Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Největší televizní dobrodružství začíná! Osmnáct odvážných Čechů bojuje na opuštěném ostrově o dva a půl milionu korun a titul prvního českého Robinsona. V cestě jim stojí hlad, vyčerpání, vzájemná rivalita i krutá příroda. Moderuje Ondřej Novotný. (TV Nova)

Recenze (171)

kluk z Na 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi převzatý koncept klasickýho survivora, na nic si to nehraje. Ten Vašutův mě nebavil vůbec. Bohužel ke konci bylo vše rozehrané tak, že už to nikoho nepřekvapila. Mladí fanoušci survivera měly velkou výhodu oproti starším, kteří naivně mysleli, že se hraje podle toho kdo si to jak zaslouží. Tadle naivita trosečníků byla vidět i v prvních řadách amerického survivera Jeffa Probsta, než se ukázalo, že asertivita a snaha být co nejvíc užitečný vás před taktikou ostatních neochrání. ()

lardko 

všechny recenze uživatele

O proti skvêlému americkému Kdo Prezije je tohle dost slabý odvar. moderátoruv hlas uspává , a celkove je to.vse na jedno brdo. ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

Na první řadu RO jsem se podívala až pět let od vysílání, poté, co jsem viděla pár dílů českého Survivora, který je za mě katastrofa. Tohle bylo asi milionkrát lepší. Druhou řadu jsem vzdala hned (nelíbil se mi koncept a dozvěděla jsem se nějaké informace, které mi celou soutěž otrávily), ale první byla vážně dobrá. Výrazní soutěžící, bylo jasné, že jsou opravdu na hranici svých sil (někteří až za ní), nejedí atd. - což je propastný rozdíl oproti Survivoru. ()

Rázlik 

všechny recenze uživatele

Jasný, na Americké Kdo přežije to určitě nemá, ale až na nehodícího se moderátora stím prozatím nemám problém. Na můj vkus soutěžící dostali moc velké pohodlí už první den - mikiny, "spacaky", jídlo, atd. Samotné soutěže zatím vypadají v pohodě, po vzoru amerického Survivor. Každopádně tady to dostane špatné hodnocení už snad jen z toho principu, že je to České a na Nově... ()

ElBadelin 

všechny recenze uživatele

objektivne je to tak za 3.5, byt lepsi moderator tak za 4. A navic to muze jeste rust. Ale davam 5*, za nesmyslne nizke hodnoceni nekterych zaslepencu. Jen kokot muze hodnotit na zaklade toho, kdo porad produkuje. ... PS: Jasne ze je to kopirka retardi, co jineho by to asi melo byt. vetsina soutezi je neceho kopirka. ()

fixaman 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem se toho obával, protože Survivor sleduju už cca 10 let a viděl jsem všechny řady. Výsledek ale velmi mile překvapil. Je to skvěle natočené, casting se povedl na výbornou, soutěže jsou napínavé. Jediným slabým článkem je moderátor, což se ale ještě může změnit. Místní pozéři tomuhle pořadu nandají odpady, aby si dokázali, jací jsou intelektuálové, místo aby se pořadu prostě vyhnuli, když je nezajímá. Proto nakonec dávám plný počet. ()

char_t 

všechny recenze uživatele

Jako fanoušek originálu jsem byl hodně zvědavý. A hodně skeptický, předchozí pokus na Primě dopadl tragicky a kvůli tomu jsme čekali na další restart přes deset let, zatímco zbytek světa chrlí jednoho Survivora za druhým. První dojem nic moc - moderátor solidní prkno (dabuje ho robot, že jo?), casting nepříliš sympatický... Ale naštěstí jsem vydržel pár epizod a nelituju. Mezi hráči je nakonec komu fandit, moderátor se zlepšuje epizodu od epizody (podobně jako svého času Jeff Probst na Borneu), výzvy se kvalitou blíží těm americkým... A hlavně, na rozdíl od zmateného primáckého Trosečníka, producenti Robinsona splnili domácí úkol, nakoukali všechny série Survivora, pravidla mají v malíčku a díky twistům z předlohy (i pár originálním) je výsledkem místo očekávanách Vyvolených na pláži celkem koukatelná reality show. Kéž by se dostalo i na další sezónu, tohle není typ pořadu, který se dá dokonale realizovat napoprvé. ||| Opatrných a optimistických 75 %. ||| Zajímavé komentáře: Attta, Zeck ||| Na konci sezóny snižuju na tři, nováci to začínají trochu přehánět. Tam, kde Survivoru stačí 13 dílů, tady už máme třicet a ještě nekončíme, už se použily všechny zvraty z třiceti sezón předlohy, pár nových (hloupých, převážně), a počet záběrů na nudící se trosečníky už přerůstá nebezpečnou mez... Příště trochu kratší, prosím. 60% ()

Wallis3 odpad!

všechny recenze uživatele

Viděno ze pár dílů a mlask tam odpad. Reality krávovima stylem splňte úkol, pak se domluvte koho vyhodíte, pořad bez smyslu a důvodu tomu věnovat další pozornost. Plejmejt se ctyřkama silikonama, co inteligencí zrovna neoplývá a vlastně to potvrzuje jen to, že český člověk je podrazácký tvor, o nic jinýho tam nejde. Moderátor, co řekne, že soutěžící převezou do větší nemocnice, aby provedli kontrolu všech funkcí, je taky na draka :-) ()

Stíba 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k úrovni reality show na našich obrazovkách je to furt to lepší na co se dá narazit. Faktem ale zůstává, že vděčit za to můžeme jen a pouze tématu samotnému a ne úrovni jeho zpracování, které tu nepřináší žádnou přidanou hodnotu. ()

gazogazo odpad!

všechny recenze uživatele

Jonina mě srala hned po první řadě, ale zase Honza byl dobrej masér . No a nakonec souboj o opičí hlavu mezi Markétou a Janem , to se nedá zapomenout ! ()

moviechecker 

všechny recenze uživatele

jedna hviezda len kvôli tomu, že slovenský ostrov bol ešte horší, ináč totálny odpad... vracajú si súťažiacich ako sa im zachce, menia pravidla hlasovanie na rade a podobne nezmysly...a tie duely na vylučovacom ostrove tiež na pi.. ako v slovenskej verzii toto v žiadnom prípade nie je surivor ()

Torpid 

všechny recenze uživatele

Jako sociální experiment je to dost zajímavý. Druhá polovina soutěže může imitovat např. situaci v podniku, ve kterým se chystá propouštění. Takže i trocha poučení se nabízí. Zajímalo by mě jestli někde na internetu nejede přímej přenos 30 krys v uzavřeným kontejneru, to by ale bylo nemorální, protože ty krysy se do soutěže nepřihlásily dobrovolně. Jinak se jedná o dobrodružstvím a sportem trochu ozvláštněné šmírování lidí, vystavených do prostředí, které útočí na jejich nižží pudy. 2- 3 řady mohou být člověku přínosem, větším počtem si však ublížíte. Česká mutace pořadu je ve všech směrech o 2 lvl níže. ()

Hashirama

všechny recenze uživatele

Hele banány vole! Jídlo vole! Cukry vole! Oceňuju, že do tohoto projektu naše televize evidentně hodně investovala a má jasný cíl něco smysluplného vyprodukovat. Nejen proto mě mrzí, že divákovi předkládaná show nemá takovou úroveň, jakou by mít chtěla. A ne jen ve srovnání s originálem. Jednotlivé díly mají divnou kompozici, sestávají z jedné soutěže a zbytek vyplňují pasáže z ostrova, na svou délku jsou tak díly dost prázdné. Celková roztahanost pak vytváří dojem, že účastníci nemusejí hrát, na čemž se dle mého názoru s průběhem nic nezmění. Soutěžící jsou většinou dost nesympatičtí, typicky česká generace středního věku (sympatičtí jsou vyloženě jen ti mladí), proto je prázdnota dílů ještě více ke škodě. Soutěže jsou bez hudebního podkresu, prokládané zpovědí na kameru (vážně, zpověď na kameru uprostřed výzvy) a moderátor je naprosto nemožný. Češi to šoumenství prostě nemají v krvi a další takové projekty s radostí vynechám. ()

CorteX^ 

všechny recenze uživatele

Nevěřil jsem tomu, na tv se již nějaký pátek nedívám, ale dali jsme tomu s přítelkyní šanci a WAU! Upřímně mě to pozitivně překvapilo - výběr soutěžících, poměrně hezky zpracované soutěže (fakt jsem to stavění štábu v tom vedru nezáviděl) a docela i dobrý střih, respektive není nejhorší :). Ze začátku nás trochu polekal moderátor, který působil jak pre alfa verze umělé inteligence bez jakékoliv emoční vybavenosti, ale nakonec jsme si na něj zvykli a zlepšil se, pes. Místy se to zvlášť po sloučení trochu táhne, ale jinak je to pěkné zpestření pondělních a středečních večerů zvlášť v zimním období :). Good job a jsem docela i rád, že už rekruitují pro druhou řadu. Taky mě na tom HLAVNĚ baví to, že to není 100% faleš (teda doufám), jako u prostřena či výměny manželek, které se tváří tak opravdově a přitom je vše naskriptováno. ()

ForGump odpad!

všechny recenze uživatele

Povězte mi něco. Má tohle cenu?.... NEMÁ! Poté, co moderátor Ondřej Novotný svým jemným hláskem pronese k dementním soutěžícím, vztyčte stožár, jsem málem umřel.. 0% ()

Reklama

Reklama