Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jesse (Mark Dacascos) byl právě propuštěn z vězení, ve kterém sdílel společnou celu s Larrym (Jaimz Woolvett), narkomanem a příležitostným prostitutem. Larry je propuštěný dříve a proto teď na Jessieho čeká před vězením, aby mu oplatil jeho pomoc a ochranu, poskytnutou za mřížemi. Místo toho ho ale zaplete do nepovedeného obchodu s drogami, při kterém jsou Jesseho rukou zabiti všichni překupníci, kteří se je snažili zabít. Jesse s Larrym ujíždí z města na venkov, kde se chtějí ukrýt, než se situace přežene. Ta se ale spíše vyhrotí, když se mafie vydává po jejich stopách za svoji pomstou a Jesse, který už chce žít normální život, zjistí, že Larry je ztracený narkoman, který je pro drogu schopný zradit i jeho samotného. (Rakosnicek77)

(více)

Recenze (3)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Možné spoilery; Tak tohle kdyby mělo o hodinu navíc vůbec bych se nezlobil. Po dlouhý době jsem se zažral do pořádnýho (ne tak sice uplně akčního) béčka. Přestřelky, akce a hlavně fightů je tu sice fakt minimum, ale to co se děje a řeší po tom co Dacascos aka Jessie vyjde se svým nejlepším přítelem z lochu, je takové spíš drama. Jeden chce skončit se špínou a začít se věnovat hudbě, druhýho láká spíš ta špína, prachy, drogy. Vznikne nám tu jeden nepovedený kšeft po kterem se dva přátele musí někam ukrýt. Zakempí ve starém motelu, kde se objeví další postavy se zajímavou backstory a to je právě další velký plus, které cením. Hodně postav má svůj příběh, svou minulost, svůj plán.. čimž si postava samozřejmě vykouzlí vic pozornosti. Dva týpci se teda musí rozhodnout jakou cestou se dát, do toho je stopujou mafiáni společně s dalším známým béčkařem, kterého rád vidím po dlouhý době taky v pořádné roli - James Lew. Celkově vzato moji pozornost si to získalo na 100%, scénář a děj zabaví a sem tam i nějaká nevědomky vtipná vsuvka. ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Cesta za lepším životem, je vystavena komplikací v podobě věrného přítele, který se nedokáže vymanit s démona drog. Velmi solidně natočený film, který je sice celkem předvídatelný, přesto je vcelku dobře koukatelný! Drogy a peníze, podrazy při kšeftech a nekompromisní cesta mafie za pomstou, to je asi ústřední motiv filmu, který je určitě dobrou volbou na zhlédnutí. ()

GameboyNES 

všechny recenze uživatele

nudná konverzačka s feťákama, bez akce. Tracy Lords neukáže ani kozy, Linea Quigley se jen mihne na 2. vteřiny v záběru na telku..... Přemýšlím o odpadu.... ()

Reklama

Reklama