Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(2)

Recenze (14)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Hlavní predstavitelia sú super a to nevyslovené iskrenie medzi nimi výborne funguje... ale ten prípad je hrozná zlátanina. ()

CheeseFigure 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Postavy sú stále sympatické. Príbeh je zaujímavý a napriek tomu, že mi prišiel temnejší, tak sa mi zdalo, že narástol počet vtipných poznámok. Čo tomu láme väz je rozuzlenie, ktoré mi prišlo dosť slabé a skazilo mi chuť z celého prípadu. A najhoršou postavou je Matthew. Bože, ja som tak dúfal, že v tej jednej scéne umrie. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Procenta děje věnované pátrání po zločincích se začínají snižovat na úkor vztahů postav a ve vzduchu se vznášejícího nevyřčeného. Konec vypadal na jistý film s Julii Roberts a Richardem Gerem (nemyslím My Prostitute Lady), ale my, kteří vidíme, co je žárlivý Matthew zač, jsme do dalších pokračování klidní.. Kudla Shanker v této sérii razantně rozkopnul dveře a Holliday Grainger začíná nebezpečně metamorfovat do Michelle Pfeiffer.. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S posledními scénami tahle sezóna trochu ztrácela, bylo to takové zbytečně moc lidské, k postavě hlavního hrdiny mi to až tak nesedlo, ale zase musím nechat, že příběh a pátrání mě tentokrát bavily a já jsem byl zvědavý na to, jak to dopadne a kdo je vrah. A to odhalení není vůbec špatné. Takže spokojenost. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí případ Strika a Robin mě ve své filmové podobě opět naprosto nadchl. Rozdělení na dva díly je sice diskutabilní (opět by možná byly lepší tři), ale takhle to má překvapivě nesmírně závratné tempo a nestihne to nudit. A kromě případu se tam řeší i osobní věci (které jsou důležité, takže díky bohu za ně) a stíhá to samozřejmě i strhující konverzační scény. Režijně, hudebně a herecky opět naprosto perfektní, Tom Burke je zcela výtečný a roztomilá Holliday Granger opět rozkošná. Jako celek je pak Strike nejlepší detektivní série, kterou BBC v roce 2017 natočila a tenhle díl jí rozhodně nedělá ostudu, naopak to jenom potvrzuje. A to je moc dobře. Těším se na pokračování, jak na filmovou, tak samozřejmě i na knižní podobu. A adaptaci rozhodně doporučuji, Po absenci Luthera, zkaženém Sherlockovi a skončivším Broadchurchi je to opravdu nejlepší britská detektivní série. Za tenhle díl opět 100%, objektivně tak o 5-10 méně: ()

Galerie (37)

Reklama

Reklama