Reklama

Reklama

Krtek a Panda

(seriál)
  • Čína Xiong mao he xiao yan shu (více)
Česko / Čína, 2016, 52x12 min

Scénář:

Xiaoyu Wu

Hrají:

Lei Zhang, Chao Wei

Obsahy(1)

Zažij nová dobrodružství s malým Krtečkem!
1. série 1. Přítel z dálky, 2. Uvítací večírek, 3. Krtkův nový dům, 4. Zajímavá past, 5. Ještěrčí ocásek, 6. Jak vyléčit draka, 7. Den objímání v lese, 8. Kdo dostane meloun
2. série 1. Co se to blýská, 2. Čí je to vajíčko, 3. Velký meloun, 4. Lesní olympiáda, 5. Pravý nebo falešný medvěd, 6. Šťastné kolo
3. série 1. Velké horko, 2. Záchrana před deštěm, 3. Nezvaní hosté, 4. Sezení na vejci, 5. Strom a knedlíčky, 6. Květinová soutěž
4. série
1. Tři kouzelné barvy, 2. Rybka v nesnázích, 3. Černobílá party, 4. Duhová zahrada, 5. Červený lampion, 6. Dědečkovy brýle (Magic Box)

(více)

Recenze (76)

Stetecek 

všechny recenze uživatele

Nechal bych hodnotit děti a né ty co porovnávají s krtečkem ze 70 let,náš dvouletý syn miluje starého krtka tak i tuto moderní verzi, nevidím na ní nic špatného,animace pěkná a navíc zábavné příběhy bez agrese. ()

vegeancee odpad!

všechny recenze uživatele

Tech par komentaru s hvezdickama si nevsimejte, jsou to stejni odpadi jak cinsky krtek. Vyrustal jsem na klasickem a po zapnuti tohohle se mi jako protrzeni vodni hraze vyvalili slzy, uvolnil vztek jak allimu a vyvalili zvratky jak pri poziti hovna. ()

simpanz odpad!

všechny recenze uživatele

Kung-fu Krtek, Panda, raketa, Velká čínská zeď, infantilní zvířátka a příběhy, co nemají s původní tvorbou nic společného. Co dodat. ()

MBob 

všechny recenze uživatele

Tento serial totalne dojizdi na originalu, odkaz neni dustojne nahrazen, pokud by by se odprostilo od originalu bylo by hodnoceni vetsi ()

FakyCB 

všechny recenze uživatele

Těžko to já mohu hodnotit, když už nejsem dítě, ale naše malinká na to kouká s otevřenou pusou, každou chvilku se směje a je těžké ji od toho odtrhnout, takže si myslím, že Krtek a Panda se jako dětská pohádka velmi povedla. ()

Jarsey 

všechny recenze uživatele

Za synka dávám 4 hvězdičky, ten ten seriál zbožňuje... Dala bych pět, ale za sebe musím ubrat za stupiditu některých epizod... například proč rybku jednoduše neodnesli do řeky... socialistické řeči z Číny jsou taky dobrý, ale bez toho by to asi neprošlo, kdyby to neukazovalo, jak je hezké podělit se o meloun nejen s kamarády, ale i se zlým sousedem - imperialistou a kapitalistou. ()

lactarius odpad!

všechny recenze uživatele

Nechť jsem označen za hysterického pitomce, ale tento paskvil je nejen svatokrádež a vrchol nevkusu, ona je to především goebelsovská propaganda, on je to vyloženě drzý vzkaz: Jsme Číňani. Budete asimilováni. Odpor je marný... ()

tomi2k9 

všechny recenze uživatele

Můžete nadávat, můžete si stěžovat, můžete klikat na odpad... Ale je to k ničemu, protože děti to fakt baví... ()

pantom 

všechny recenze uživatele

Za mě jde o sympatickou pohádku s chytlavými písničkami, která naše prcky baví. Nechci řešit, jestli je Krteček náš nebo zda jde o využití národního dědictví k propagaci Číny. Díky malým dětem vidím hodně animovaných pohádek a z těch nových u této jako jedné z mála vydržím s nimi. Proto hvězdu neubírám. ()

Aleshgang 

všechny recenze uživatele

Horší věci než zkombinovat českého Krtečka a pandu z druhého konce světa jsem ještě neviděl. Jedna hvězda za Krtečka. ()

burg odpad!

všechny recenze uživatele

Když nám doma "došly" staré díky krtečka a dcera se dožadovala další dávky její oblíbené měkké drogy, nezbylo nic jiného, než zkusit tohle. A je to ještě větší sračka, než jsem čekal. Ne, že bych neměl k některým starším dílům (především šedesátkovým) jistě výhrady, ale kam se na tohle hradbou... Hnusný CGI, přímo odporný krtek, kde je ta dětská nevinnost, láska ke všemu živému a proč ten hnusně animovanej krtek mluví jak puberťák...?? A to neřeším děj, kterého jsme vydrželi jen pár minut. I ta dcera řekla po pěti minutách, že se jí to nelíbí. Pan Miler se musí v hrobě obracet. ()

Reklama

Reklama