Reklama

Reklama

Prázdniny

(seriál)
  • Slovensko Prázdniny
TV spot 2
Komedie / Rodinný
Slovensko, (2017–2020)

Hrají:

Tomáš Matonoha, Ľuboš Kostelný, Marko Igonda, Lucia Siposová, Zuzana Norisová, Kristína Palonder Greppelová, Samuel Kennedy, Karolína Kubánková (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(40)

Obsahy(1)

Jsou prázdniny a bratranci Jano, Laco a Zdeno mají plán. Chtějí strávit s dětmi, a bez žen čtrnáct dní na chalupě. To ještě netuší, kolik legrace je čeká... (TV Prima)

Videa (3)

TV spot 2

Recenze (43)

Dawe2 

všechny recenze uživatele

V dnešní době, kdy už neví co by se natočilo a všude je to samá pistole a vražda nebo loupež je tohle opravdu příjemná změna. A i když je leccos trapné, pořád to stojí za to. Ale ty ženský bych vynechal a vůbec by to sneslo buď víc nápadů a děje a nebo možná trochu méně stopáže. Ale co se režisérovi povedlo opravdu skvěle, je napasování herců k postavám. Neuvěřitelně jim to sedí, všem do jednoho. Casting byl zřejmě velmi úspěšný. Matonohu už neuvidím jako postavu z Ozáka, nýbrž z prázdnin :-). ()

Nessak 

všechny recenze uživatele

Měl jsem vysoké očekávání a jsem vysoce zklamaný. Skvělý námět zprasen do podoby představení na skautském táboře s 2x zajiskřením skorovtipu na díl. Z humoru nic víc. Finance na dětský casting nebyly žádné - takovou nesympatickou skvadru, aby jeden pohledal. Ženská linka - maminy... proč? Zbytečné. K hořkému pousmání je jen marná snaha zamaskovat otylou Norisovou. Proč na to koukám dál? Moje děti si ještě nevšimli, jak je to nudné a Pixar si dává s novým animákem na čas. ()

Reklama

Pokri 

všechny recenze uživatele

Sú veci, ktoré ma vždy šokujú. Napríklad natočenie druhej série tejto nudy. Vtipné to nie je, dej to nemá. Celé je to len niečo na štýl sondy do fiktívnych životov ústrednej trojice. Od odpadu zachránil túto scenáristickú pohromu len fakt, že tí traja nie sú Miezga, Kemka a Jakab. Áno, aj to je dnes pozitívum našom televíznom nebi, resp. pekle. ()

mia.com 

všechny recenze uživatele

Jako celkem se to da, obcas je to i vtipne, ale bohuzel prevazuji negativa. To jsou vsechny slovenske deti tak otravne, rozmazlene a ujecene? Mela jsem vecne chut je proliskat, aby byly zticha. Zdeno je sice fesak, ale s tim bachorem mam verit,ze je profifotbalista? To snad ne. V druhe rade se objevuje Klaudiina matka a co to do haje je? Chodi do dcerina baraku a bez jejiho vedomi to tam predelava? Wtf? No a nakonec, deti by se na to divat urcite nemely, protoze tam je tolik silenosti, co ti smradi vyvedou a v podstate jim to lehce projde. Takze tuhle nevychovu nedoporucuju. ()

carl.oesch odpad!

všechny recenze uživatele

Ještě zase o třídu horší než Vinaři, snad taky díky "hercům" (mám na mysli mužskou část dospělých), ale hlavně díky trapnému scénáři, šíleným dialogům a neumětelskou režií. Když si vezmu ještě ten "nápad" s tvůrcem Matonohou, je mi z toho opravdu lehce zle. Nepatřím k obdivovatelům Poledňákové S tebou mně baví svět, ale tam to bylo aspoň zručné řemeslo ve všech směrech. Tady tragédie.... ()

Galerie (95)

Zajímavosti (1)

  • Tomáš Matonoha spieva na konci každej epizódy prvej série. V druhej sérii na konci epizód vidno, ako boli natáčané. (ČSFD)

Reklama

Reklama