Reklama

Reklama

Kickboxer 5: Kickboxerovo vykoupení

(TV film)
  • Česko Kickboxer: Vykoupení (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Šampion v kickboxu Matt Reeves (Mark Dacascos) se stane očitým svědkem vraždy svého přítele Johnnyho. Když pátrá po okolnostech, zjistí, že jakýsi pan Neegal v jižní Africe založil novou kickboxerskou asociaci a že svým zápasníkům nedává šanci z asociace vystoupit. Také zjistí, že taky Johnny se musel k asociaci připojit, pokud nechtěl zemřít. Pan Neegal je ochoten zabít kohokoliv. Matt se rozhodne do smrtící arény vstoupit. Má jen jeden cíl. Zabít tajemného Neegala. (videofil)

(více)

Recenze (27)

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

Sashu Mitchella nahradil Mark Dacascos, který zde předvádí různá bojová umění (capoeira, kung fu, wun hop kuen do), jenom ne kickbox. Akrobat je to víc než dobrý (horizontální vrut, přemety a salta vzad), ale ani to nestačí, když film je nehorázně dementní kravina, která zapoměla na hlavní premisu své série: arénové souboje. Dobrá ukázka toho, na jaké dno může akční film klesnout. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

V roku 1989 mal premieru "Kickboxer". Hlavnú úlohu stvárnil Jean-Claude Van Damme. Bol to výborný film. O dva roky neskôr bola natočená druhá časť "Kickboxer 2: Cesta späť". Zmenil sa však predstaviteľ hlavnej úlohy. Charizmatického Van Dammeho nahradil smiešny Sasha Mitchell. Bolo to veľmi slabé pokračovanie, ale ešte väčšej mizérie som sa dočkal pri sledovaní tretej časti "Kickboxer 3: Umenie vojny". Titul "Kickboxer 4: Agresor " bol už absolútna katastrofa. No najhorší diel tejto série "Kickboxer 5: Vykúpenie" bol natočený v roku 1995. To už sa im na to aj Sasha Mitchell vykašľal. Nahradil ho ešte nemožnejší Mark Dacascos. Z kultového filmu sa postupne zbytočnými, nekvalitnými pokračovaniami stal až odpad! ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Podívejte se klidně na moje komentáře k předchozím dílům - ty se povedly. Ale tohle ? Naprosto to vybočuje ze série. Velkým kladem je, že hlavní představitel filmu, herec Mark Dacascos zde předvádí slušné bojové umění. To sice připomíná jiné umění než kickbox, ale to nevadí. Hlavná záporák taky ujde, pak už je vše horší. I mi to přijde někdy i jako parodie. Některé scény jsou k pláči než k smíchu, rozpočet mizerný, hudba žádný velký zázrak. Takže nejhorší díl ze série. U mě s odřenýma ušima, hodnotím na 30% = ** ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Já tady ty kickboxery a podobný vypatlaný kokoty svlečený do půl těla a do něčeho nebo někoho mlátíci, zrovna moc nemusím. Nevadilo by mně se dívat na mistra bojových umění Marca Dacascose, kdyby film stál zato se na něj dívat. Jenže tady je všechno tak ubohoučce předloženo před konsternovaného diváka, až je jedinou správnou volbou odpad. Kickboxery zkrátka nebrat. 0% ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Saša umřel jako stín :( Pětka Kickboxera už od začátku nic neslibuje a v ničem taky nepřekvapí. Sériové videobéčko s několika unylými či ještě unylejšími souboji, jinými slovy dílko ještě nudnější než tento můj dvouhvězdičkový komentář. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Byl jsem v celku příjemně překvapen. Příběh nenudí a já se do něj vžil, dobré fighty, záporák mě bavil, Matt a Craft dobrá dvojka. Prostě tento díl mě bavil hodně. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Bože nevím kdo a jak nad tím přemýšlel a nebo spíš čekal že to někoho ohromí dobře našli se jedinci. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Kam teď ??" - "Domů !!" - "Proč ?? Co tam ??" - "Bezpečí !!" Což o to, ono by doma snad bezpečno i bylo, kdyby ovšem jeden neměl televizi, protože podobná mozkovým buňkám, a tak vlastně i životu, nebezpečná zhovadilost se sice jen tak nevidí, sem tam se však bez varování vkrade do obývacích pokojů a myslí diváků z obrazovek, stejně jako ta vlasatá kost z Kruhu !! ;) A pak je s vámi ámen, pokud ne s vámi, pak určitě s vašimi iluzemi, iluzemi o míšenečkovi Marku Dacascosovi i režisérce Kristine Peterson, pokud se v jejím případě vůbec kdy o nějakých iluzích dalo vůbec mluvit, ona totiž mimo třetích Critters nic, co by stálo za řeč, nenatočila !! Vlastně i celý tenhle rádoby film se dá považovat za jakousi iluzi, protože jednak představuje naprosté dno samotných arénovek, které se na ně v průběhu devadesátých let minulého století úspěšně doskotačily, a zejména pak má s kickboxem pouze pramálo společného, což lze přes ne úplně špatnou choreografii fightů, ty má ostatně na svědomí zejména sám Mark "Capoeira" Dacascos s Geoffem Meedem, chápat jako snahu o oživení celé série, tolerovat však už nikoliv !! Přiznám se, že Dacascos mě nikdy příliš neoslovil a dík těm všech (s)hitům, v nichž se objevil, tady o hraní nemůže být totiž ani řeči, už na něj začínám být silně alergický, to s druhým borcem, který se tu staral o choreo, již zmiňovaným sympatickým habánem Geoffem Meedem v roli Paula Crofta, který se později upsal Ďáblu, tedy studiu Asylum, nemám sebemenší problém.. Smysluplný, či alespoň jakkoliv zábavný, příběh tentokrát Kickboxerovi 5 naprosto zásadně schází, zde musím vztyčit prst směrem ke scénáristovi Ricku Filonovi, který touto svojí jednou z mála sólových prací jasně dokazuje, že se doposud jen a jen vezl, tak stupidní dialogy snad nevedou ani mentálně postižené opice, což nakonec v kombinaci s naprosto příšerným hudebním motivem Johna Massariho a diletantskou a neuvěřitelně lacinou kamerou buhvíkoho, sorry, Paule Michelsone, ale kameru zahoď a běž raději točit třeba cukrovou vatu na špejle, činí z posledního příspěvku série, tedy, doufám v to, naprostý filmový hnůj, který páchne na míle daleko !! ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Na dlhu dobu posledny diel tejto nekonecnej serie. Tentokrat to uz s predoslymi dielmi nema nic spolocne okrem jednej zmienky v novinach, ze zabili Koudaka Sloana. Takze ked uz su snad vsetci bratia mrtvi, tak jedina cesta k oziveniu serie je remake. A bum. Stacilo 20 rokov a nejaku hlavu pomazanu to napadlo tiez. No ale spät k tejto sracke. Zapletka znova nedava zmysel. Zaporak sa chce pobit s kladakom, ale kym k tomu dôjde, tak sme nuteny sledovat kopu nelogickych chujovin. No a ani bitky za vela nestoja. Choreograf bol znova na marodke, takze fenomenalne schopnosti Dacascosa su nevyuzite. Sem tam predvedie nejake to salto alebo vrut, ale ze by to dokazalo nadchnut povedat nemôzem. Tento film je smutnym prikladom toho v jakej riti mohla byt Adkinsova kariera, keby nestretol Florentina. Bohuzial Dacascos stastie na svojho Florentina nemal. 0/10. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Začínám mít pocit, že být kickboxerem je opravdu docela peklo, protože v celkem mladém věku vás sejmou, a je docela jedno, jestli jste JCVD nebo Sasha Mitchell. Ano, i ten chudák, co dvakrát porazil Tong Poa a jednou zachránil svou ženu, je po smrti. Je zde však jeho nástupce, tentokrát už to není jeho sourozenec, který se popere se soupeři, ale i s těmi šmejdy co Davida zabili. Cestování, nuda, pár nezáživných soubojů, nuda, konec. Jeden film z mnoha, co vám naprosto zanikne v záplavě ostatních. ()

peto12 

všechny recenze uživatele

Na Kickboxera predošlých častí to nemá. Dej sa tentokrát odohrává v Afrike, kde príde Reeves a zoznámi sa s Johnnym. Útek z väzenia nemal chybu. ()

Juto odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film predstavuje najpomalší a najnudnejší film z celej série. Nemôžem nájsť nič pozitívne. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Knockoutovat Kickboxíka pětku odpadním hodnocením není zcela na místě. Ač se dějově, herecky a vůbec ostatním jedná o jednoznačné Céčko .-), nepostrádá jedno zásadní! TO zásadní, proč se na ságu Kickboxer dívat a to jsou fighty a s nimi spojená choreografie. Ta je zde rozhodně ucházející a pro fanouška Capoeiry (vím že ne kickboxu)naprosto obdivuhodná. Kdo by toužil vidět několik stejně povedených fight kousků M.Dacascose,nechť si nenechá ujít Béčko jedničku- MISTR NEZNÁMÉHO BOJE! ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tak nevím nevím odpad určitě ne viděl jsem daleko horší filmy ale zase i daleko lepší. Celý film je takový o ničem jakýsi týpek má pod sebou kickboxerksou asociaci a tipuje si kickboxery do své asociace, když odmítnou zabije je. Tak zabijou Markova přítele a ten se jde mstit. Aspoň na konci mohl být nějaký lepší souboj a ne jen taková nicka co tam je. ()

SG-1 

všechny recenze uživatele

"Říkal, že by se musel ocitnout na Marsu, aby Vám líbal prdel a že byste mu ji měl líbat Vy." -Moon- ()

Zeek 

všechny recenze uživatele

Další pokračování se snad už nikdy nenatočí. Dávám 1*, a to jen z lítosti k prvnímu dílu, který se dle mě povedl. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Video céčko, které nemělo vzniknout, protože každý nový díl měl o něco míň z originálu. Dvojka dostala Sloanova bratra Davida, učitele a Tong Poa, trojka Davida a učitele, čtyřka Davida a nejhoršího Tong Poa a pětka jen rychlou zmíňku o Davidovi. Takhle si pokračování nepředstavuju. ()

Reklama

Reklama