Reklama

Reklama

VOD (1)

Zeki Müller (Elyas M'Barek) byl jako učitel-samouk vždy zastáncem drsných a nezvyklých metod. Přiměřené násilí na žácích mu nikdy nebylo cizí. Ať už po nich střílel, nasazoval jim pouta, využíval elektrošoky nebo je dokonce nutil se něco ve škole naučit. Ale teď, v třetím díle filmové série Fakjů pane učiteli, přichází okamžik pravdy. Goethovu gymnáziu ubývají studenti a od dalšího školního roku mu hrozí zavření. Poradce pro volbu povolání oznámil Zekiho třídě, že po škole nemají nikde žádnou šanci a navíc je teď čekají testy, které mají prověřit jejich schopnost vůbec dojít k maturitě. Mezi učiteli i studenty zavládne děsivá deprese. Pedagogové se bojí, že přijdou o práci. Studenti propadají zoufalství z toho, že dveře k lepší budoucnosti jsou pro ně definitivně zavřené. Ředitelka Gudrun Gerster (Katja Riemann) všechny tyto starosti s radostí hodí na krk hlavně Zekimu a nové školní posile Biggi Enzbergerové (Sandra Hueller). Mají se postarat o několik rychlých, výrazných studentských úspěchů, aby zabránili zavření školy. A tak jsou na řadě soutěže o nejlepší studentský hudební a výtvarný výkon, o nejlepší školní noviny. Na programu se musí objevit i veledůležitá kampaň proti šikaně na škole. Je tedy na Zekim, aby své svěřence konečně donutil vzít osud do vlastních rukou. Jenže jedna věc je někoho přesvědčit a druhá, aby to pak dotyční i udělali. Na řadu přichází další Zekiho novátorské pedagogické postupy zahrnující i nelegální podkožní čipování studentů, aby se mu netoulali za školou. Protože studenti Chantal, Danger, Zeynep i Burak mají vedle obtížné vzdělatelnosti i jiné, hodně odlišné problémy. Je vůbec nějaká naděje, že Zeki k maturitě protlačí celou 11. B? (CinemArt)

(více)

Recenze (191)

Rehooo 

všechny recenze uživatele

Pořád se příběh snaží udržet to "své". Jenže koukat potřetí na to samé není úplně ono. Aby film dosahoval kvalit svého prvního dílů, musel by přijít s něčím novým. To se bohužel nestalo. Film je ale i tak plný vtipů a zábavných scének, jen tomu chybí něco navíc. Něco, co by z filmu udělalo opravdu něco neotřelého a originálního. Prosně něco víc, než jen pohodový snímek na jeden večer. ()

Snake.Charmer 

všechny recenze uživatele

Po třetí a v podstatě zase to samé. Pár geniálních momentů střídá zbytečný trapný a fekální humor. Je to škoda, vzhledem k tomu, že tahle parta potenciál má. I tak vcelku koukatelná oddychovka. ()

SpeedyCZ 

všechny recenze uživatele

Už druhej díl neměl od dna daleko, ale tady jdou ještě dál. Ani nevím, proč jsem to dokoukal, je to hrozná blbost. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Fakju po tretikrat a opat som sa dobre bavil,trosku som sa bal,ze to bude hovadina,ale chvalabohu som sa mylil,svizna a vtipna komedia so sympatickym hereckym obsadenim na cele s Elyasom M'Barekom,nemci maju talent na komedie v poslednych rokoch...:-) ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

(Pravdepodobne) Záverečný diel príbehu „FJG“, napriek pár skvelým odkazom pre súčasnú a budúcu generáciu mladých ľudí, vo mne nevyvolali také pocity, aké som čakal. Zvolená koncepcia nie je zlá a svojským spôsobom sa snaží upozorniť na aktuálne problémy jak v živote školákov, tak aj vo školstve (samozrejme všetko len z obecného hľadiska). Na druhej strane však tomu použité zábavné scény nefungujú tak, ako kedysi. A ešte k tomu celý príbeh je zbytočne nafúknutý na 120 minút. Skrátiť minimálne o 30 minút. Osobné hodnotenie: 72% (***) ()

zelda82 

všechny recenze uživatele

Jasne, objektivne je to chujovina, ale me tahle serie komedii proste bavi a mam pro tuhle partu posuku proste slabost. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Už se nesměju, pouze usmívám. Návrat do prostředí jedničky body nepřidává, opět je i nějaký vzdor studentů, ale nakonec se motivace pro maturitu najde. Autoři dovršili trilogii, tak jak se z kriminálníka stane učitel a z třídy vyvrhelů a outsiderů maturanti. ()

Hartigan 

všechny recenze uživatele

Na Zekiho návrat jsem se vskutku celkem těšil. První dva díly byly super komedošky, nicméně napotřetí to celému ansáblu vůbec nevyšlo a dostalo se nám jen přehnaně křečovitého, již ničím originálního humor od stejné čtyřky puberťáků, která svojí opakovanou hloupostí dokáže pouze nudit (otrávná Chantal) a těžko k nim může i po celé trilogii "rozumný" divák nad 20 let najít porozumění. Snad je opravdu nadobro konec, poněvadž tady pšenka znovu neporoste. ()

guri 

všechny recenze uživatele

Jednotka bola velmi prijemnym prekvapenim (hoci slovne spojenie "podarena nemecka komedia" znie dost divne), no dalsie diely idu kvalitou znacne dole. Treti ucitelsky film ma uz len minimum podarenych vtipov a navyse dlzka stopaze je v tomto pripade vrazedna, kedze slaby dej je nutne vyplnit mnozstvom vaty. Verim, ze dalsieho pokracovania sa uz nedockam. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Dvakrát polepšení študenti boli zrejme zas na lobotómii, lebo sa opäť chovajú ako retardovaní idioti, ktorých treba polepšiť znova. Koncept je už riadne vyčerpaný a v podstate len recykluje predošlé diely s tým, že ide do čoraz väčších extrémov. Moment prekvapenia je nenávratne preč, tu cítiť len snahu vydojiť ďalšie prašule z úspešnej značky. S týmto na pamäti je ešte zázrak, že to nedopadlo horšie. 5/10 ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Zatimco dvojce se dařilo bodovat změnou lokace (školní výlet), což přineslo dost zábavnejch situací, trojka už nepřichází s žádnym zajímavym nápadem. Zeki už nemá po návratu za katedru moc co nabídnout a hlavní zápletka v podobě maturity byly poměrně chabá. Chování postav a situace, do jakejch se dostávaly a jaký se řešily mi přišly občas tak neuvěřitelný, že by nepomohlo ani to, kdybych biják bral jako crazy komedii. Dobrejch vtípků se objevilo jen pár (spíš hlášky) a dost často jsem koukal na hodinky a přemýšlel o tom, že je ten biják nějakej dlouhej. Dvě hodinky stopáže byly v tomhle případě fakt moc. Průšvih se nekoná, ale je trochu smutný, že doposud slušná série končí takhle nezajímavě, dvě silnější hvězdy. ()

Razzor_82 

všechny recenze uživatele

FááákT jsme mě zklamal pane Müllere. Tady už je vtip moc přehrávaný a působí protivně. Ale pár hlášek a originální nápad s čipy je ještě snesitelný. 5/10 ()

kubik.j1 

všechny recenze uživatele

Jednoznačne žiaľ najslabšia časť zo všetkých troch. Film ma prvú polovočiku nesmierne nudil, škoda že až druhá polovica sa rozbehla. ()

Franc1s 

všechny recenze uživatele

Tak konečně vyšla trojka a trilogie je kompletní..U dvojky jsem se ještě válel smíchy pod stolem, tady už ne. Samozřejmě vtip a smích tu byl, jen už ne takový jako dřív, škoda. Moc se mi ani nelíbilo co udělali z Dangera, taky mi tu chyběla Zekiho správně ztřeštěná partnerka z jedničky. Samozřejmě nesmí chybět vsuvka s uprchlíky. Pro mě nejslabší díl, ale na jedno pohodové odpoledne vystačí. 6/10 ()

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Jedná sa síce asi o najhorší diel z celej trilógie, ale podľa mňa sú medzi jednotlivými dielmi minimálne rozdiely a aj tento dokázal zabaviť a udržať laťku na nadpriemernej úrovni. Tento diel mi pripadal viac bláznivý a menej vtipný ako predchádzajúce dva, ale zábava to bola a taktiež bolo fajn vidieť takmer komplet zostavu opäť pokope. Veľmi obstojný záver trilógie. 6,5/10. ()

Mouchal 

všechny recenze uživatele

Celá trilogie Fakjů se dá charakterizovat jako naprosto ujetá, šíleně barevná a záchodovým humorem zábavná guilty pleasure. Ano, scénář nepřetéká originalitou a ani většina vtipů není nikterak kvalitní, ale forma, jakou je to vše podáváno je dokonalá. S 10.B (nyní už 11.B) jsem pár chvil strávil a každý mi tam svým způsobem nějak přirostl k srdci a Zeki je prostě "snovej" učitel, který se s nikým a ničím nemaže. Už ve dvojce mrzela malá účast "Šnáblštatový", zde bohužel až na pár slov není vůbec a její náhradnice nepůsobí ani zdaleka tak dobře. Co mě osobně naopak potěšilo a překvapilo byla účast fotbalistů Bayern Mnichov na natáčení (ikdyž jim nefandím, fotbal sleduju) a český dabing, který je v celé trilogii perfektní (a to se dabingu většinou obloukem vyhýbám). Třetí Fakjů je pitomý, je přitažený za vlasy a někdy opravdu pořádně tlačí na pilu, ale jede si furt ten svůj vlastní styl, který započal už v jedničce. Co na to říct? Snad jen to, že já mam holt rád pitomosti. A trilogie Fakjů u mě bude mít vždy svoje místo (i z toho důvodu, že dobrých šílených komedií je jako šafránu). 78% ()

balcazar 

všechny recenze uživatele

Síce som dvojku nevidel, ale asi mi to až tak neprekáža. Keď však porovnám jednotku s trojkou, celkom ma prekvapilo, že má jednotka lepšie hodnotenie, keďže to bol kolosálny shit. Trojka sedí s hodnotením na csfd a užil som si ju viac (možno aj preto, že som čakal tie najklišovitejšie a najtrápnejšie vtipy podobné českému Kameňáku). Už to nie sú také trápne a silené vtipy, minutáž celkom plynula a odsýpala, takže som rozhodnutie ísť na tento film do kina (zase nič iné schopné nedávali) som až tak neľutoval. Štvorku by som však už neriskoval. :D ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

První díl byl hodně příjemný překvapení. Komedie, která přišla z říše? Do té doby pro mě utrpení. Dvojka si pohrála s klasickým pokračováním, kde se mění prostředí, ale bylo tam hodně přidané hodnoty. A trojka? Trojka je nejslabší fakáč z trilogie, což není nic hroznýho, ale příběh působí vyčpěle. Spíš série minizápletek, které již nejsou tak vtipné a nečekaně originální jako u předchozích dílů. Rozhodně to neurazí, ale zasloužilo by to kvalitnější péči. ()

Reklama

Reklama