Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(2)

Recenze (14)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Hlavní predstavitelia sú super a to nevyslovené iskrenie medzi nimi výborne funguje... ale ten prípad je hrozná zlátanina. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Procenta děje věnované pátrání po zločincích se začínají snižovat na úkor vztahů postav a ve vzduchu se vznášejícího nevyřčeného. Konec vypadal na jistý film s Julii Roberts a Richardem Gerem (nemyslím My Prostitute Lady), ale my, kteří vidíme, co je žárlivý Matthew zač, jsme do dalších pokračování klidní.. Kudla Shanker v této sérii razantně rozkopnul dveře a Holliday Grainger začíná nebezpečně metamorfovat do Michelle Pfeiffer.. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S posledními scénami tahle sezóna trochu ztrácela, bylo to takové zbytečně moc lidské, k postavě hlavního hrdiny mi to až tak nesedlo, ale zase musím nechat, že příběh a pátrání mě tentokrát bavily a já jsem byl zvědavý na to, jak to dopadne a kdo je vrah. A to odhalení není vůbec špatné. Takže spokojenost. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí případ Strika a Robin mě ve své filmové podobě opět naprosto nadchl. Rozdělení na dva díly je sice diskutabilní (opět by možná byly lepší tři), ale takhle to má překvapivě nesmírně závratné tempo a nestihne to nudit. A kromě případu se tam řeší i osobní věci (které jsou důležité, takže díky bohu za ně) a stíhá to samozřejmě i strhující konverzační scény. Režijně, hudebně a herecky opět naprosto perfektní, Tom Burke je zcela výtečný a roztomilá Holliday Granger opět rozkošná. Jako celek je pak Strike nejlepší detektivní série, kterou BBC v roce 2017 natočila a tenhle díl jí rozhodně nedělá ostudu, naopak to jenom potvrzuje. A to je moc dobře. Těším se na pokračování, jak na filmovou, tak samozřejmě i na knižní podobu. A adaptaci rozhodně doporučuji, Po absenci Luthera, zkaženém Sherlockovi a skončivším Broadchurchi je to opravdu nejlepší britská detektivní série. Za tenhle díl opět 100%, objektivně tak o 5-10 méně: ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobrá role pro Kudlu, klidně mohl dostávat víc prostoru od začátku. Jinak asi rozumné prozatimní ukončení celého cyklu, kdy tahle třetí série je kvalitativně aspoň lepší než Hedvábník, u kterého si už teď nemůžu vzpomenout, kdo a proč vraždil. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak knížka, tak film je příběhově slabší. Ovšem v prvním jmenovaném tomu dopomohl extrémně čtivej styl psaní paní Rowlingové. V tom druhém výborná atmosféra, která mě bavila i u předchozích adaptací. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Určitě lepší, než druhý příběh. A určitě dobré. Atmosféra na pracovišti stále funguje, způsob podání se vrací k první části, ale je tu pokrok. Je to rychlejší a vyšetřuje se opravdový zločin s temným pozadím. (pozn. autora: temným pozadím není myšlen zadek osoby s tmavší pletí). ()

CheeseFigure 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Postavy sú stále sympatické. Príbeh je zaujímavý a napriek tomu, že mi prišiel temnejší, tak sa mi zdalo, že narástol počet vtipných poznámok. Čo tomu láme väz je rozuzlenie, ktoré mi prišlo dosť slabé a skazilo mi chuť z celého prípadu. A najhoršou postavou je Matthew. Bože, ja som tak dúfal, že v tej jednej scéne umrie. ()

Reklama

Reklama