Reklama

Reklama

Australian Survivor

(pořad)
všechny plakáty

Recenze (17)

Zix. 

všechny recenze uživatele

Konečně Survivor jak má být a nemusí pocházet z USA. Líbí se mi jak umí kombinovat verzi z prvních sérií kde jde hodně o přežívání zároveň se tam hraje, samozřejmě díky hráčům, kteří hrají a taktizují od začátku do konce. K tomu mají sice kontroverzní, ale hodně zajímavý a hlavně originální twisty - pouze škoda že první sérii jeden z nich ovlivnil víc než si asi produkce nebo kdokoliv přál. Kvůli tomu se bohužel tolik nepovedla část po sloučení. Napravili to alespoň skvělým finále, který bylo fakt úžasný a asi nejlepší co jsem kdy viděl. Další série jsou taky slušný a zábavný, určitě lepší než většina novějších amerických sérií. Bohužel se jim ale víc a víc přibližují i když na ně rádi posměšně naraží. Další vada je, že zatím jsou většinou slabý vítězové, na který si většina fanoušků za pár let ani nevzpomene. Hodně velkým plusem je ale moderátor Jonathan LaPaglia, kterej mě taky příjemně překvapil a je jen škoda, že asi nehrozí jeho nahrazení Probsta v USA. ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele

Třetí australský Survivor jsem z počátku bral spíše jako fajn bonus k ukrácení si čekání na další sérii americké verze, ale pak přišla pátá epizoda a já tomu neskutečně propadl. Řada skvělých nápadů produkce. Hráči co šli do soutěží naplno. "Boj o přežití". Všechno to, co se za těch několik let v americké verzi trochu vytratilo. Finále série je pak po této stránce naprosto famózní. To, že tam byli lidé jací byli, je už druhá věc, ale o tom se tu rozepisovat nebudu. Snad jen dodám, že pro mě byl pomyslný vrchol zhruba druhá třetina show. Pak začal pořad malinko ztrácet, ale jako u všech soutěžních pořadů, i tady je to o preferencích a vašich favoritech. Každopádně, velký podíl na úspěchu má podle mého i moderátor Jonathan LaPaglia, který se zhostil provázením velice dobře, snad jen za jedinou výtku u něj považuji, že občas mi přišlo, že hráče až moc okatě tlačil do akce. Přesto se jedná o velice povedenou sérii, která má sice nějaké mouchy, ale pokud vám už trochu leze krkem lehká unifikovanost amerických sérií, tak je australský Survivor přímo pro vás. ()

Reklama

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele

Zatím bez debat nejlepší Survivor, co jsem viděla. Americký je oproti tomuto hrozně strojený, afektovaný, připrclý, friendly (zkrátka americký). Moderátor je super a vůbec se nestydí ptát se na jakékoliv otázky nebo občas prohodit kousavou poznámku. Soutěže jsou taky originální. Nejlepší ale byli soutěžící. Casting se mimořádně povedl. Jednu velkou výtku mám ale k finálové dvojici. Hlavně vítěz mě obrovsky zklamal. Myslím, že ani jeden si nezasloužil postoupit tak daleko. O nezaslouženém vítězství jsem přesvědčená. Extrémně pohodová podívaná plná zvratů, sympatických lidí, soutěží a moderátora. Oblíbenci: Luke, Abbey, John, Ross Neoblíbení: Pia, Daisy, Janine, Andy Neutrál: Simon, Shaun, Matt, Harry ()

palmovylist 

všechny recenze uživatele

Výborná verze od Australanů, která díky delší stopáži dává častěji vzpomenout i na starší série amerického survivora. Povětšinou docela příjemný cast, snaha o inovaci v soutěžích a velmi dobrý Jonathan LaPaglia. Je "zvláštní" že ačkoliv má série vždy zhruba dvojnásobný čas oproti své předloze, tak je zde jen malé množství hluchých míst, ale požadavky jednotlivých tv společností jsou v tomhle asi rozhodující. Každopádně se nelze netěšit na all-star řadu.....85% ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Po technické a produkční stránce je to rovnocenný klon US originálu (včetně přiblblých, nefér twistů atd..) Ale ti hráči..Co to jako mělo být? Větší bandu idiotů jsem v survivorovi už dlouho neviděl. Snad, když chci někoho zachránit tak, že vyblindsideuju silného hráče s imunitou v kapse, tak asi na radě nasadím pokerface a né, že dělám všechno proto aby tu imunitu vytasil. A takových absurdních situací, kdy se tam celé skupiny hráčů sebevražedně ženou vstříc naprosto jasnému přečíslení, je tam hromada. Ve výsledku většina kvalitních hráčů vypadla na základě těchto blbostí tupé většiny a do finále se probrečel hráč který hrál naprosto zcestně, ale jen díky správně uhrané finální kmenovce nakonec vyhrál... Z mého úhlu pohledu to je fiasko a utrpení.. ()

Zajímavosti (28)

  • Gerald Youles ze šesté série Brains vs Brawn je vícenásobný mistr světa ve sportovním dřevorubectví. Je také expertem na broušení seker, které umí jen pár lidí na světě. (Zix.)
  • Chelsea Hackett ze šesté série Brains vs Brawn je dvojnásobnou mistryní světa v Muay Thai (thajský box). (Zix.)
  • Baden Cooke ze šesté série Brains vs Brawn je bývalý profeisonální cyklista, účastnil se závodů jako Vuelta, Giro d'Italia nebo Tour de France, ve kterém vyhrál v roce 2003 zelený trikot – bodovací soutěž za sprinterské body. V celkové klasifikace se nejlépe umístil na 117. místě. Přes tyto sportovní úspěchy byl díky podnikání a managementu u cyklistických závodů dán do kmene Brains (mozci). (Zix.)

Reklama

Reklama