Reklama

Reklama

Bi Chu Nv Ren

(seriál)

Epizody(15)

Do milostného života ambiciózní a prohnané cestovní agentky se připlete rozvodový právník a sokyně z dob školy. (Netflix)

Recenze (2)

Amalberga 

všechny recenze uživatele

Původně jsem uvažovala o čtyřech hvězdičkách, ale třináctá epizoda mne natolik znechutila, že jsem se na seriál nedokoukala. ()

kubka4 

všechny recenze uživatele

Asi mám pro tuhle dvojici slabost... Marry Me Or Not je teprve moje druhé taiwanské drama, a přestože měli obě naprosto stejnou hlavní hereckou dvojici, tak se oba seriály od sebe dramaticky lišily. Marry Me Or Not je poněkud méně idealistický než Office Girls. Není to takový ten klasický koncept chudé dívky a bohatého, vysoce postaveného muže... Na popis bych použil frázi, kterou jedna moje známá řekla na intro: "Velmi zvláště, ale pěkně udělané." Podle mě to sedí i na drama jako celek. Všechny postavy střídají velmi kvalitní hraní s naprosto přehnanými a přehranými scénami, kdy nevíte, jestli je to ze srandy, nebo najednou zapomněli jak hrát... Já osobně se domnívám, že první možnost je správně, jelikož vtip tomuhle drama rozhodně nechybí. Hlavní hrdinka mě ze začátku neskutečně vytáčela, ale později se to napravilo a velmi jsem si ji oblíbil. Celkově všechny hlavní postavy podaly dobrý výkon. A co se týče hudební stránky, tak nemám, co vytknout. Marry Me Or Not rozhodně není dokonalé drama a mnoho lidí odradí hned začátek, ale i tak si zaslouží vysoké hodnocení. - 90 % SPOILER! P.S. Takhle megalomanská a prakticky neuskutečnitelná (pokud nejste majitel hotelového řetězce apod.) žádost o ruku... Ale originalita očividně funguje... :-) ()

Reklama

Galerie (5)

Reklama

Reklama