Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Válečné akční drama "Seal Team 6" zachycuje boj na život a na smrt příslušníků SEAL Team Six – nejprestižnější vojenské jednotky Spojených států – kteří se snaží dopadnout ostře sledovaného tálibánského lídra hluboko v Afghánistánu, který se stal útočištěm teroristů. Seriál inspirovaný skutečnými misemi nás zavede do napínavých potyček, kterým tito muži čelí na bojišti i mimo něj ve svém odhodlání sloužit vlasti a chránit ji. Ve druhé řadě se představuje Olivia Munnová v hlavní roli oddané důstojnice CIA, která vystoupala po kariérním žebříčku, aby mohla pracovat s naším týmem, a také nový člen jednotky. Zatímco muži si zajistí křehkou rovnováhu mezi bitevním polem a rodinným životem, ženy v našem příběhu dosáhnou nevídané síly a nezávislosti. (HBO Europe)

(více)

Recenze (8)

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na rozdíl od kolegů musím hodnotit druhou sérii lépe, protože ta iritující laciná béčkovost z S01 skoro zmizela, daleko víc se přitlačilo na autentické vykreslení osobních vztahů, čímž tedy byla potlačena znatelně akce a stala se z toho taková inteligentní vztahovka, která má parádní akci až poslední dva tři díly, ale zato daleko víc vypointovanou. Za ten závěr a že mne bavila ta mladá atentátnice tasím klidně čtvrtou hvězdu. ()

Reklama

Ouwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERY: Přijde mi, že druhá série ač má o dva díly navíc, není úplně doladěná. Je znát, že dochází i prachy a tak třeba exploze nepůsobí velkolepě, celkovej děj se rozjíždí pozvolna a dupne se na to ke konci, proto mi finále přišlo zbytečně urychlené. Akční scény jsou víc střihlé, méně přehledné, ale pořád fajn a taktické. Pár novejch postav jsem si oblíbil hned, třeba Trevora. Občas funguje i nějaká ta psychika postav a napětí. Konec mi nepřijde moc dobrej, není to ani happyend, ale vzhledem k tomu, že další série nebude - tak tenhle cliffhanger mě vyloženě nasral. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po velmi nadprůměrné první sérii jsme se konečně po roce dočkali dalšího přírůstku. Druhá série mě ale natolik nepřesvědčila, v mnohých věcech bych ji označil i za horší než stejnojmenný předchůdce. Stejné obsazení beru, roli agentky CIA bych nějak zvládl, i když po pár epizodách jejího neustálého žvanění mě z ní začala bolet hlava a pořád jsem doufal, že v dalším díle nedostane již tolik prostoru. Očekával jsem našlapanější akci, ta se popravdě skoro vůbec nedostavila, no a v momentech různých výbuchů a přestřelek vše působilo velice levně jako z nějakého béčkového filmu z 90. let. Oceňuji snahu za nový příběh plný různých zápletek, ale inovace se někde na cestě zasekly v dopravní zácpě, vše už tady jednoduše jednou bylo. Nejlepší scény jednoznačně s Michaelem, dále pak roztržky v týmu mezi velitelem a španělským amigem z důvodu těžkých rozhodnutí a jejich následných možných dopadech na osud celého týmu taktéž přikreslily seriálu reálnost. Závěr jsem čekal maličko pompéznější, s vědomím, že tímto SIX skončil, mě konec tak trochu naštval. Za mě dávám 67 % ()

Galerie (77)

Reklama

Reklama