Reklama

Reklama

VOD (1)

Zeki Müller (Elyas M'Barek) byl jako učitel-samouk vždy zastáncem drsných a nezvyklých metod. Přiměřené násilí na žácích mu nikdy nebylo cizí. Ať už po nich střílel, nasazoval jim pouta, využíval elektrošoky nebo je dokonce nutil se něco ve škole naučit. Ale teď, v třetím díle filmové série Fakjů pane učiteli, přichází okamžik pravdy. Goethovu gymnáziu ubývají studenti a od dalšího školního roku mu hrozí zavření. Poradce pro volbu povolání oznámil Zekiho třídě, že po škole nemají nikde žádnou šanci a navíc je teď čekají testy, které mají prověřit jejich schopnost vůbec dojít k maturitě. Mezi učiteli i studenty zavládne děsivá deprese. Pedagogové se bojí, že přijdou o práci. Studenti propadají zoufalství z toho, že dveře k lepší budoucnosti jsou pro ně definitivně zavřené. Ředitelka Gudrun Gerster (Katja Riemann) všechny tyto starosti s radostí hodí na krk hlavně Zekimu a nové školní posile Biggi Enzbergerové (Sandra Hueller). Mají se postarat o několik rychlých, výrazných studentských úspěchů, aby zabránili zavření školy. A tak jsou na řadě soutěže o nejlepší studentský hudební a výtvarný výkon, o nejlepší školní noviny. Na programu se musí objevit i veledůležitá kampaň proti šikaně na škole. Je tedy na Zekim, aby své svěřence konečně donutil vzít osud do vlastních rukou. Jenže jedna věc je někoho přesvědčit a druhá, aby to pak dotyční i udělali. Na řadu přichází další Zekiho novátorské pedagogické postupy zahrnující i nelegální podkožní čipování studentů, aby se mu netoulali za školou. Protože studenti Chantal, Danger, Zeynep i Burak mají vedle obtížné vzdělatelnosti i jiné, hodně odlišné problémy. Je vůbec nějaká naděje, že Zeki k maturitě protlačí celou 11. B? (CinemArt)

(více)

Recenze (191)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Nepřekvapivě sestupná tendence. Druhé pokračování a zakončení celé trilogie už totálně vaří z vody. I Karoline Herfurth se tu ani neobjevila a chvilku po konci mi přijde, že nedorazil ani sebemenší příběh. Parta hlupáků si to občas dává dobře, ale spíš je to někdy až na sílu a opravdu dobrých vtipů tu je jen pár. Zbytek je spíš trapný. A poprvé mi přišlo, že to nebavilo ani M´Bareka, na kterém celá trilogie stála. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

No, kupodivu lepší než skoro mizerná dvojka. Téma není vůbec originální, ale má svůj humor. Začátek vypadal průjmově, ale potom se mi podařilo zařadit do školních lavic. ()

gemi 

všechny recenze uživatele

Úplně zbytečný film. Jako dvojka, jenom bez výpravy. U všech tří dílů jsem se nezasmál ani jednou, což je u komedie dost smutný výsledek. Jediný, koho tyto filmy pobavily, jsou herci. Aspoň podle nepovedených záběrů, které jsou vždycky na konci, si užili spoustu legrace. Divák má ale smůlu, protože povedené záběry jsou velmi nevtipné. Teda pokud není infantilní imbecil, pak by se mohl tu a tam uchechtnout. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Ubylo vtipných scén, přibylo mnohem více emocí. Finální Fakjů pane učiteli je z celé trilogie jednoznačně nejhorší, přesto se jedná o relativně důstojné zakončení, které opět nabízí poctivou porci humoru a šílenství, notnou dávku citečků a vážnějších témat. Divák se však nenudí, snímek má pořád jisté grády a přestože se už těžce vaří z vody, stále má místy co nabídnout. Já jsem spokojený, film mě nezklamal, dobře pobavil a docela se mi i líbil poetický závěr, během něhož málem i slza ukápla. Na 4* to sice není, ale lepší 3* si pan Müller a spol. zaslouží. 6/10. ()

RAFT 

všechny recenze uživatele

Třetí a doufám že, už taky poslední díl .Karoline Herfurth škoda že ,už ve filmu není jako by tušila že, třetí díl bude tak trochu špatný.A všichni se tu chova jako rozmazlené hovada.Čipovat a ovládat je na vodítku jako psi to už je fakt moc .Další díl už opravdu ne .60% ()

Michal.Jezek 

všechny recenze uživatele

Příjemné, zábavné, občas i k zamyšlení a hlavně střelené !! Taková ta večerní oddychovka se zajímavými příběhy jednotlivých postav. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, že se to nějak posere, a celá trilogie se tím nějak vykurví. Překvapilo mě to, mile, v podstatě to asi líp nešlo, a přes pár na první pohled zbytečně rozcáplých scén.. viz tělocvična a kydy o sobě...To nakonec hravě dalo smysl a dorazilo mě to sestřihem při závěr.titulkách.. tzn je to super :-) ()

TaNya_ 

všechny recenze uživatele

Slabota, kde jednička byla originální a dvojka občas ve svých extrémech vtipná, tak tady se buď přestřeluje až za všechny hranice nebo se naopak snaží hrát na vážnější notu a to filmu absolutně nesvědčí. Veškerý rádoby empatický rozhovory byly utrpením. A nová baba je nesympatická. ()

elimS 

všechny recenze uživatele

50% - komentář 20ti slovy: Pořádný vtip je tak jednou za 15 minut a to je málo. Sice koukatelné, ale potřetí vesměs to stejné a snadno zapomenutelné. ()

AgnesDee 

všechny recenze uživatele

Rozhodně je to lepší než druhý díl, ale první nemá šanci překonat. Je to vtipné, je to šílené, ale někdy až moc šílené. Dokonce v sobě nese i některá důležitá poselství do života, která v tomto díle bijí více do očí než v těch předchozích. Ale nejvíc mě zaráží, kolik je tu dějových podzápletek právě o nejrůznějších poselstvích a jak divně jsou zde překomplikované vztahy. Některé věci se musí vyřešit jak nejrychleji to půjde a jakmile se vyřeší, tak se na ně zapomene. Některé dramatické momenty sice fungují, když se na ně díváte, ale pak přijde další scéna a vy na ně rychle zapomenete. Postavy mění názory na Müllera z minuty na minutu, a zdá se mi, že za to může potřeba prodloužení scénáře. Film je dokonce až zbytečně dlouhý, stačilo by krásných devadesát minut a film by fungoval mnohem víc. Třetí díl je takový všechno-opakující guláš, který ani dobré myšlenky nezředí. ()

RigorMortis 

všechny recenze uživatele

Jednotka bola super, dvojka mala niečo do seba a statočne sa držala, no trojka nemusela ani vzniknúť. Už pri prvých scénach som mal pocit, že niečo nebude v poriadku a to, ako niektorí herci až prehrávali tiež filmu nepridalo na kvalite. Niektoré postavy mi prídu ako vymenené, Zeki tiež občas vyzerá akoby učil prvý deň a tá jeho nová kolegyňa mi príde ako niekto, koho nasilu vsunuli do scenára, aby bol film viac kúl. A Fack bez Lisi? To skrátka nejde. ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Tak nám smradi trochu dospěli a udělali maturitu. Mě se to zdá, že to jede na stejné vlně jako předchozí filmy, pro mě dobrý, zasmála jsem se. ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Trojka není nikterak překvapivá, ale pokračuje v duchu jedničky, jen už se téměř neobjevuje úča Schnabelstedtová, ale nastupuje na scénu Enzbergerová a samozřejmě to táhne Müller. Jinak opět to samé vtípky, drsné metody učení, motivování ve velkém a taky nějaký ten závěr. Hodnocení: 67/100. ()

Nathaniell 

všechny recenze uživatele

Závěr trilogie o "vyfakovaném" učiteli možná mohl být o fous lepší - přece jen, některé jeho pohnutky jsem nechápal a přišly mi nesmyslné - ale lehké zakulhání nakonec vlastně nevadí. Jedna scéna mi přišla trochu přehnaná a to je tak nějak vše, co se zde dá podle mého vyčíst. Třetí a poslední návrat třídy flinků a floutků ode mě dostane možná lehce podhodnocující 4*. ()

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele

První pocit po filmu bylo WTF? To je pěkná sračka teda. Dodíval jsem se na to, ale jen s přetáčením. Děcka jsou rok od roku dementnější, takže bych je už klidně vystřílel. Auf wiedersehen, Dummkopfs! 1-* ()

kubilov 

všechny recenze uživatele

Jednou bych chtěl psát do Třídních prdů. Fakjů je i potřetí debilní teenager komedie, která je ale dobře udělaná a zajímavě tématizuje zásadní aktuální témata hýbající Německem. Třikrát a dost. ()

subic 

všechny recenze uživatele

Partička žáků jde nakonec šprtat, to ale až potom, co se učitel docela solidně nasmaží. Nečekal jsem vlastně nic a ono je to vlastně pořád takové docela stejné, stejně ulítlé. ()

Reklama

Reklama