Reklama

Reklama

Epizody(8)

Recenze (9)

yvona 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po páté epizodě končím. Jde o příliš dlouhé propagační náborové video.Nic víc nečekejte.To se nedá. Pár nabouchanejch manekýnů s ostře řezanými rysy vyráží na mise,kde postřílí pár cizích pánů a po návratu je čekají hysterické divné paní -prý manželky, tak se radši poflakují, popíjejí, smějí se každé volovině a neustále se poplácávají po zádech a objímají se a říkají si bratři. (tenhle komentář mi snad už nesmažete - děkuji) ()

Blutarg 

všechny recenze uživatele

Dobrý seriál, délka tak akorát (zatím hodnotím jen S01). Líbí se mi, že akční scény jsou věrohodné. A jak tu někdo píše, že "domácí scény" jsou nudné, tak možná mají pravdu, ale tohle je taky realita! Spousta vojáků má doma problémy a své bubáky a jsem rád, že seriál ukazuje i druhou stranu mince. Ono to není jen o cvičení, střelbě, potápění a ostrých akcích, ale i o reálném životě u nich doma. A žít tento dvojí život není jednoduché... ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S01 má těch dílů možná až zbytečně moc, protože dobrou půlku série řešíme ne moc zajímavé (a ani originální) soukromí a problémy vojáků. Scény v džungli mají spád, celkově mi tam Goggins dost seděl, ale k druhé sérce se budu těžko dokopávat. ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek by zajímavý - dostatek akce, seznamování s postavami, příběh sice nic extra, ale aspoň tam je punc kontroverznosti. V půlce se ale začne moc kecat a věnovat se soukromým a nepodstatným věcem (čti nuda). Co se týče akce, místy byly týmové postupy až směšné či neskutečně špatně natočené. Až poslední dva díly opět seriálu dodají šťávu a chuť podívat se na další sérii. Poslední scéna tomu nasadila korunu (myšleno v dobrém). ()

Galerie (73)

Reklama

Reklama