Reklama

Reklama

Seal Team 6

(seriál)
  • USA Six
Trailer
USA, (2017–2018), 12 h 51 min (Minutáž: 42–48 min)

Hrají:

Barry Sloane, Kyle Schmid, Juan Pablo Raba, Edwin Hodge, Brianne Davis, Nadine Velazquez, Walton Goggins, Rus Blackwell, Donny Boaz, Angela Relucio (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(18)

Obsahy(1)

Toto válečné akční drama, které napsal na Oscara nominovaný scenárista a veterán z vietnamské války William Broyles (Trosečník, Apollo 13, Mariňák) spolu se svým synem Davidem Broylesem, bývalým příslušníkem vojenské jednotky pro zvláštní operace, sleduje bratrstvo novodobých amerických válečníků z jednotky Námořnictva SEAL Team 6, ty nejlepší z nejlepších, jejichž mise s cílem zlikvidovat jistého talibanského lídra se zhatí, když odhalí amerického občana, který spolupracuje s teroristy coby džihádistický bojovník. Osmidílný seriál inspirovaný skutečnými událostmi zachycuje práci těchto příslušníků SEALu, složitost jejich soukromého života a jejich rozhodování v momentech, kdy jim jde o život. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele spider74 k tomuto seriálu (2)

Pilot (2017) (S01E01) 

Jsem velice rád, že je tady konečně seriál z prostředí speciálních jednotek, který je velice dobře řemeslně zpracován. Nic není přehnané a je vidět, že dril a taktika při provádění misí je opravdu po technické stránce hodně slušná je radost to sledovat. Scény z osobního života jsou sice pravda na můj vkus rozebírány až moc do hloubky, ale pořád je to na udržitelné mezi. Jsem taky velice rád, že zatím se američtí tvůrci vyvarovali přílišného patosu a patriotismu což u těchto snímků bývá v přílišné míře spíše na škodu. Pokud se seriál i nadále udrží v těchto hodnotách a kvalitě tak to bude pecka a myslím, že se dočkáme další série. Za mě zatím velký palec nahoru. ()

Jmenuje se Esther (2017) (S01E02) 

I druhý díl si udržel vysokou kvalitu a scény na lodi jsou prostě lahůdkové. Je vidět, že tvůrci mají na akční scény konzultanty kteří tomu rozumějí a vědí něco o taktice a výcviku jednotek tohoto zaměření. Žádná zbytečná kovbojka, nekonečné přestřelky a žádní rádobyhrdinové. Prostě přesná chirurgická práce a všem jde kromě splnění mise především o bezpečí týmu a co největší efektivitu bez zbytečných chyb. Slintám blahem a těším se na další díl, který bude mít doufám ještě časově větší porci akčních scén. ()

Reklama

Reklama