Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtrnáct tisíc let starý "Pozemšťan" John Oldman (David Lee Smith) nyní vyučuje v severní Kalifornii. Nejenže začíná konečně stárnout, ale čtyřem jeho studentům se podařilo odhalit jeho největší tajemství. To staví jeho život do vážného ohrožení a může mít za následek rozvrácení světově nejznámějšího náboženství. (sagitaro)

Recenze (47)

Majo.evans 

všechny recenze uživatele

Určite to neni vynikajúce ako prvý diel ale ako pokračovanie to není zlé.Taký lepší priemer.Ten koniec mohli lepšie urobiť. ()

Hidoshito 

všechny recenze uživatele

Už to není tak silné jako první film, ale jinak celkem dobré pokračování. Bez (dodatečného) otevřeného konce bych se obešel, ale budiž. Nejvíc se mi líbí, jak to zdejší osazenstvo strašně rozběsnilo, že měli potřebu napsat elaboráty o tom, jak strašný je to odpad viz třeba pan "mega čurák" Frajer42. :o))) ()

Szimbo 

všechny recenze uživatele

Dávám tři, ale jenom proto, že film zcela předčil má očekávání. Čekal jsem, soudě podle toho, že je to dvojka, podle stručného obsahu a podle "atraktivních" studentek, které jsem viděl v galerii, že to bude odporné znásilnění kultovní pecky Pozemšťan. Na začátku to tak působí, potom to začne být mírně zajímavé, a na konci to krásně ukončí tím, že Holocén končí, a Pozemšťan s ním. Ale jestli ještě někdy okem zavadím o tu potitulkovou scénu, tak u mě Pozemšťan končí. Nechej ho konečně umřít Schenkmane! ()

frantaj 

všechny recenze uživatele

Kdybych nejdříve četl komentáře zde, tak bych se na film nepodíval a byla by to škoda. První díl jsem neviděl, dozvěděl jsem se o něm až tady, nedejte na komentáře a zkuste se na tu dvojku podívat. Já si stahuju jedničku a jsem zvědav, jestli je o tolik lepší než dvojka tak se moc těším. ()

FoxiDnB 

všechny recenze uživatele

Pokud čtete než jste viděli film pokračujte ve čtení: Nedívejte se na něj. Nechte si v mysli jen první díl, opravdu v tomto filmu není o co stát. Opravdu prosím, nedívejte se na něj. A zde číst přestaňte. Zde pro ty, kteří film již viděli: Měli to nechat jak to bylo. Když už měli potřebu natočit druhý díl tak měli natočit nějaký sestřih z jeho minulosti. Jeho narozením, kdy byl Ježíš a jeho postup měnění identit atp. Neměli pokračovat do budoucnosti a už vůbec ne ten absurdní konec rozhovor s FBI a Arthurem, v tu chvíli jsme si akorát řekl, že tento film vytěsním ze své mysli jako by se vůbec nestal nebo, že je to absolutně jiný film nesouvisející s tím mistrovským dílem z roku 2007. ()

Reklama

Reklama