Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rok 2005. Vězeňský systém drží ve svých rukou obchodní magnát R.C.Crowley, který zkonstruoval ochranný systém na základě virtuální reality. Těla vězňů jsou lokalizována do stavu bezvědomí, zatímco jejich mysl je přenesena do labyrintu smrti. Crowley tím umožňuje movitým sportovcům účastnit se krvavého turnaje s vězni. Tento špinavý obchod vzkvétá až do chvíle, než se Will Singleton nezaměstná jako vězeňský dozorce a pokusí se skoncovat s obludným smrtícím systémem... (Ertai)

(více)

Recenze (6)

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutni podvod na fanousky Matthiase Huese! film na nej laka a pak je tam 5 minut na zacatku a jeste dostane do drzky zbytek filmu je potom presne tak jak tu napsal Ertai a to i ten konec! ne fakt to neni prdel opravdu to tak skonci takze dobra rada nad zlato zni nekoukejte na to proboha! ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Hloupý béčko jak má být. Navíc mám radost, že jsem to našel, takže je ze mně nadšenec tohoto filmu a chci ho víc proslavit. Někdy u píva se zmíňim. ()

Davered 

všechny recenze uživatele

Dost ambiciozni becko, ktere dojizdi na omezeni s ohledem na rozpocet i na schopnosti vsech zucastnenych. Samotne zpracovani pak nestoji za moc, ale ta nadsenecka snaha prijit s necim novym a neotrelym zaslouzi respekt. ()

Ertai 

všechny recenze uživatele

Je to v podstatě tak jak píše Iva8bitova. Hlavní hrdina plus jeden vězeň, jedna baba a jeden magor hrají sedm levelů proti třem zlounům, z nichž jeden je ředitel vitruální věznice, jeden na kriplkáře a jeden vypadá jako Ingo Lenssen. Tohle zabírá tak dvě třetiny filmu a nutno říct, že těch sedm levelů nemá úplně špatnou výpravu a akce je celkem ucházející. Ke konci tomu ale začně docházet i tak mělký dech a tak sem se těšil na závěrečnou bitku hlavního hrdiny s Huesem (který se jen minul na začátku) jakožto hlavním bossem, takže bych moh dát dvě a říct, že to taková hrůza nebyla. No nastoupěj proti sobě, Hues se zle podívá a titulky! Takovejdle voser sem dlouho nezažil. ()

Iva8bitova 

všechny recenze uživatele

Ve vězení budoucnosti jsou vězni drženi ve virtuální iluzi pevných vězeňských zdí. Ředitel věznice Mr. Crowley také vyrábí virtuální počítačové hry. Dozorce v Crowleyho věznici Will Singleton je zároveň vášnivý hráč Crowleyho virtuálních her. Singletonova manželka s Crowleym chystají na Singletona podraz. Singleton musí ve virtuální hře hrát o skutečné přežití s protivníky poslanými Crowleym. Jedná se o sedm levelů zasazených do různých historických dob - vietnamská džungle, divoký západ, prohibice atd. Chaotické nudné béčko. ()

Reklama

Reklama