Reklama

Reklama

Prázdniny

(seriál)
  • Slovensko Prázdniny
TV spot 1
Komedie / Rodinný
Slovensko, (2017–2020)

Hrají:

Tomáš Matonoha, Ľuboš Kostelný, Marko Igonda, Lucia Siposová, Zuzana Norisová, Kristína Palonder Greppelová, Samuel Kennedy, Karolína Kubánková (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(40)

Obsahy(1)

Jsou prázdniny a bratranci Jano, Laco a Zdeno mají plán. Chtějí strávit s dětmi, a bez žen čtrnáct dní na chalupě. To ještě netuší, kolik legrace je čeká... (TV Prima)

Videa (3)

TV spot 1

Recenze (43)

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Seriál, který zpestří prázdninové večery. Je léto a bratranci spolu se svými dětmi vyrážejí na chalupu. Mi osobně se hodně líbila náplň pobytu a různorodost charakterů, ten Matonoha, mě upřímně dostal. Každý díl má něco do sebe a každý je něčím originální, i když musím přiznat, že třeba poslední nebyl úplně podle mého gusta. Každopádně není nic co bych mu jako celku vytkla, byl vtipný, plynul jak měl, postavy byly taktéž sympatické a April se strýčkem sousedem, ti tomu jenom dodali šmrnc. Proto dávám hodnocení, jaké dávám a doufám, že tenhle seriál nesklouzne mezi nejhorší. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Ten námet by mal slušný potenciál. keby ho nezabila druhotriedna réžia a treťotriedne dialógy. Vyhadzovať peniaze na natočenie tohto, mi príde smiešne, keď si uvedomím, že na to, aby to dopadlo oveľa lepšie, stačilo urobiť málo - vstúpiť do koprodukcie s ČT (alebo inou štátnou TV vrámci V4), ktorá v inom projekte funguje dobre. ()

Reklama

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Takhle zase jednou vezmeme slušné herecké obsazení se slušným námětem a za stálého míchání lejeme do záchodové mísy a řádně to spláchneme. Tohle je trestuhodně zahozený potenciál. Co pak tvůrci nikdy nejeli jako děcka někam na prázdniny? Nejeli na chalupu nebo za babičkou a dědou na venkov nebo byli rovnou dospělí? Snažila jsem se dát jednotlivým epizodám šanci, ale vždycky mě po pár minutách uspaly. ()

mia.com 

všechny recenze uživatele

Jako celkem se to da, obcas je to i vtipne, ale bohuzel prevazuji negativa. To jsou vsechny slovenske deti tak otravne, rozmazlene a ujecene? Mela jsem vecne chut je proliskat, aby byly zticha. Zdeno je sice fesak, ale s tim bachorem mam verit,ze je profifotbalista? To snad ne. V druhe rade se objevuje Klaudiina matka a co to do haje je? Chodi do dcerina baraku a bez jejiho vedomi to tam predelava? Wtf? No a nakonec, deti by se na to divat urcite nemely, protoze tam je tolik silenosti, co ti smradi vyvedou a v podstate jim to lehce projde. Takze tuhle nevychovu nedoporucuju. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Veľmi uvoľnené, jednoduché, málo vtipné a hlavne nevýrazné. Kostelný a Matonoha sa do svojich úloh vôbec nehodia, deti síce nie sú také otravné a preafektované ako v Oteckoch či iných produkciách, ale je to málo. Málo na to, aby som si pozrel viac ako povinné 2 diely, ktorými som si overil, či náhodou nejde o seriál ktorý by stálo zato pravidelne sledovať. 1* za to, že ma to aspoň nerozčúlilo na rozdiel od niektorých iných slovenských projektov. 10% ()

Galerie (95)

Zajímavosti (1)

  • Tomáš Matonoha spieva na konci každej epizódy prvej série. V druhej sérii na konci epizód vidno, ako boli natáčané. (ČSFD)

Reklama

Reklama