Reklama

Reklama

VOD (1)

Zeki Müller (Elyas M'Barek) byl jako učitel-samouk vždy zastáncem drsných a nezvyklých metod. Přiměřené násilí na žácích mu nikdy nebylo cizí. Ať už po nich střílel, nasazoval jim pouta, využíval elektrošoky nebo je dokonce nutil se něco ve škole naučit. Ale teď, v třetím díle filmové série Fakjů pane učiteli, přichází okamžik pravdy. Goethovu gymnáziu ubývají studenti a od dalšího školního roku mu hrozí zavření. Poradce pro volbu povolání oznámil Zekiho třídě, že po škole nemají nikde žádnou šanci a navíc je teď čekají testy, které mají prověřit jejich schopnost vůbec dojít k maturitě. Mezi učiteli i studenty zavládne děsivá deprese. Pedagogové se bojí, že přijdou o práci. Studenti propadají zoufalství z toho, že dveře k lepší budoucnosti jsou pro ně definitivně zavřené. Ředitelka Gudrun Gerster (Katja Riemann) všechny tyto starosti s radostí hodí na krk hlavně Zekimu a nové školní posile Biggi Enzbergerové (Sandra Hueller). Mají se postarat o několik rychlých, výrazných studentských úspěchů, aby zabránili zavření školy. A tak jsou na řadě soutěže o nejlepší studentský hudební a výtvarný výkon, o nejlepší školní noviny. Na programu se musí objevit i veledůležitá kampaň proti šikaně na škole. Je tedy na Zekim, aby své svěřence konečně donutil vzít osud do vlastních rukou. Jenže jedna věc je někoho přesvědčit a druhá, aby to pak dotyční i udělali. Na řadu přichází další Zekiho novátorské pedagogické postupy zahrnující i nelegální podkožní čipování studentů, aby se mu netoulali za školou. Protože studenti Chantal, Danger, Zeynep i Burak mají vedle obtížné vzdělatelnosti i jiné, hodně odlišné problémy. Je vůbec nějaká naděje, že Zeki k maturitě protlačí celou 11. B? (CinemArt)

(více)

Recenze (191)

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Ne až tak hloupé jako dvojka, ale pořád to zdaleka nedosahuje kvalit parádního prvního dílu. I když neposlušní studenti tažení na laně za autem a další kraviny se mi moc líbily. Dějově je to bída, ale nikdo asi nic jiného nečekal, takže výsledek vidím jako hodně jednoduchou nenáročnou zábavu. 65% ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Ono je to dokonce lepší než dvojka. Ano, je to podobné svým předchůdcům a stojí to vždy na tom stejném, ale nijak tomu neklesla úroven, stále se toho drží ti stejní herci a my přece chtěli už od jedničky vědět, jak to s nima dopadne. Takovou úroven si neudrželi ani prcičky a to je mám tak rád. Když tak nad tím přemýšlím, asi jsem stále ještě nedospěl. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

První díl filmové série Fakjů pane učiteli by se dal směle označit jako svěží závan na poli německých komedií, dvojka byla ještě docela ucházející, ale trojku si Bora Dagtekin mohl klidně odpustit, jde totiž víceméně o jeden velký nezábavný trapas. Tuhle potápějící se bárku drží nad vodou snad už jen sexy sympaťák Elyas M'Barek a energický soundtrack. (40%) ()

panMartin 

všechny recenze uživatele

Očividně to udělalo velkej boom i po druhém díle, tak proč nenatočit trojku. Bohužel už to ale nedokázalo jet v zajetých kolejích předešlých dílů. Bohužel přeobsazení partnerky hlavní postavy tomu taky neprospívá. Elyas M´Barek je frajer pořád :D a parta studentů je pořád stejně blbá. A poprvé mi přišlo, že to nebavilo ani M´Bareka, na kterém celá trilogie stála. Bral bych to jako konec německé trilogie, která se jim mimořádně povedla a dál bych to nepokoušel. ()

griph 

všechny recenze uživatele

ᴰⁱˢ ˢʰⁱᵗ ᵐᵉʲ ᵏᵒⁿᵗᵉʲⁿ ˢᵃᵐ ᵒᶠ ᵈⁱ ⁱⁿᶠᵒʳᵐᵃᵗⁱᵒⁿ ʲᵘ ʷᵒⁿ'ᵗ ᵗᵘ ⁿᵒᵘ ᴶᵘ ʰᵉᵛ ᵇⁱⁿ ʷᵒʳⁿᵈ  HeštegPosledníFakju? Sou last part nám nabídnul maturitu naších známých asociálů z 11.B, dále vztah pana DontTačMiPlz (DTMP) s emařkou, která se chtěla udusit v karavanu, mimochodem už druhý pokus o sebevraždu v této sérii.. Šantal se rozhodla okusit pořádný vzrůšo se svým DTMP, které při virtuálním orgasmu přeřušila sušenková babička.. nic zajímavé už last díl nenabídl až na milostnou báseň v binárním kódu s tak sladkými slovy jako 1101101 1101001 1101100 1110101 1101010 1110101 100000 1110100 111111 = miluji tě - nevím co bylo přesně bylo v té básni.. Holt po druhém slabším dílu se stále drží laťka okolo dvojky, žádný posun k lepšímu, spíše i k horšímu.. :) ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Očekávané zakončení celé zprvu úspěsné německé trilogie je konečně za mnou a ačkoli k prvním dvěma dílům tíhnu až k jako srdečním záležitostem, jsem rád, že Zekimu a jeho partě již odzvonilo. Loňská trojka už totiž nepřekypuje žádnými překvapivými momenty, ani jedním highlightem, který by z ní dělal výjimečný zážitek. Dagtekin zde už pouze recykluje grimasy a chování jednotlivých postav, ždíme z nich poslední, doposud nevyřčené hlášky, u kterých je ale hned jasné, proč ještě nebyly použity. Byl jsem v dubnu hrozně naštvaný, že poslední Fak nestíhám v kině. Nakonec ušetřených peněz ani trochu nelituju, třebaže jsem rád, že se o ten třetí díl ještě pokusili. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Trojka je v pohode. Drží sa kurzu, šialené úlety vyvažuje edukačnými žvástami, má príbeh, krízu a šťastné vyvrcholenie. Bola to dobrá séria, ale snáď je už koniec. O 10 rokov poprosím remake a nie žiadnu upotenú a zpackanú štvorku. 3 z 5 ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Třetí díl je o poznání lepší než dvojka. Docela se mi to líbilo a zasmál jsem se. Příjemná komedie. Sice to není žádný extra trhák, ale propadák určitě také ne, jak tu někteří tvrdí. Doporučuju ()

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Díl, který má v divácích upokojit chtivost vědět, jak to vlastně se všemi dopadne. Jednoduše taková tečka za celou sérií, která zničehonic vyletěla úspěchem vzhůru a dá se říct, že s tímhle dílem i pěkně klesla a díkybohu, že je snad už konec. O vtip se vážně snaží, ale některý momenty jsou tak neuvěřitelně bizarní, že tohle se může snad dít jen na škole v Německu. Naštěstí moje očekávání, nebyla nijak velká, takže se nekonalo ani příliš velké zklamání. ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Poslední a kvalitou nejhorší díl suvereniho učitele, který opět zápasí nevšedními metodami se svými žáky, tentokrát aby je dovedl ke zkouškám na jejich budouci profesi. Vtipných momentu a hlasek sice pár bylo, ale přehnana demence jeho třídy a některých zbytečných scen už byla moc! 40% ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Je to pořád stejně ujetý a šílený :D A doufám, že tímto dílem to již končí, protože si myslím, že od teď by to již mohlo být trošku nudný a trapný :D :D :D Na této trojici filmů se mi nejvíce líbí ta svižnost - plno filmů by si od nich mělo vzít příklad - protože to opravdu doslova frčí :D :D Elyas MBarek je Fešák pořád :D a parta studentů je pořád stejně blbá :D Ale na tento film je potřeba koukat s hodně velkou rezervou :D ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Zklamání. Jednička je velmi sympatická a oddychová komedie. Dvojka je typický sequelový film, který ve výsledku nabízí totéž, jen je dražší a je tam toho více. A trojka?? To je promrhaná šance. Tuhle sérii mám celkem dost rád, a to více mě fakt zaráží, jak moc je trojka nudná a nevtipná. Chápu, že se tvůrci snaží upozornit na sociální problémy dnešní mládeže, ale že film ztratí svoje kouzlo jsem fakt nečekal. Film už není ta drzá komedie, která nás pořádně rozesmála a pobavila. Z toho zbyl jen slabý odvar, kde se neustále opakují ty samé vtipy. A je to škoda, protože ve filmu je několik hodně povedených scén, se kterými by se dalo pracovat. Jenže film má skoro dvě hodiny, a prostě nudí a spoustu scén je hodně výplňových a těžko uvěřitelných, i rámci světa, ve kterém se celá trilogie odehrává. Další velkou chybou filmu je to, že zde chybí silný ženský protihráč hlavnímu hrdinovy(Karoline Herfurth je fuč a její absence je hodně znát). Fakjů pane učiteli 3 je prostě velké zklamání a fakt jsem se dost nudil, naneštěstí je ve filmu pár momentů, který to zahraňují, ale pořád se nelze zbavit pocitu, že tohle je mělo být o dost lepší. ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

Do třetice opět za 5. Pravděpodobné uzavření trilogie režijní, scenáristické a herecké kulometné palby satirických komedií o boji mezi zkaženou mládeži a učiteli za pomocí ironie a černého humoru. Souhlasím, že poslední díl je i zároveň nejslabším. Možná proto, že není už tak čerstvý a originální jako díl první. Stále jde ovšem o nadprůměr v žánru jak pojmout film o adolescentech, který není jak z Disney Channelu. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Tak ako to skončilo? Poďla mňa zbytočný a nudný diel, tak ale trilógiu treba nejako ukončiť. Nemci to však posrali na plnej čiare, vtipy málo, dej to nemá skoro žiaden ale aspoň záver sa vydaril. Na predošlé filmy sa to neťahá ani zďaleka. Chvalabohu už zmaturovali. 3* ()

Reklama

Reklama