Reklama

Reklama

Recenze (7)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

série začíná někam směřovat a začíná být jasné o čem to je. Koncept jsem (jak se obávám) trefil. tedy ze 45minut si užijeme 10 minut velmi solidní akce, bohužel i pasáže žvanivé nudy o ničem (prohlubujeme charaktery postav), pak tu máme dějovou linku, která je zajímavá a hromadu flashbacků (abychom se dozvěděli proč se vše vlastně zvrtlo). ()

IvoB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fajn vojenské drama, které i ve své druhé epizodě nakouslo mnoho témat a dějových linek – žádnou z nich však nedokáže dostatečně rozvést. Ohromně to ztrácí na tempu a celé to postrádá něco pamětihodného či jedinečného, co by se vymykalo. Celá recenze zde. ()

spider74 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I druhý díl si udržel vysokou kvalitu a scény na lodi jsou prostě lahůdkové. Je vidět, že tvůrci mají na akční scény konzultanty kteří tomu rozumějí a vědí něco o taktice a výcviku jednotek tohoto zaměření. Žádná zbytečná kovbojka, nekonečné přestřelky a žádní rádobyhrdinové. Prostě přesná chirurgická práce a všem jde kromě splnění mise především o bezpečí týmu a co největší efektivitu bez zbytečných chyb. Slintám blahem a těším se na další díl, který bude mít doufám ještě časově větší porci akčních scén. ()

Reklama

Reklama