Reklama

Reklama

Krtek a Panda

(seriál)
  • Čína Xiong mao he xiao yan shu (více)
Česko / Čína, 2016, 52x12 min

Scénář:

Xiaoyu Wu

Hrají:

Lei Zhang, Chao Wei

Obsahy(1)

Zažij nová dobrodružství s malým Krtečkem!
1. série 1. Přítel z dálky, 2. Uvítací večírek, 3. Krtkův nový dům, 4. Zajímavá past, 5. Ještěrčí ocásek, 6. Jak vyléčit draka, 7. Den objímání v lese, 8. Kdo dostane meloun
2. série 1. Co se to blýská, 2. Čí je to vajíčko, 3. Velký meloun, 4. Lesní olympiáda, 5. Pravý nebo falešný medvěd, 6. Šťastné kolo
3. série 1. Velké horko, 2. Záchrana před deštěm, 3. Nezvaní hosté, 4. Sezení na vejci, 5. Strom a knedlíčky, 6. Květinová soutěž
4. série
1. Tři kouzelné barvy, 2. Rybka v nesnázích, 3. Černobílá party, 4. Duhová zahrada, 5. Červený lampion, 6. Dědečkovy brýle (Magic Box)

(více)

Recenze (76)

kritkMd odpad!

všechny recenze uživatele

Pan Zděněk Miler se obrací v hrobě. Jako malý jsem krtka zbožňoval; měl jsem jeho plyšáky, dvdčka, trička.. Teď když se podívám na toto chce se mi zvracet. Takové zneuctění. Vypovídá to jenom o zaprodanosti číně a rusku našeho prezidenta. Seriál i přesto že je z roku 2016 vypadá hůře jak původní lepší seriál z 60. let. Cápci v číně 3d animaci úplně dojebali, a aby to bylo i pro čínské publikum, přidali tam pandu. Toto, narozdíl od původního krtečka, bych nikomu ani dětem nepustil. Starý krtek většinou v sobě nesl nějaké zkryté zprávy pro děti například; chovejte se hezky ke zvířátkům a přírodě, města se rozrůstají na úkor lesů, atd.. Třešničkou, která vypovídá jak špatný tento pořad je vypovídá i to, že ho dávájí na barrandově. I soukupovi se z toho dělá na blití. ()

Heso odpad!

všechny recenze uživatele

Tady nemůžu jinak než ODPAD! Jako by nestačilo že už je z Číny skoro všechno...tohle je opravdový hnus... chudák náš Krteček a jeho kamarádi si tohle opravdu nezasloužili! No...zase tady někdo chtěl lézt Číně do prdele a opravdu mě nepřekvapuje, že se tohle řiťolezectví vysílá na odpadu našich televizních stanic na "televizi" Barrandov. Myslím že drtivá většina lidí říkala to co já potom co měl bohužel tu smůlu vidět první díl, kde zazněla věta: "Kam zmizel krtek?" Odpověď je jasná: Prodali ho chudáčka do Číny. Hnus! ()

oli9 

všechny recenze uživatele

Tu to zase všichni berou z pohledu, že na našeho krtka se nesahá. Vždyť je to úplně něco jiného, moje dcera krtka miluje toho českého ale když jsme už vše viděli zkusili jsme tohle. Jako pro dvouleté dítě už je dobře, že Krtek i panda mluví protože to dcera po nich opakuje. Baví jí to, příběhy jsou jednoduché, nelze to srovnávat s československým Krtkem ale odpad to určitě není ()

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto odporné! Jestli se tohle dědicům práv na Krtka po panu Milerovi líbí, měli by se odstěhovat do Číny a už nikdy neříkat, že byli Češi. Protože tenhle humus nemá s českým Krtkem nic společného. A je naprosto příznačné, že tenhle seriál vysílá žumpa českého TV vysírání - všehoschopná nevkusná sračka TV Barrandov. ()

Ondr4H odpad!

všechny recenze uživatele

To není náš Krtek, náš Krtek by se nikdy nevykašlal na Žabku, Myšku, Zajíce a Ježečka.Tato pětice spolu s dokonalostí Millerovi kresby nepřekoná nic.Ani tento hopsa hejsa 3D pokus pln všech nešvárů takových počinů. Millerova vnučka si je vědoma že peníze se musí točit, bohužel způsob provedení je neštastný.Raději pusťte staré díly a "nové" vymyslete pomocí maňásků, protože takový merchandising jako má Krtek nemá z kreslených postaviček nikdo. ()

Agent24 odpad!

všechny recenze uživatele

Chudák Krtek ten dopadl. Pan Miller nikdy nechtěl aby s jeho Krtečkem pokračovali ve stejné animaci tuším no a tak hoši z Číny udělali hnuso-odpornou 3D animaci Krtka s Pandou. Vnučka pana Millera zaprodala národní dědictví a to doslova. Česko-Čínský hnuso-seriál, který Krtečka definitivně zabil!!! Čína už si brousila zuby i na Pata a Mata. Nakonec to zatím nevyšlo. Modleme se ke Krtkovi at mají Pat a Mat velké štěstí!!! ODPAD!!! 0%!!! ()

R3dy 

všechny recenze uživatele

Škoda ze ty komentáře tady nepíšou děti pro které je seriál určeny, protože jim se to fakt líbí,je jasný ze rodiče kteří zijou v nostalgii budou krtka s pandou kritizovat protože to není ten starej dobrej krteček na kterého koukali v mladí, já na nej koukal taky, taky sem ho měl moc rad a když se na nej podívám dnes s odstupem 20ti let tak je to “stejná blbost” jako nynější krtek a panda.skoda ze hodnocení tady není objektivní :/ ()

shaggy16 

všechny recenze uživatele

Butthurt národniari sa vyrojili a zobrali si na mušku túto rozprávku a ja si pripadám ako na zraze SPD. Chcete reálne zhodnotenie? Tak ignorujte všetky komentáre, kde sa spomína "národné dedičstvo", "moje detstvo", "kultúrny poklad", "zapredanci" a pod. Ja som na Krtkovi tiež vyrastal a nikdy som nechápal, či trpí postihnutím, keď nič nerozpráva, alebo je z alternatívneho vesmíru, keď je iba 2D. Áno, nekreslia to národní, zaslúžilí umelci (tm), ktorí by tomu dali správnu dávku umenia a deti by tak od útleho veku mohli uvažovať, či tým autor nastavuje zrkadlo konečnosti ľudského bytia, alebo iba chcel povedať, že ak tú rybu naozaj nehodia do vody, tak zomrie. Dokonca si dovolili ignorovať tradičné, domáce zvery (tm) a objavujú sa tam exotické zvieratá, ako... Panda. Napriek tomu sa to deťom páči, je to milé, má to často hlbšiu myšlienku (dostatočne jednoducho podanú). A to je pre mňa podstatnejšie, než to, či na to dohliadal Laureát Národnej ceny za najabstraktnejšie stvárnenie detskej rozprávkovej postavy (tm). ()

DeJiF 

všechny recenze uživatele

Na začátek, moje hvězdičkové hodnocení je v ironii, takže to úplně ignorujte, když totiž vidím správný odpad tak je to prostě qalita. Ale teď už z pohledu člověka, který se na Krtečka díval jako malej, protože jak se tak na to koukám, tak z originálně kreslených dílů Krtečka, kde byla téměř vždy moc hezká zápletka a s Krtkem jsem si užil spousty zábavy (s výjimkou Krtek a maminka), se najednou stala podivná 3D animace, Krtek mluví a zápletky jsou jednoduché a až hloupé, takže se z velmi originálního seriálu stává klišózní animovaný seriál na styl Prasátko Pepa... ()

Honza__St. 

všechny recenze uživatele

Ano, původnímu Krtečkovi to nesahá po kolena, ale není to o nic horší, než Máša a medvěd (těma se to asi nemálo inspirovalo), a všem těm Teletubbies, Mickeyho klubíkům, i všem těm (dětinským, zvráceným, či oboje) anime blbostem po dvoutisícím (Pokémony počínaje rokem 2002 nevyjímaje) to jednoznačně nakopává zadek. Dávám tři hvězdičky, a mám sto chutí dát ještě víc, na protest proti zdejším antikomunistům (resp. Sinofobům, Rusofobům, antizemanovcům, antiputinovcům,..., prostě kavárníkům), které by už měli konečně šoupnout do Bohnic nebo Černovic. ()

sikky 

všechny recenze uživatele

Není to krtek, je to další z řady animáků pro malé děti, kde jsou některé díly lepší a některé horší. Nesledoval jsem všechny díly, některé jen po očku, ale ani děti nechtějí seriál vidět znova, na rozdíl od mnoha jiných.  V naší rodině se říká, že když má někdo utrum, že má po hehe. Tak až chcípne panda, bude mít po Hehe krtek... ()

nahrabal odpad!

všechny recenze uživatele

Znesvěcení krásné české pohádky pro děti. A promiňtě mi tento výraz, ale je potřeba zkurvení ktečka, kterého si všichni starší ročníky pamatují. Byl krásně namalován a byly to jednoduché dětské příběhy. Ale toto je opravdu k zblítí alá pokémon no fuj styďtese. Aťi žije čína!!! Máme činské hadry, čínské hračky pro děti se ftaláty a búhví ještě s čím, které škodí zdraví. Vybuchovací alektrické spotřebiče. A teď hnusné čínské pohádky. Huráááá. ()

Akrman odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že pan Miler se tohohle nedožil. Je to jako kdyby se bezdomovec vysral, to hovno se poblilo a ty blitky dostaly rakovinu. Přesnější název by byl "Zeman & Ťin-pching". ()

Alagaesie

všechny recenze uživatele

Holt globalizace. Animace pokročila do 3D éry i v krtkovi. Panda je neškodná. Ale starý díly jsou starý díly. Nicméně starej modrej opičák je nejvíc, možná lepší, než krtek se zubama. Liška bavila a dort byl vtipnej. ()

Hornet.CZ odpad!

všechny recenze uživatele

0% / Na starém krtkovi jsem vyrůstal a dodnes ho mám velmi rád ale, když jsem se o tomhle dozvěděl málem mě jeblo neuplyne ani 5 let od mistrovi smrti a jeho namyšlená vnučka ho za pomocí zemana pošle znásilnit rychlíkem do číny. Stačilo mi vidět pár záběrů a už jsem věděl, že tohle moje děti smí spatřit až těsně před smrtí. Je mi jasné, že se to malým dětem líbí , když ještě nemají tak vyvinutý mozek aby poznali sračku. Tomuto seriálu chybí hlavně roztomilost, jednoduchost, Zdeněk Miller a také nemluvnost, která v krtečkovi mluvila za vše. ()

Reklama

Reklama