnom výročnom festivale. To je najhoršie rozhodnutie jeho života, pretože miestna zvrátená komunita má trochu nezvyčajný štýl zábavy. (Marceloo)

(více)

Recenze (19)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Survivaly sú obvykle fajn, ale táto púštna naháňačka nedopadla veľmi dobre. Prvá tretina filmu je pomaly až otravná a človek to ani nemá chuť pozerať ďalej. Potom sa konečne zdá, že začne svitať na lepšie časy, keď už konečne k tomu samotnému lovu dôjde, ale akonáhle väčšina postáv otrčí kopytá (čo je naozaj v relatívne krátkom čase), je to v záverečnej tretine opäť nuda a ku koncu som sa už nevedel dočkať titulkov. Nakrútené v poriadku, ale takmer všetky postavy sú otrasné (či už kladné alebo záporné), a hlavný hrdina najviac, takže nebolo tu ani komu fandiť. Pár odstrelených hláv to z biedy nevytiahne. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo špatný. Ukázkový příklad jak z lákavého tématu jde vyždímat absolutní minimum. Event, kde lovci loví oběti kdesi v poušti znělo lákavě, ale když půlka postav zemře během 5 minut tak nezajímavě a neoriginálně, tak divákovi dojde, že zde se bude mrhat pouze potenciálem. Hlavní postava je navíc nesympatický alkoholik, takže empatie žádné a veškerá úmrtí končí střelbou sniperky, takže pro hororové fanoušky dosti nezáživné. Naneštěstí se film i táhne. 35% ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Osamelý alkoholik je nútený odcestovať do Mexika. Pred prekročením americkej hranice s Mexikom sa zastaví v mestečku Bedford Flats, aby tu prespal a počkal na dodatočné informácie. Čakanie si chce skrátiť účasťou na miestnom výročnom festivale. To je najhoršie rozhodnutie jeho života, pretože miestna zvrátená komunita má trochu nezvyčajný štýl zábavy. - Na tento Šťastný lov som sa celkom tešil, pretože Hixploitation horory milujem, ale celkovo je to trochu sklamanie. Zasadené je to do krásneho prostredia púšte, čo je velkým lákadlom. Tá téma je spracovaná zaujímavo a napriek nízkemu rozpočtu je vidieť velká snaha v oblasti techniky, ale postavy mi prišli velmi nesympatické, čo je pre horor s týmto námetom tou najhoršou vecou. Nejaké gore sa miestami objaví, ale zase ho kazia nekvalitné digitálne efekty. + herec z The Girl in the Photographs a Fear the Walking Dead ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo z toho slabšího soudku a potenciálem se tu mrhalo vrchovatě. Násilné scény jsou tak drsné, že se jich dobrá polovina odehrává mimo záběr a ta polovina, co film ukáže je střelba ze sniperky. Celej film táhne hlavní hrdina a jeden pošahanej lovec, zbytek těžce zaostává. Plusem je, že film nám dá recept jak skoncovat s pitím, takže PROCESORE mrkni na to a třeba se necháš inspirovat :-D ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Takhle dlouhej a nudnej snímek z hororového žánru, aby člověk pohledal. V tomto případě o alkoholikovi, který se náhodou dostal do víru festivalového řádění. 15% ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Chlápkovi někdo zavolá z Mexika,že tam má dceru a ať ji příjde navštívit. Tak tam jde a po cestě se staví kdesi v zapadákově kde se koná lovecký festival zabíjení lidí. Tam ho spolu se 4 lidma unesou jacýsi vidláci a loví ho. 40 procent ()

Hernycztek 

všechny recenze uživatele

Zmařený potenciál, jinak bych to nenazval. Po delší době hixploitation, který se klidně mohl řadit k tomu lepšímu v letošním roce. To by ovšem nemohl být tak hloupý scénář a otřesné herecké obsazení. A přitom to byl tak skvělý námět, s ještě lepším prostředí vyschlé pustiny. Ironií je, že nejhorší postava byla ta hlavní.. alkoholik a feťák v jednom, tomu mají diváci fandit? O to horší, že zbylé ,,oběti", které mohli mít více sympatií, zemřeli během deseti minut rukou snipera, takže nedošlo ani na nějaké to kvalitnější gore. Snaha o něj byla, to né že ne, ale v tomto ohledu se projevil malý rozpočet, který se nepodařilo zamaskovat. Pokud v hixploitatin hororu není nikdo, koho byste si oblíbili a přáli mu přežití, nemůže vás to bavit. Já to přetrpěl do konce s nadějí, že bude alespoň kvalitní závěr, jenže jsem se dočkal jen nesmrtelného zfetovaného blázna. Upřímně budu rád, když už o tom nikdy neuslyším. - 2 hodně slabé *. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Lov na ludi moze zacat,o tom je tento nenapadny drsny horor,ktory sa mi fakt pacil,super prostredie,nesympaticki herci,ktori tomu len pomohli a malo to aj zaujimavy koniec...:-) ()

kkarx 

všechny recenze uživatele

Tak jsem pro jednou rád, že jsem nedal na hodnocení na ČSFD, protože film je povedenej a hlavní postava inteligentní a i sympatická. Lepší je o filmu moc nevědět, takže jen řeknu, že je to o zruinovaném alkoholikovi Warrenovi, který vyráží tak trochu z donucení za rodinou do Mexika a po cestě se musí vypořádat s několika nečekanými problémy. Něco bych možná udělal jinak, ale zase na druhou stranu o překvapení není moc nouze. ()

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

Poďobanej pijan prchá pouští před pošahanejma pitomcema, přičemž pijanovi pronásledovatelé pomalu pochcípávají. První půlka plyne poměrně pomalu, protože pijan pořád pije. Potom přijde poslední pasáž plná překvapení, poněvadž pijan přestal pít. Prozřel! Parádní píčovina... ()

CharlieSs 

všechny recenze uživatele

On se z toho klubal docela dobrý film (a dobrý znamená 3), jenže ten konec to shodil jak nejvíc to snad bylo možné. Následující může obsahovat spoiler: Don byl frajer, ale já stejně fandila celou dobu našemu Warrenovi. (Wall je opravdu kus). ()

brasek 

všechny recenze uživatele

Videl som niekoľko hunting filmov, tento ničím neprekvapí skôr naopak... príšerne nudných prvých dvadsaťpäť minút sa pretaví do priemernej akcie pretkanej opileckými víziami. Herecky tiež nič výnimočné. ()

patho666 

všechny recenze uživatele

Občania zapadákova Badford Flats radi lovia lľudí, tentokrát sa im však moc nezadarilo, narazili totiž na prepitého ramba a to sa im nevyplatilo. Rambo totiž chrlí oheň, prdí hromy a nič ho nerozosmeje tak ako guľka vo vlastnom tele. Za odpálenie náboja z ruky úderom noža dávam hviezdu navyše, do tohto momentu som si myslel, že v oblasti debilných nápadov už bolo natočené všetko ale táto nechcená sračková komédia ma presvedčila o opaku. ()

Reklama

Reklama