Reklama

Reklama

Kickboxer 5: Kickboxerovo vykoupení

(TV film)
  • Česko Kickboxer: Vykoupení (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Šampion v kickboxu Matt Reeves (Mark Dacascos) se stane očitým svědkem vraždy svého přítele Johnnyho. Když pátrá po okolnostech, zjistí, že jakýsi pan Neegal v jižní Africe založil novou kickboxerskou asociaci a že svým zápasníkům nedává šanci z asociace vystoupit. Také zjistí, že taky Johnny se musel k asociaci připojit, pokud nechtěl zemřít. Pan Neegal je ochoten zabít kohokoliv. Matt se rozhodne do smrtící arény vstoupit. Má jen jeden cíl. Zabít tajemného Neegala. (videofil)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (27)

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Pusťte si na youtube sestřih z jedničky, ty 3 minuty z tréninku a final fight je v porovnání s touhle záležitostí něco neuvěřitelnýho. Je smutný vidět, kam se tahle značka dostala, první dvě pokračování byly snesitelný, ale už Agresor byl průser, alespoň ale směšný. Vykoupení je prostě jen naprostá sra*ka, která vůbec nikoho nezajímá (ani toho Sashu už ne). ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Kam teď ??" - "Domů !!" - "Proč ?? Co tam ??" - "Bezpečí !!" Což o to, ono by doma snad bezpečno i bylo, kdyby ovšem jeden neměl televizi, protože podobná mozkovým buňkám, a tak vlastně i životu, nebezpečná zhovadilost se sice jen tak nevidí, sem tam se však bez varování vkrade do obývacích pokojů a myslí diváků z obrazovek, stejně jako ta vlasatá kost z Kruhu !! ;) A pak je s vámi ámen, pokud ne s vámi, pak určitě s vašimi iluzemi, iluzemi o míšenečkovi Marku Dacascosovi i režisérce Kristine Peterson, pokud se v jejím případě vůbec kdy o nějakých iluzích dalo vůbec mluvit, ona totiž mimo třetích Critters nic, co by stálo za řeč, nenatočila !! Vlastně i celý tenhle rádoby film se dá považovat za jakousi iluzi, protože jednak představuje naprosté dno samotných arénovek, které se na ně v průběhu devadesátých let minulého století úspěšně doskotačily, a zejména pak má s kickboxem pouze pramálo společného, což lze přes ne úplně špatnou choreografii fightů, ty má ostatně na svědomí zejména sám Mark "Capoeira" Dacascos s Geoffem Meedem, chápat jako snahu o oživení celé série, tolerovat však už nikoliv !! Přiznám se, že Dacascos mě nikdy příliš neoslovil a dík těm všech (s)hitům, v nichž se objevil, tady o hraní nemůže být totiž ani řeči, už na něj začínám být silně alergický, to s druhým borcem, který se tu staral o choreo, již zmiňovaným sympatickým habánem Geoffem Meedem v roli Paula Crofta, který se později upsal Ďáblu, tedy studiu Asylum, nemám sebemenší problém.. Smysluplný, či alespoň jakkoliv zábavný, příběh tentokrát Kickboxerovi 5 naprosto zásadně schází, zde musím vztyčit prst směrem ke scénáristovi Ricku Filonovi, který touto svojí jednou z mála sólových prací jasně dokazuje, že se doposud jen a jen vezl, tak stupidní dialogy snad nevedou ani mentálně postižené opice, což nakonec v kombinaci s naprosto příšerným hudebním motivem Johna Massariho a diletantskou a neuvěřitelně lacinou kamerou buhvíkoho, sorry, Paule Michelsone, ale kameru zahoď a běž raději točit třeba cukrovou vatu na špejle, činí z posledního příspěvku série, tedy, doufám v to, naprostý filmový hnůj, který páchne na míle daleko !! ()

Reklama

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Knockoutovat Kickboxíka pětku odpadním hodnocením není zcela na místě. Ač se dějově, herecky a vůbec ostatním jedná o jednoznačné Céčko .-), nepostrádá jedno zásadní! TO zásadní, proč se na ságu Kickboxer dívat a to jsou fighty a s nimi spojená choreografie. Ta je zde rozhodně ucházející a pro fanouška Capoeiry (vím že ne kickboxu)naprosto obdivuhodná. Kdo by toužil vidět několik stejně povedených fight kousků M.Dacascose,nechť si nenechá ujít Béčko jedničku- MISTR NEZNÁMÉHO BOJE! ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tak nevím nevím odpad určitě ne viděl jsem daleko horší filmy ale zase i daleko lepší. Celý film je takový o ničem jakýsi týpek má pod sebou kickboxerksou asociaci a tipuje si kickboxery do své asociace, když odmítnou zabije je. Tak zabijou Markova přítele a ten se jde mstit. Aspoň na konci mohl být nějaký lepší souboj a ne jen taková nicka co tam je. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Já tady ty kickboxery a podobný vypatlaný kokoty svlečený do půl těla a do něčeho nebo někoho mlátíci, zrovna moc nemusím. Nevadilo by mně se dívat na mistra bojových umění Marca Dacascose, kdyby film stál zato se na něj dívat. Jenže tady je všechno tak ubohoučce předloženo před konsternovaného diváka, až je jedinou správnou volbou odpad. Kickboxery zkrátka nebrat. 0% ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Původně bylo plánováno i šesté pokračování série, ve kterém se měl opět objevit Mark Dacascos jako Matt Reeves a postavit se samotnému Tong Poovi. Když však film nedosáhl slušného výdělku, bylo od této myšlenky upuštěno. (Lukaaasek)
  • V 19tej minúte sa v roli väzňa v červenej čelenke mihne frontman juhoafrickej kapely Die Antwoord. (Hamaradža)

Reklama

Reklama