Reklama

Reklama

Vzhůru ke hvězdám

(seriál)
Trailer
USA, (2017–2018), 13 h 50 min (Minutáž: 38–42 min)

Předloha:

Rebecca Serle (kniha)

Kamera:

Larry Reibman

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Bella Thorne, Charlie DePew, Keith Powers, Carter Jenkins, Niki Koss, Perrey Reeves, Katelyn Tarver, Mark Valley, Jason Antoon, Shawn Christian, Tom Maden (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Seriál "Vzhůru ke hvězdám", inspirovaný románem spisovatelky Rebeccy Serleové, sleduje obyčejnou vysokoškolskou studentku Paige (Bella Thorneová), která se po konkurzu na hlavní roli v hollywoodském trháku konečně dostane na výsluní. Paige se nyní musí vypořádat s životem plným hvězd a nepopiratelnou chemií mezi ní a jejími dvěma hereckými kolegy, zatímco objevuje klady a zápory spojené s pozicí nové celebrity ve městě. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Mickel.Stekr 

všechny recenze uživatele

Příběh byl dosti zaujat na obě strany mince míchal skutečný a vysněný hallywood. Podle to bylo přes čáru stačila první serie a už jsem našel v serialu přesnou konstrukci episod. Bolestnější bylo snad námět a to "spoiler : dívka se stane nečekaně herečkou a musí se smířit se všemi klady a zápory." Tohle je taky věta, která popisuje celý příběh milostné scenky jsou u teengerských serialu normální takže alespoň nezklamal. Krom toho, že si scénarista neumí namíchat kávu, která by mu pomohla aby nepsal podobné horrory, které mohou ublížit na zdraví spoustě lidem. Z příběhu vyplývá příběhy 7 hlavních postav(matka, syn, kamarád 1, kamarád 2, synova holka, povedený tatík a dobrá herečka) což je na sledování průběrného čecha zcela nepřístupné tolik věcí pochopí leda tak někdo koho to baví a zajímá se o herectví. Já osobně se nezajímám o herectví ale příběh poté co by se scénář vrátil ještě 10 scénáristovy tak by to byl dobrý serial a měl by tu více jak 3 komentáře. Odborné hodnocení MFR: 3 výběr herců 2 vybrané téma 3 scenář bonus: Záměr režiséra : 4 Hodnocení podle MFR kvót 3. Příběh byl dobrý ale nic převratného vylepšení by se hodilo zas tak starý není aby jste tohle mohli dělat. ()

Reklama

ARI50 

všechny recenze uživatele

Slušný rychlý někdy se snaží láskou zamotat situaci, prostě jednoduchý a zajímavý seriál kterému stačilo pár dílu k dobru. ()

Galerie (321)

Reklama

Reklama