Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Největší televizní dobrodružství začíná! Osmnáct odvážných Čechů bojuje na opuštěném ostrově o dva a půl milionu korun a titul prvního českého Robinsona. V cestě jim stojí hlad, vyčerpání, vzájemná rivalita i krutá příroda. Moderuje Ondřej Novotný. (TV Nova)

Recenze (171)

Zix. 

všechny recenze uživatele

S americkou verzí se to samozřejmě nedá srovnávat, ale sledovat se to dalo. Jen škoda tý hromady zbytečných dílů, kde se hodně často řeší kraviny a hromada keců se opakuje. Ostrov vyloučení byla taky zbytečnost a akorát to celý zbytečně protahoval. I přesto sem rád za celkem přijatelnou verzi našeho Survivora. ()

hotHANZ 

všechny recenze uživatele

Ano jsme fanoušek americké verze pořadu které jsme dal 4 hvezdy, ale česká produkce, neoriginalita a ano Nova, na kterou jsme si vsugeroval alergii. 1 hvězda možná to časem změním na 2 ale rozhodně ne víc. ()

Anysek69 

všechny recenze uživatele

Jsem fanynka USA verze (viděla jsem všechny série, některý i několikrát :D ), ale musím říct, že tohle je dost zklamání, ačkoli na českou verzi čekám už hodně let. Líbí se mi pojetí, především snaha o napodobení originální verze, ale komentátor mě opravdu nepřesvědčil. A upřímně, někteří soutěžící taky nejsou žádný zázrak. 2 hvězdy za snahu, ale na americkou verzi je toho ještě hodně k zlepšení. ()

LukasMaly 

všechny recenze uživatele

Já nemám rád kritizování, ale tohle se mi prostě nelíbí. Moderátor je jak robot a soutěžící jsou buď tak blbí, nebo mají předepsané hodně špatné scénáře co říkat. Možná se podívám na finále, jestli nevyhrál Bazi. Ten vypadá docela normálně... ()

LikamCz 

všechny recenze uživatele

Snaha tu je, ale chyb je tu vice. Například otravný moderátor. Zkrátka pokud chcete vidět kvalitního survivora tak se koukněte na americké nebo klidně australské verze a zjistíte že jsou úplně jinde ()

Pattrick 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem fakt propadák jako u slovenské verze, která byla v prdeli už od prvního dílu, tady to všechno fungovalo, lidi zajímaví, někteří se snaží hrát už od začátku. Nečekal jsem kvality US či Australské verze, přece jen, tam jsou jiné rozpočty, tady si zaplatí za licenci od švédské produkce a používají všechno, co tam švédové připraví pro ostatní národy, kteří si chtějí natočit svoji verzi.. pak už jen záleží, jaký je casting, jak se to sestříhá, jaký je moderátor (Novotný mě nepřesvědčil, zase mluva jak robot, na to má nova fakt pech, viz. Masterchef). Na další díl jsem zvědavej, dle slibů má být i kmenovka zajímává. ()

barneybishop 

všechny recenze uživatele

Jsem velkým fanouškem US Survivora, kde jsem viděl všech 33 dosavadních sérií a došel jsem k názoru, že to není špatné, naopak... sice je pravda, že moderátor je jak stroj, ale porovnejte to s Jeffem z 1. série z Bornea a uvidíte ten samý výsledek... :) Až toho bude mít Ondra víc za sebou, tak to vyjadřování a akčnost přijde samo od sebe. Jinak zatím zajímavě rozehraný dle mého názoru. Hodně mě štve, že tu valná většina lidí hejtuje a odsuzuje jen kvůli tomu, že nic jinýho než US verzi prostě nebere a že je to vysílaný na Nově s nespočet reklamama. Z mojí strany spokojenost, ale je co zlepšovat. :) ()

huspenina33 odpad!

všechny recenze uživatele

Mně se to teda strašně líbilo, nejvíc úplně ze všech. Paní co zahrabává mouku do písku, veterán bez veteránského auta, který sestavuje hlavolam nad jeho intelekt, vizážistka bez vlasů, paní účetní v brýlích, která ví že ji vyřadí, protože má brýle, nejvyšší pan železničář a spousta krásných, chytrých lidí v plavkách. Všichni se mají rádi, všichni jsou kamarádi, společně staví přístřešek, ještěrky jim nevadí, JEN TAK DÁL, těším se na všechny Vaše krásné příhody. ()

bettyragy 

všechny recenze uživatele

Tak jsem viděla kousek a stačilo. Myslím, že milovníci klasického survivoru ani více neunesou. Nevadí mi napodobeniny, ale rozhovory během soutěží - to mě opravdu neoslovilo. Hlas moderátora je dost nezáživný a to jsem byla zprvu potěšena, že to není další profláknutá tvář. Bohužel, dávám hvězdičku za snahu a za krásné prostředí. ()

kostejno

všechny recenze uživatele

Uff... No produkce není zase tak špatná, jak by se dalo čekat... Soutěže docela vypadají k světu, to stejné sošky, místo rady atd. Problém je v lidech. Typičtí nezajímaví Češi, kteří se tváří, že spolkli všechnu moudrost, vědí všechno o hře, vědí, jak se staví přístřešek, vědí jak rozdělat oheň, vědí kdy se mají vysrat, ale přitom vědí velký ho*no. Dokonce jsme se dočkali velkého momentu, když někdo hlasoval pro člověka jen proto, že se na něj onen hříšník neusmál. Zdá se mi, že zde není nikdo, kdo má tucha, oč tu běží... Snad jen ten David nebo jak se jmenuje... Moderátor, který se vyjadřuje jako po výplachu mozku, tomu jen nasazuje korunku. Malé plus za Bazyho, který až nápadně připomíná Rudyho ze Survivoru... No po dvou dílech zatím 1-2 hvězdičky, tak uvidíme, co se z toho vyklube... JINAK FANDÍM IVETĚ!!! ()

Jancaa01

všechny recenze uživatele

Moderátor je kapitola sama o sobě, ale hold Jeff nasadil laťku vysoko.. K soutěžícím necítím žádné sympatie, je mi vlastně úplně fuk kdo vypadne. Jsou nezajímaví. Americkou verzi jsem viděla před x lety a pořád si pamatuju jména jako Boston Rob nebo Jt.. Na druhou stranu soutěže nejsou vůbec špatně.:) ()

pokyy 

všechny recenze uživatele

Koukám, že většina zase hodnotí, protože to je od TV Nova. Nechápu srovnávání s originální US verzí. Např. AUS verze také nemá v každém díle kmenovky a byla to nádherná řada. U robonsona bych ocenil soutěže, zatím všechny přebrány z originálu, moderátor trochu sušší, ale věřím, že se zvedne, v E03 už byl vidět pokrok. Nejhorší jsou soutěžící, místo aby se vybrali hráči, tak se tu hraje na povrchní problémy typu, nemám ho ráda atp. Nechápu oheň, proč ho nemají nikde na stálo a každý den ho začínají na novo, stejně tak přístřešek, měli je hodit do sezony monzunu někam na fidji. Stažení hráčky kvůli bolavé noze a zase její návrat snížil hodnocení. Budu pokračovat v dívání, věřím ve vzestupnou tendenci hodnocení. PS ať vypadne trafikantka, kdo na to má čumět ()

DžejPý 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem byl celkem spokojen, ve srovnání s Trosečníkem je RO o třídu (několik tříd?) lepší. Jenže na Primě začali dávat další řadu U.S. Survivoru - a mě došlo, že Nova tu jako u telenovel řeší hlavně p*****y, že vysílá dva díly každý týden vždy jen s jednou soutěží (což originál zvládne v jednom dílu), že moderátor je aktivní jak užovka v mrazu, jeho hlas se v nočních vysílacích hodinách funkcí blíží k prášku na spaní... Tak uvidíme, zatím bych dal 2* až 3*. EDIT 30.4.2017 Něco se zlepšilo (moderátor - nebo jsem si na něj zvykl?), něco se zhoršilo - proč na ostrově vyhnanství nesoutěží všichni (někdo tam přežívá od začátku až do konce), proč Petra nebyla vyloučena při hospitalizaci (v U.S. Survivoru Jeff dovolí odjezd pouze těm, kteří hru vzdají, jinak musí zůstat) a poté navrácena (aniž by se jí týkaly některé kmenové rady a soutěže), proč je po soutěži o imunitu rada odkládána a bohužel i další. Ale soutěže jsou věrnou kopií originálních, tedy slušně koukatelné... Tak pořád 2 až 3*. EDIT č. 2: nakonec dám 3*, hlavně za zápas Petry s Davidem v bahně a reakce ostatních soutěžících :) ()

Vodin 

všechny recenze uživatele

Wtf, kde toho Novotnyho vyhrabali? Mohli tam pustit rádio misto něho, jinak to zatím není takovej propadák no,nevím. ()

Deivy 

všechny recenze uživatele

Vy čo dávate odpad sa tu na čo hráte? Odpad bol Ostrov na Markíze z čoho som si išiel oči vyškrabať. Toto je úplne iná úroveň. Samozrejme nie je to Survivor, ale to od našich krajín ani čakať nemôžme. Zobudte sa, dajte tomu šancu a napíšte objektívne a reálne hodnotenie. Edit: po zluceni rovnaka katastrofa ako Ostrov, zial. Za prve epizody nechavam **. ()

halablabla odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosté ZKLAMÁNÍ Takže čím bych začal... Osobně tuhle soutěž sleduju a chce se mi zvracet! Moderátor je naprosto strašný,nesympatický a ten scénář...nebyl by rozdíl kdyby ho četl. Kdyby mu přilepili na ksicht fotku Jeffa, tak i ta udělá víc než on a bude to mnohem zajímavější. Osobně bych bral i českého dabera Jeffa než jeho. Pak tu máme soutěžící jedním slovem katastrofa. Půlka z nich vypadá jakoby to vše viděla úplně poprvé. Žádná strategie, nic. Snad když se se někam hlásim tak si aspoň něco zjistím. Jediný kdo tam něco udělal je podle mě Iveta, David,Marek a možná i Martin. Navíc čeští soutěžící mají ohromně víc jídla a věcí než v originále. Dál to nebudu komentovat. Teď k samotné hře. Třičtvrtě dílu tam ukazují co se všude děje a pořád melou kraviny na kameru. Občas v polovině dílů je nějaká ta výzva, nebo na konci kmenová rada. Jinak nic. Je to strašně zdlouhavý a nudný. O hudbě v pozadí ani nemluvím. Kmenové rady... vysvětlí mi někdo proč sakra jsou některé rady ve dne?! A vůbec proč není kmenová rada každý díl?!! No nic teď k pozdější fázy hry. Proč je tam sakra ostrov vykoupení?!!! Neměl by být od začátku a né až potom,není to trochu pro ostatní nefér? Dobrá jen ještě otázka.. proč při sloučení jdou na další ostrov? A vůbec nechce se mi to všechno psát má to tolik chyb, že by se daly krájet. :D Zeptám se jednoduše, proč česká verze této soutěže nemá stejný pravidla jako Americká?! -_- Proč všechno češi totálně zes*rou. Pro mě osobně jako fanouška této soutěže, je to utrpení, tragédie a obrovské zklamání. ()

Cuffini 

všechny recenze uživatele

Jestliže jsou soutěžící tupci, co jsou potom ti chytráci tady, kteří nadávají na to, že to je další okopírovana show ze zahraničí, jak je to naprosto bože fakticky hrozně trapnéé? No neke, ona už někde taková gameska fakt běžela jó?! Nene! Musím se smát i těm, kteří si mysleli, že Češi budou při soutěžících po odhalení odměny po výhře jak ti Amíci v Survivoru skákat, brečet a slintat jak šimpanz po rozdělání ohně ze svýho usušenýho bio bobse. Nejsme Amici, takže emocionálních kolapsů se jako zde, překvapivě nedočkáme... Jsme prostě velká banda neprožívajicich flegmoušů, se s tím smiř, voe. ()

Reklama

Reklama