Reklama

Reklama

Prázdniny

(seriál)
  • Slovensko Prázdniny
Hudební videoklip
Komedie / Rodinný
Slovensko, (2017–2020)

Hrají:

Tomáš Matonoha, Ľuboš Kostelný, Marko Igonda, Lucia Siposová, Zuzana Norisová, Kristína Palonder Greppelová, Samuel Kennedy, Karolína Kubánková (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(40)

Obsahy(1)

Jsou prázdniny a bratranci Jano, Laco a Zdeno mají plán. Chtějí strávit s dětmi, a bez žen čtrnáct dní na chalupě. To ještě netuší, kolik legrace je čeká... (TV Prima)

Videa (3)

Hudební videoklip

Recenze (43)

carl.oesch odpad!

všechny recenze uživatele

Ještě zase o třídu horší než Vinaři, snad taky díky "hercům" (mám na mysli mužskou část dospělých), ale hlavně díky trapnému scénáři, šíleným dialogům a neumětelskou režií. Když si vezmu ještě ten "nápad" s tvůrcem Matonohou, je mi z toho opravdu lehce zle. Nepatřím k obdivovatelům Poledňákové S tebou mně baví svět, ale tam to bylo aspoň zručné řemeslo ve všech směrech. Tady tragédie.... ()

Tosim odpad!

všechny recenze uživatele

Dobrá, tvůrci čerpají inspiraci všude možně. Když už takhle ukradli námět, měli vypilovat ten zbytek. Pokud se ale člověk dívá na díl seriálu, postavený na jednom nápadu, dvou vtípcích, třech mátožných dospělých hercích a bandě dětí, nefunguje to. Nepřiměřeně trhlé, takže i obyčejné situace řeší hrdinové jako blázni, pak člověk přemýšlí, jestli tvůrci zamýšleli seriál udělat pro rozumně, logicky uvažující neretardované lidi. ()

Reklama

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Seriál, který zpestří prázdninové večery. Je léto a bratranci spolu se svými dětmi vyrážejí na chalupu. Mi osobně se hodně líbila náplň pobytu a různorodost charakterů, ten Matonoha, mě upřímně dostal. Každý díl má něco do sebe a každý je něčím originální, i když musím přiznat, že třeba poslední nebyl úplně podle mého gusta. Každopádně není nic co bych mu jako celku vytkla, byl vtipný, plynul jak měl, postavy byly taktéž sympatické a April se strýčkem sousedem, ti tomu jenom dodali šmrnc. Proto dávám hodnocení, jaké dávám a doufám, že tenhle seriál nesklouzne mezi nejhorší. ()

Murrro

všechny recenze uživatele

Už som z toho unavený, ako často si u nás televízni scenáristi namiesto písania vytierajú zadky papierom. V tomto prípade na myjavskej latríne počas letného víkendu. Výstavba scenára žiadna, len zle opajcnutá Poledňákovej mustra, nesúdržné epizódy bez jedinej pointy, žiadny konflikt, žiadny gag... Pol hviezdičky za to, že zatiaľ aspoň bez vulgárnosti. Toto ale naozaj nemuselo opúšťať latrínu. ()

Dawe2 

všechny recenze uživatele

V dnešní době, kdy už neví co by se natočilo a všude je to samá pistole a vražda nebo loupež je tohle opravdu příjemná změna. A i když je leccos trapné, pořád to stojí za to. Ale ty ženský bych vynechal a vůbec by to sneslo buď víc nápadů a děje a nebo možná trochu méně stopáže. Ale co se režisérovi povedlo opravdu skvěle, je napasování herců k postavám. Neuvěřitelně jim to sedí, všem do jednoho. Casting byl zřejmě velmi úspěšný. Matonohu už neuvidím jako postavu z Ozáka, nýbrž z prázdnin :-). ()

Galerie (95)

Zajímavosti (1)

  • Tomáš Matonoha spieva na konci každej epizódy prvej série. V druhej sérii na konci epizód vidno, ako boli natáčané. (ČSFD)

Reklama

Reklama