Reklama

Reklama

Den za dnem

(seriál)
  • USA One Day at a Time
Trailer
USA, (2017–2020), 21 h 48 min (Minutáž: 21–35 min)

Hrají:

Justina Machado, Todd Grinnell, Isabella Gomez, Marcel Ruiz, Stephen Tobolowsky, Rita Moreno, Eric Nenninger, Fiona Gubelmann, James Martinez, Jay Hayden (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(46)

Obsahy(1)

V tomhle remaku televizní klasiky vychovává svobodná hispánská máma dospívající dceru a syna puberťáka. Vydatně jí přitom „pomáhá“ její konzervativní matka. (Netflix)

Recenze uživatele Astonko k tomuto seriálu (3)

Série 1 (2017) (S01) 

Sitkomy príliš nemusím ale tento ma fakt dostal a vytiahol zo mňa všetky (mimochodom vrámci seriálu pomerovo správne rozložené) emócie od smiechu až po plač, najmä vďaka sympatickým a vtipným postavám. Dal by som aj 5* ale ešte najprv uvidíme, čo bude v nasledujúcich sériách 8/10 ()

Série 2 (2018) (S02) 

Asi pôjdem proti prúdu ale mne sa prvá séria páčila oveľa viac, druhá hrá skôr a väčšinou na vážnejšiu nôtu, čo je podľa mňa pri komediálnom seriále veľmi zle. Ani tých vtipov tu nie je tak veľa a keď už sa aj nejaký nájde, nie vždy sa na ňom dá zasmiať. Musím však uznať, že posledná časť ma dojala 6/10 ()

Série 3 (2019) (S03) 

A po (podľa môjho názoru) nie tak vydarenej druhej sérii sme späť s asi najlepším a najpodceňovanejším sitkomom súčasnosti plným originálnych vtipov a obľúbených postáv 7/10 ()

Reklama

Reklama