Reklama

Reklama

Killing Ground

  • Slovensko Killing Ground (festivalový název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Keď sa mladý pár vyberie na dovolenku do austrálskych lesov, objaví na mieste opustený stan a auto. Tomuto faktu však nevenujú pozornosť a dúfajú, že možno spoznajú iných táborníkov. Keď sa však dlhé hodiny nikto neobjaví, začínajú tušiť, že s miestom niečo nie je v poriadku. Na útek je však už príliš neskoro a začína pre nich boj o prežitie v divočine plnej nebezpečných nástrah. (Marceloo)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (100)

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo zklamání epickejch rozměrů. Asi jako když si za svojí malou výplatu a velkou půjčku od Providentu zaplatíte kurvu z kategorie A+, což je ženská na kterou v životě už mít nebudete. A ona dorazí až k Vám domů, jenže totálně ožralá, s krámama, bez mejkapu a jako bonus Vás při análu posere. Prachy v píči (doslova) a zážitek na celej život akorát mnohem horší než jste čekali. Killing Ground je to samý. Časový osy se v tomhle filmu střídaj častějc než přístavní dělníci u silniční šlapky, takže v jedný minutě sem viděla současnost, minulost, současnost zas minulost a takovejhle minut je tam kurva hodně. Koho to nezačlo srát během pěti minut, tomu gratuluju. Další pecka je Tiarnie Coupland. Film se tváří, jako že první tragédie bude hodně o ní a něco se dozvíme o jejích traumatech, který se snaží v přírodě s rodinkou vyléčit. Leda píču. Co jí trápilo se nedozvíte, její znásilnění neuvidíte (jen scénu před mrdem a po mrdu) a jako bonus bude z vyvražděný famílie jediná, co nedostane prostor. Prostě tam leží s holou prdelí a nehejbe se, dokud jí neprostřelej hlavu. Nějak sem nepobrala jestli byla chcíplá už před tím prostřelením palice, nebo prostě jen z nudy ze špatnýho šuku usnula. Druhej párek ze současnosti je nudnej jak novoroční projev Zemana a kromě zjištění, že doktor je kokot se nic důležitýho nedozvíte. Hlavní dva záporáci jsou další tragédie. Jeden vypadá jak indická verze Rumcajse a druhej patří do kategorie zfetovanej vychrtlej kokot co si šlape na jazyk. IQ má pokojový teploty a jen naprostý debilové (čili naše hlavní dvojka) mu mohla ty kecy věřit. Co se násilí týče, tak to je tak extrémně děsivý a brutální, že se radši odehrává mimo kameru kromě zastřelení. Na konci filmu se dozvíme úplný hovno - Našli dítě? Rozešla se s doktorem? Zavládne na světě mír? NA tyto a další otázky odpověď nedostanete. Marně dumám, co je na tomhle filmu kromě obnažený prdele Tiarnie dobrýho...už to vím. NIC ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Začíná to vypadat, že kempování v Austrálii je stejně nebezpečné, jako chytání bronzu na střeše velitelského centra IS v Rakká.. Dvě nelineární dějové osy (jakkoliv odhadnutelné) přidávají na napětí, oběti i kriminální živly jsou už od začátku exponovány tak, že není místo pro lhostejnost ani odpuštění, vyvrcholení si originálně pohrává s lidskou slabostí a goreprostý Damien Power jako bonus naservíruje několik opravdu drsných momentů (batole za zády Samanthy, celá scéna se střílením plechovek). Nevím, čím to je (snad odkaz trestanecké kolonie), ale Australané umějí natočit thrillery/horory prosté nadpřirozených prvků a přitom plné hmatatelného a velmi intenzivního zla.. P.S.: Nezmar Ollie byl snad vytvořen Skynetem. Chce se mi věřit, že to zvládl.. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Jako komedie dobrý. Feministická záležitost, kdy chlap je posera a ženský Rambo musí zachránit sebe i jeho. Survival patří mezi mé oblíbené žánry, jelikož se většinou odehrává v pěkné divoké přírodě a o napětí nebývá nouze. Austrálie sice má krásnou přírodu, ale nesměla by ji snímat blbá kamera. Postavy se chovají natolik hovadsky, že to snad musel být záměr autorů. Nechce se mi ani psát všechny přešlapy a kiksy - holka ví, že z auta vylézt nemá, udělá to; rodiče vidí chlapa s puškou, ale běží mu do rány; sejmu ozbrojeného chlapa, jenže místo toho, abych mu vzal zbraň, uteču; neseberu pohozenou zbraň a do tmy vylezu i s parťákem, jelikož tak bude větší šance, že nás někdo sejme oba. A co se stalo s dítětem? Na to tvůrci této vypráskaniny úplně zapomněli...zařvat měli všichni. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Mě je celkem fuk, že zde vůbec není gore (ale na drsné scény se dostane, jen jsou spíš naznačeny), průser je v tom, že Killing Ground absolutně postrádá nějakou atmosféru a napětí. Navíc už to zabíjí zbytečně dlouhý úvod a když už začne to, na co všichni čekáme, taky to za moc nestojí. Režisér si ukrojil velké sousto a většina filmu se odehrává ve dne, jenže mu to vůbec nefunguje. Navíc z těch lovců vůbec nešel strach a působili poněkud trapně. Mohl z toho vylézt alespoň průměrný horor, jenže aby to bylo echt nervy drásající, přidal sem Power i miminka. Dvě. Kterým prostě každá citlivá dušička zákonitě musí fandit, že jo. Já nevím jak vám, ale mě to přišlo celé směšné. A finále, ve kterém je hlavní hrdinka jak Rambo a její manžel by se sám asi neubránil (přitom neměl málo příležitostí) z toho všeho udělalo záležitost ještě směšnější. V čem je tohle pro náročného diváka, proboha? Tím, že to má dlouhý úvod, jsou tu mimina, ale jinak je to úplně stejně jak spousta dalších hororů? Fakt nechápu. A klišé tu jsou taky, SPOILER vedlejší postavy zemřou všechny, přivolaná policie umře taky KONEC SPOILERU, tak mi netvrďte, že se jim to vyhýbá, když to není úplně pravda. Kamera slušná a prostředí hezké, víc pozitivního tu nevidím. 2* ()

Martin741

všechny recenze uživatele

Nazhaveny na australske horory som od roku 2005 - vtedy vysiel Wolf Creek od Grega McLeana. Fajny horor, tuto uz nie je ako reziser Greg McLean, ale akysi Damien Sila. Na Exploitation sceny som zvyknuty uz od Wrong Turn -ov, a ak zvitazi dobro nad zlom tak exploitation sceny vo filme vyzadujem. Tu nic take nie je, skor atmosfera sa bududje len pomaly, stiesnenych  a  drsnych scen je hodne. Ked uz stret turistov s degesmi, tak vrele odporucam Deliverance 1972 s Burtom Reynoldsom  : 51 % ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama