Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když otec sdělí Lucrezii, že Paolo spáchal sebevraždu, že mu proto nemohou vystrojit křesťanský pohřeb a že mladík tudíž přijde do pekla, Lucrezia se zhroutí a odmítne krmit své dítě i sebe. Alexandr, zlomený situací a obavami o vnouče, chřadne. On i Lucrezia mají podezření, že Paola ve skutečnosti zavraždil Juan.

Rodina však bude muset brzy čelit daleko větší hrozbě. Francouzská armáda totiž vypochodovala z Neapole – král Karel touží po pomstě za to, že ho Alexandr podvedl. K jeho vojsku se navíc připojí také Giovanni Sforza, Lucreziin bývalý manžel se svou mocnou sestřenicí Catherinou. A tak Francouzi znovu obléhají Řím a zdá se, že tentokrát město opravdu padne, především díky Karlovu vynikajícímu dělostřelectvu. Naštěstí přijde Cesare s elegantním plánem, jak Francouze znovu přelstít. Mezitím do Říma bez povšimnutí dorazí Della Rovere a hledá spojence pro své nové spiknutí s cílem zavraždit papeže... (Česká televize)

(více)

Recenze (1)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát jsem se opravdu dobře bavil, protože se ve Vatikánu zase jednou radostně intrikovalo, Sforzové přešli otevřeně na stranu nepřítele a pomstychtivá Lucrezia mě zaujala mnohem víc, než když byla v naivně romantickém módu. Byly by to asi silnější čtyři hvězdičky, na pět kousků jsem hodnocení zaokrouhlil, díky Potěmkinově artilerii. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama