Reklama

Reklama

Highfive

(pořad)
Publicistický
Česko, 2015

Obsahy(1)

Pořad Highfive nám každý pátek nabízí možnost zhlédnout stupnici pěti nejlepších filmů na vybrané téma. Kromě těch obyčejných jako jsou filmy o mafii, katastrofické filmy nebo nejlepší filmy roku 2016 se podíváme i na méně obvyklé žebříčky. Příkladem může být pětice nejlepších herců, kteří nepotřebují kaskadéry, nebo pět filmů s nejvíce mrtvými. Ve speciálech se setkáme s ojedinělým zpracováním a nevšedním tématem jako jsou chyby ve filmech. (Krub)

(více)

Recenze (6)

Adasin 

všechny recenze uživatele

Český ekvivalent WatchMojo, Loopera a dalších podobných kanálů na YouTube. Na rozdíl od dvou zmíněných kanálů jsem si u videí od Highfive nikdy nevšimla nějakých nenávistných či sprostých komentářů, a to si myslím, že už o něčem vypovídá. Kvalitní zpracování, dostatek informací, objektivita (v rámci možností) - Highfive má všechno, co by takový pořad měl mít, jen je škoda, že vydávají tak málo videí, poslední dobou jsou to snad sotva dvě videa za půl roku. Chápu, že asi nechtějí točit o každé blbosti jako WatchMojo, které má tak pět videí denně, ale já chci víc. Škoda, že o Highfive tady ví minimum lidí, pozornost si určitě zaslouží. P.S.: Ta hudba, kterou používají na pozadí svých videí, je úžasná! 10/10 ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála video-kanálov na československej YouTube scéne, ktoré ma dokážu naozaj zaujať. I keď aktivita posledne klesla a na ich videách vidíme neznámy film len zriedka, minimálme za spracovanie, príjemný hlas a zaujímavé témy dám štyri. ()

Melios 

všechny recenze uživatele

Neskutočne nadupaná show o filmoch od filmových fanatikov pre filmových nadšencov. Len keby to vydávali častejšie. Ten jejich nový algoritmus ála 1 video za pol roka je fakt na porazenie. ()

Franta 

všechny recenze uživatele

Ze všech TOP 5 žebříčků, které lze na internetu najít je Highfive určitě ten nejlepší. Jednak má nejlepší zpracování a také podává nejvíce informací. Líbí se mi, že neprodukují jeden žebříček za druhým aby získali views, ale dávají si s tím záležet a informace si náležitě ověřují. ()

Diego75 

všechny recenze uživatele

Pro fanoušky filmu přímo ideální pořad. Škoda, že jednotlivé epizody nevycházejí pravidelně, ale jinak je tohle něco, co českému internetu skutečně chybělo. ()

Reklama

Reklama