Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Legendární hrdinové, které dobře znáte, přicházejí v animované komedii pro celou rodinu. Filmový příběh Hurvínek a kouzelné muzeum nabízí zcela nové, původní dobrodružství. Pan Spejbl pracuje jako hlídač Muzea loutek, kterému však hrozí zbourání. Hurvínek zase jednou neposlouchá a podaří se mu proniknout do uzavřených prostor muzea, kde objeví svět, skrytý před zraky návštěvníků. A právě v podzemí je ukryto nejen tajemství kouzelného muzea, ale i klíč k jeho záchraně. Hurvínka čeká největší dobrodružství v životě, při němž musí prokázat chytrost, šikovnost, odvahu a smysl pro přátelství, aby zachránil ´taťuldu´, ale i kouzelné muzeum a celé město z nadvlády zločinného Pána loutek. (CinemArt)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Lojz@

Lojz@ (hodnocení, recenze)

Do píči to je sračka, vydržel jsem 20 minut a letělo to do hajzlu. Odporná animace, moderní pojetí to zabilo úplně a dabing naprosto mimo, do toho jakýsi obludy aka šestý smysl, chudák Skupa a Kirschner, to si nezasloužili.

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

Harvey And The Magic Museum 2017 1080p WEB-DL H264 AC3-EVO

 

:-DDDD

maturin14

maturin14 (hodnocení, recenze)

Na Hurvínkovi jsem vyrůstal. Je mi padesát let a hle: Nový Hurvínek. Ani jsem to nedokoukal do konce. I když je fil natočený moderní 3D technologií, tak na původní loutkový černobílý film to opravdu nemá. Za mě odpad

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

 Martin Kotík, Inna Jevlannikova... Vážně TOMB RAIDER  Vážně? :D

 

Upřímně, čekal jsem to horší.. ale nakonec to na české poměry" nebylo tak úplně špatně... 

Jen mi ta animace evokovala v tom že všechny ty potvory jsem tam už někde viděl... A že Mánička tam tak nějak nezapadala... :)

No Nejlepší byla ta část z SCIONEM... XD

Tvorce loutek... 4ruké monstrum, nic co by nedávalo moc smysl. 

hmmmmooo.... 8)

Animace a některé hlášky nebyla špatná... Určitě lepší než ten 4lístkovej potrat. 

Černý jestřáb sestřelen... :D

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Pierre

Pierre (hodnocení, recenze)

V jednom komentáři je řečeno: Mezi paní Kateřinou a Spejblem je cosi, ale až takhle moc tlačit na pilu? Ten výrok mě zarazil.:D Mohl by mi někdo kdo film viděl, prozradit, co tam mezi nima je?:D

na příspěvěk reagoval Apolskis

Uživatel Pierre smazal svůj příspěvek.

NinadeL

NinadeL (hodnocení, recenze)

A viděl někdo z pánů nespokojenců něco jiného, než ty večerníčky? Hurvínek je tady s námi ve filmu už od 30. let a jde zkrátka s dobou. Asi by to chtělo někdy zajít divadla, že. 

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

Nevím, čím to je, ale ten hlas paní Štáchové k CGI Máničce vůbec nesedí, absolutně to nefunguje. A taky nevím, proč má film nadpřirozený příběh, když večerníčky byly vždycky o realitě, takhle je to strašně pěst na oko. Ale to by dnešní fakani asi nezkousli. Tomu nízkému hodnocení se vůbec nedivím.  

 (hodnocení, recenze)

58 % 6 pětihvězdičkové hodnocení a 3 odpady.

GiuseppeS

GiuseppeS (hodnocení, recenze)

Dadel

Rodinnou? Podle mě bude shlédnutí filmu pro rodiče, zvláště starší nebo konzervativnější, docela utrpení (jo, děti, ty se asi budou bavit). Viz např. (je to v traileru, tak snad nic neprozrazuju) Hurvínek paří celou noc počítačové hry a Žeryk musí čurat do květináče ...

Uživatel JohnnyV smazal svůj příspěvek.

Pierre

Pierre (hodnocení, recenze)

Venys

Jejda. Tak to vůbec nechápu, že jí tam takhle vynechali. Asi kvůli zdravotnímu vytížení již zesnulé paní Štachové. 

bero

bero (hodnocení, recenze)

už nevědí co by....Hurvínek je loutka a to by se mělo ctít.

Venys

Venys (hodnocení, recenze)

Pierre

Film jsem viděla, takže mohu zodpovědně prohlásit, že paní Kateřina se tam cca 3x mihne (1. nabízí linecké Spejblovi, 2. nabízí linecké Spejblovi, 3. superpadouch z ní udělá perník). Pokud jsem některé z mihnutí přehlédla, tak se omlouvám, občas taky musím mrknout

na příspěvěk reagoval Pierre

Pierre

Pierre (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

Takhle by se to mohlo říct u všeho. Mě to připadalo jako klasický komiksový příběh na velkém plátně, když už se o tom chceš takhle bavit. Možná, že dřív byl ten Čtyrlístek vážně někde jinde. Ale v podobných rovinách jako byl film, se dnes pohybuje jeho bežný časopis. Spíš u Hurvínka mi připadá, že těm postavičkám odstranili jejich typické charakterové rysy, vzhled a lákají pouze na jejich jména. Mám pocit, si že Hurvnek pařící videohry, je i na dnešní dobu moc velké sousto.  Jedinně Spejbl zůstal stejný. Podle trailerů to tak vypadá. A taková otázka: kde je paní Kateřina? 

na příspěvěk reagoval Venys

Myrddin

Myrddin (hodnocení, recenze)

Venys

Jo, podle traileru to vypadá jako ultrasračka... Spejbl a Hurvínek do takového žánru vůbec nepatří... Připadá mi to podobně nablblý jako všechny ty různý filmy Tom a Jerry... Zrovna Spejbl a Hurvínek si to nezasloužili :(

Venys

Venys (hodnocení, recenze)

Po traileru jsem měla obavy. Bohužel se naplnily. Dvě hvězdy. Maximálně. Domotaný příběh, ječení, naprosto šílené písně (zpěv a hudba) hlášky vtipné, ovšem méně časté než jsme u Hurvajze zvyklí a někdy se hláškuje, jen aby se hláškovalo. Divoké barvy. Nejvtipnější postava je němá... A modrofialová. Trošku jako když z Krtečka udělali kámoše pandy. Co dodat? Děti ale spokojené. Možná jsem konzerva.

na příspěvěk reagoval Myrddin

Prubner

Prubner (hodnocení, recenze)

Tak první recenze jsou dost špatné. Ani mě to nepřekvapuje. Od té doby, co se S+H ujal Klásek, tak divadlo kleslo nejméně o tři kvalitativní patra. Troufám si říct, že Skupa se obrací v hrobě.

Sethlans

Sethlans (hodnocení, recenze)

No Čtyrlístek je docela v poho,ale Kozí příběh - Pověsti staré Prahy,to byla kravina.. A bojim se toho aby tohle nedopadlo stejně ..

Ondr4H

Ondr4H (hodnocení, recenze)

Teda já nevím, ale v našem městském kině kde jsou ceny rozumné cena tohoto 3Déčka atakovala cenu lístku do divadla S a H.Mám za to že ten film byl dražší, nechci vidět ceny v multikinech.Né že bych řešil každou korunu, ale s rodinou se každý lístek násobí nejméňě dvakrát.

Pierre

Pierre (hodnocení, recenze)

Enšpígl

Tak to byl prakticky jenom obyčejný záznam z divadelního představení. A co si já pamatuju, tak to byl klasický Hurvajz. Ale to už lovím někde daleko v paměti. Viděl jsem to, když to bylo čerstvé. 

Enšpígl

Enšpígl (hodnocení, recenze)

hrona , Pierre

No první Hruvínek "moderní" Hurvínek teda nedopadl příliš veleslavně . O kinu jsem přemýšlel, ale ten trailer mě dost odpudil ani mně nejde o zpracování jako o příběh. Pokud jde o děti, tak jasně v tom kolegu Hronu chápu

na příspěvěk reagoval Pierre

Pierre

Pierre (hodnocení, recenze)

hrona

No, tak s původním večerníčkem, už to asi nebude mít moc společného. Připadá mi to takové kýčovité, přeplácané a divné. Ale nechám se překvapit.Nevím, jestli to uvidím přímo v kině, ale určitě se na to někdy juknu. 

na příspěvěk reagoval Enšpígl

Pierre

Pierre (hodnocení, recenze)

Apolskis

No a co? Mě štve, jak to všichni zavrhli jen kvůli tomu, že jim na to dal peníze strejda Pribiňák.:-)) Co si já pamatuju, tak to bylo vážně docela vtipné a milé.

na příspěvěk reagoval Sabrewulf

Související novinky

Odstartovala zimní přehlídka BEST FILM FEST

Odstartovala zimní přehlídka BEST FILM FEST

16.12.2017

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 14. do 20. prosince tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Reklama

Reklama