Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Johnny vymění s jiným klukem „neviditelné“ hodinky za magnet, ale pak se začne bát, že po něm jde policie, a nadělá přitom pořádnou neplechu. (Netflix)

Recenze (3)

Kenneth 

všechny recenze uživatele

Spíš bych to označil za dětský nebo rodinný film a z tohoto pohledu ho také hodnotím. Vytkl bych tomu málo humoru, film se tak pohybuje na hraně nudy. Skvělé bylo, jak otec psychiatr dokázal diagnostikovat, co se se synem děje. :-) Závěr filmu je velmi působivý. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Johnny na pláži uvidí kluka s velkým magnetem. Povede se mu ho vyměnit za "neviditelné" hodinky, vzápětí ale pochopí, že to co udělal je špatné a magnet věnuji starému vědci, který vyrábí přístroj pro místní nemocnici. Tomu se díky historce o chlapci a magnetu povede tento magnet několikrát vydražit a vybrat dostatečné množství peněz na výrobu přístroje ... Docela vtipná eelingovská komedie. ()

Reklama

Flego 

všechny recenze uživatele

Prvá hlavná úloha Jamesa Foxa a treba uznať, že sa s ňou jedenásťročný chlapec vysporiadal nadmieru dobre. Jednoduchá komédia však mnohokrát nevie, čím chce byť a chýba jej ľahkosť. Šieste hodnotenie a druhá recenzia. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama